önceden A yazsak reklam olyordu us'un katı kuralları vardı ama şimdi USER azalınca gündem diye bir kategori açıldı reklamlar arttı.Us niye böyle bişe yaptı tabii ki online saysısı azaldığından.
olaylardan haberim yok ama -gördüğüm kadarıyla- artık mesajlarda sunucu isimlerine veya tanıtımlarına izin veriliyor. hal böyle olunca sunucular bölümü işlevselliğini kaybediyor pek bi önemi kalmıyor. bakıyorum bazı kişilerde ben bililiyorum havasında ota boka atlama olayı başlamış. eleştiri yapacaksan efendice ve yapıcı yapmak gerek. dalga geçmek, kendini göstermek amacıyla yapılmamalı. eğer gerçekten değiştirildiyse tekrar eski sisteme dönülmeli. ama bunlar düzenlenebilir olaylar ortalığı germeye gerek yok. herkesin işi, gücü belli bi yaşantısı var. herzaman vakit ayırılamayabilir, normaldir. Lucretius gelince iletirseniz düzeltir bence.
: ) Benim msn'imde uzun zamandır olanlar bilirler ben son bir kaç aydır çok nadir msn açıyorum. Zaten olay görüldüğü kadarıyla dün gece olmuş. Dün gece yetkililerden biri bahsettiğiniz gibi içerikde reklam yok ise sadece ismini bakarak silip banlamıştır.(malum herkes alkollu)

Şimdi başlığı yeniden açın ve görelim.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.