Ultimaonline'da şuanda üzerinde çalıştığımız pvp sunucusunda world builder olarak görev yaptığım için scriptler , verdata , connector bitene kadar bende world ile uğraşıyorum. Counter-Strike ile ilgili bir etkinlik yapıp bu alanı kullanmayı planlıyoruz.

Buyrun size dust2 :)

NOT : YERLERİ , DUVARLARI VS SARIDA YAPABILIRDIM AMA BU MAPTE DAHA GUZEL GORUNUYOR DIYE DUSUNDUM. SONUÇTA ALANI AYNI YAPMAYA ÇALIŞTIM RENK OKADARDA ÖNEMLİ OLCAĞINI SANMIORUM SUNUCUMUZ AÇILDIĞINDA HEPİNİZİ BEKLERİM :)

ÇOk YaKıNdA :)

Bu konu Ch4cKi3 tarafından düzenlendi(2008-08-27 22:17, 16 yıl önce)
sandstoneden yapabilirsin dust2 için.. kötü olmuş böyle ama dizayn güzel yani harita , CS dekini anımsatıyor :D
silahla nasıl vurcaz:D

açıkcası yerler güzel olmamış.sarıya falan boyasaydın daha güzel olabilirdi.
güzel olmuş fakat kum vs olsa daha guzel olur bence
spawnsas i.....e adlı serverda vardı cs sistemi sılaha cıft tıklayıp adamın onune tıklıodun
Sarı yapmam 2 dk mı almıyor arkadaşlar ama mapte hiç güzel gözükmedi sildim böyle daha hoşuma gitti :p
silaha çift tıklayıp adamn önü ? :O_o

anlamadım ama olsun.silahla baya saldırabilcekmiyiz ?:)
sılahla wara gecip cift tıklıyarak saldırılmıyodu silaha cift tıklayıp yere tıklıyarak vuruyodun adamı :)(anlatma özürlüyüm kusura bakmayın :))
edit: en iyisi ben bi alıntı yapayım :)
UO Counter-Strike: Bildiğimiz Counter-Strike oyununu UO'ya derledik elimizden geldiğince, harita olarak de_aztec bölümü ele alındı. Yarışma diğer yarışma sistemleri gibi çalışıyor, Safe Alan'a gate açılıyor 60 kişi gate'ten geçtiğinde yada gate'in kapanma süresi bittiğinde gate kapanıyor ve yarışma başlıyor, CT ve T olmak üzere 2 adet grup var. Oyunda 1 adet silahınız baştan verilir, silahı çift tıklayarak kullanabiliyorsunuz, ateş edeceğinizde oyunculara değil, yere tıklamak zorundasınız, oyuncuya tıklayarak ateş edilmiyor. Yere tıkladığınızda tıkladığınız yöne doğru ateş edilir ve o yöndeki kişiler ölür.
NOT: Oyunda otomatik takım eşitleme sistemi bulunmaktadır bu yüzden eğer takımlar dengeli değil ise, diğer takımdan rastgele oyuncu seçilir ve eksik olan takıma atılır.
Ekleme: Oyunda Tab tuşuna basarak ( war/peace tuşu ) playerlar hakkında durum listesini görebilirsiniz..
maksat gerçeklik kum koyabilirsin zor değil
Bu arada counter-strike oynamayan arkadaşlarımızda olabilir buyrun benzetmeye çalıştığım mapte bu

https://hl2.gamona.de/images/content/de_dust2.jpg
bu dust 2 nin değiştirilmiş versiyonu.esas dust 2 de öle cami gibi bina yoktur.
Benim kastettiğim tasarım. Taş,köprü beni ilgilendirmez. Ben tasarım kısmını kastettim. Zaten öteki dust2 ninde pek farkı yok.
harbi benzetmiş ama hala kum fikrinde sabitim ya boya yada britain dışındaki desert tan çölden falan info la bak yap bişi kumla gerçekleştir :P
boyayla guzel durmaz gibi gelıo bana ama kum iyi olur bence
adamın önüne tıklama rezilliği ne yok target ver bilmemne. Adama çift tıklıcak , eğer görebilme imkanı varsa ateş etçek.
Yok ben dust2 yi böyle seviyom :D

Yalnız göründüğü kadar kolay değil gerçekten en az 7-8 saat aralıksız bununla uğraştım :O_o

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.