Ch4cKi3 : Yok ben dust2 yi böyle seviyom :D

Yalnız göründüğü kadar kolay değil gerçekten en az 7-8 saat aralıksız bununla uğraştım :O_o


8 Saatmı Ugrastın..Ben Sana 8 Saate Brıtı Komple Sıler Bastan Yparım:D
Hep laf olmuyor ama. Önce yap sonra laf göremiyorum yaptıklarını. 8 Saat uğraşmamın nedeni 1 itemi 2 kere koymamak. Profesyonel iş çıkarmak. Statics0.mul dosyasını fazla büyültmemek :)
Benım Yaptıklarımı Nerden Goruceksın Sen Rexos Gelsın Sen Ona Sor Kactane Alanı Ne Kadar Zamanda Yaptıgımı Soylesın..
İyide niye kıskandın bu kadar :D

Yaptıysan yaptın bana ne ? Söylemen gerekli mi :D

Kıskançlıktan ban yicen hea :yes
Abım Arızamısn Sen Hem Kendın Soruyosun MADEM Yapıyorsun Nerde Dıye Hemde Soyleyınce Dıcek Lf Bulamıyınca Dansoz Gıbı Kıvırıyon..
Xantier : adamın önüne tıklama rezilliği ne yok target ver bilmemne. Adama çift tıklıcak , eğer görebilme imkanı varsa ateş etçek.
tamam bilader bana kızma :) söz konusu server ile alakam yok zaten ben var olan şeyi söyledim sadece:)
isterse silahı adamın kafasına atsın benım ıcın farketmez :)

Bu konu Shaziment tarafından düzenlendi(2008-08-28 12:19, 15 yıl önce)
tedbunndy : Abım Arızamısn Sen Hem Kendın Soruyosun MADEM Yapıyorsun Nerde Dıye Hemde Soyleyınce Dıcek Lf Bulamıyınca Dansoz Gıbı Kıvırıyon..

SS lütfen ;-)
Rexos Gelsın Onda Benım Statıc Dosylarım Duruorsa Sslerını Ceksın Koysun Buraya Ayrıca Sana Bısey Ispatlamak Zorundada Degılım..2 TASI 8 Saatte Koyan Bırısıyle Sıdık Yarıstırmaya Kalkmam..Tamam Canım Hadı Kıb:D:D
Hep laf hep laf :yes

Laf var icraat yok :O_o
Ezık Cocuk 2 Kaya Parcasını Gıdıp Bastırıp Aıle Fotograflarının Icınemı Koyucam..Sakat SAKAT Konusuyosun..Ben Kendımın Ne Oldugnu Bılıyorum Bılende Bılıyo Senın Bısey Bılmene Gerek Yok..Zaten Sınırlı Sayıda Hafızan Var Onu Bununla Doldurma..Sen Gıt Hadı Kumda Oyna..
Bilmeme gerek yoksa neden benim başlığımda kendinden söz etmeye gerek duydun sen çok komiksin :)
Ben Sana Orada Sadece 8 Saat Surucek Kadar Bısey Olmadıgını Soyledım..Ve Bı Espırı Yaptım Ama Sımdı Anladımkı Once Karsındakı Insana Bakıcaksın Onun Zeka Sevıyesıne GOre Espırı Yapıcaksın..Iste Anlıyamadıgın Icın Boyle Konusuyosun..Daha Yenısın Zamanla Ogrenırsn Statıc Yapmayı..
Sen alanın her tarafını gördün mü ki 8 saat sürüp sürmeyeceğini söylüyorsun

İlle karşındakini ezmeye çalışan insanlardan birisin bu forumda.
Ben Sana Resımlerden Gorduklerım Hakkında Yorum Ypaıyorum..Emınnım Bunu Anlıyamıcak Kadar Acız Degılsın..Eger Sen Butun Resımlerı Koysaydın Bakardım 8 Saat Surucek Kadar Ugrasmısmısın Ugrasmısmamısın..Ona GOre YOrum Yapardım..AMa Sen Bunu Bıle Dusunemıyosun..Eger Sen Benım Espırıme DUzunce Cevap Versydın Ben Senı Ezmıcektım..Ama Kendın Kasıdn Dostm...!!!!
Sen ezmeye çalıştın ama malesef kimseyi ezemediğin gibi benide ezemedin. U-S çatısı altında da kimseyi ezemessin. Konumu dağıtma. Madem alanın her yanını görmüyorsun süreyle ilgili yorum yapma. Sadece ekranda görünen alan yok orada bak işine



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.