benim düşüncem farklı.. sunucu sahibine ek bi yazılım vericem eski verdata dosyası ile yeni yaptıgı verdata dosyasını karşılaştırıcak eklenen veya silinen şeyleri algılatıp ayrı bi dosya olarak kaydettiricem. o dosyayı sunucudan çekip mevcut playerdaki verdataya yazdırıcam. bu daha kolay ve daha iyi bi yöntem. lakin önce analiz etmem için iki verdata dosyasına ihtiyacım var biri normal digeri bişeyler eklenmiş halde. kontrol edip ne ne şekilde nereye yazıldığını bulmam lazim
Söylediğin gibi yaparsan eğer şöyle bir sorun ortaya çıkar.Bir oyuncu sunucu ilk açıldığında client i yükledikten sonra 1 ay girmedi diyelim.Oyuncunun girmediği bu süre boyunca sunucuda 1 den fazla patch olursa oyuncu sadece son versiyon un dosyalarını güncellemiş olur.Eğer 3 patch olursa 2 patch in dosyasını güncellememiş olur kısaca.Böyle bi duruma karşı nasıl bi önlem almayı düşünüyorsun?
Syntax : Söylediğin gibi yaparsan eğer şöyle bir sorun ortaya çıkar.Bir oyuncu sunucu ilk açıldığında client i yükledikten sonra 1 ay girmedi diyelim.Oyuncunun girmediği bu süre boyunca sunucuda 1 den fazla patch olursa oyuncu sadece son versiyon un dosyalarını güncellemiş olur.Eğer 3 patch olursa 2 patch in dosyasını güncellememiş olur kısaca.Böyle bi duruma karşı nasıl bi önlem almayı düşünüyorsun?

bak bunu düşünmedim işte :)
canım benim daha hiçbirşey bilmiyorsun bi yapta sana hayal kırıklığının tadını yaşatayım. Client/Server çalışmışsın hemen connector hayallerine dalmışsın :) Ayrıca server uygulamasını sphere ın buldunduğu makinede çalıştırtıyorsan ve bunu kabul edecek kadar enayi birini bulursan haber ver.
nuker : canım benim daha hiçbirşey bilmiyorsun bi yapta sana hayal kırıklığının tadını yaşatayım. Client/Server çalışmışsın hemen connector hayallerine dalmışsın :) Ayrıca server uygulamasını sphere ın buldunduğu makinede çalıştırtıyorsan ve bunu kabul edecek kadar enayi birini bulursan haber ver.


sen yenisin galiba hocam :) sistem düşündüğünüz gibi işlemiyo :)
sen benim ne bildiğimi ne kadar bildiğimi ve düşündüğümü bilemezsin. Ama ben senin yazdıklarından hiçbirşey bilmediğini görebiliyorum ;)
Agresyona gerek yok arkadaslar.
nuker : sen benim ne bildiğimi ne kadar bildiğimi ve düşündüğümü bilemezsin. Ama ben senin yazdıklarından hiçbirşey bilmediğini görebiliyorum ;)

:) öyledir :)


scpden anlayan arkadaş varmıydı acaba bi kod isticektim ozel mesaj ile ulaşan olursa sevinirim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.