Merhabalar,

Bir süre bu işlere baya bi süre ara verdiğimden dolayı bilgi eksikliğimi mazur görün bir konuda medakım var. Eskiden client customize ederken hex editorden verdata.mul hues.mul gibi değerleri değiştiriyorduk ama şimdi bulamıyorum. Aslında asıl sorunum bulup değiştirmek değil. Kontrol etmek amacıyla hex de açıp baktım verdata ve hues definition larını göremedim. Çünkü UO klasöründe de yok bu dosyalar. Yeni gelen sürümlerde ne değişti inanın hiç bir fikrim yok. Açıkcası aklıma gelen ilk fikir client in gumplarının customize edilmemesi için clientin içine gömdüklerini düşündüm. Bu arada bir başka konu UO AoS daki 2.0.3 clienti zamanında ayrı klasöre almıştım yani clienti uo klasörünün içine yüklenmeyecek sekilde modlamıştım. Şimdi UO ML nin clientini denedim olmadı 5.0.5 , 6.0.1 ile denedim en son dedim eski kafa olsun bildiğim olsun dedim 2.0.3 ü denedim oda olmadı. Sanırım ozamandan bu zamana developerlık alanında UO da köklü değişiklikler olmuş. Bu konularda beni bilgilendirebilcek bir arkadaşımız varsa süper olur.


1. Verdata dosyalarını editleyip desktopu kişiselleştirmek istiyorum. Fakat verdatayı tanımlayan bi girdi yok. Nasıl yaparım bunu ?

2. Bildiğim yöntemler işlemedi acaba clientimi farklı dizine nasıl yüklettirebilirim ? .

Teşekkürler
Tiledata.mul
yani artık verdata.mul umuz tiledata.mul mu oldu ? peki 2. sorum ? clienti nasıl ayrı klasöre alaiblirm ?
Bunu birsuru programla yapabilirsin! sadece sana client in yuklenecegi klasoru belirtmek kaliyor,
Astrum Install Wizard cok basarili bir program...
Hayır kasteddiğim konu odeğil Setup yapmayı zaten biliyorum. Benim kasteddiğim olay. Clienti Isole edebilmek sonucta Client sadece exe dosyasında ibaret değil. Bir şekilde mul ve dll dosyalarını UO klasorunden kullanmasını sağlamalıyım clientin yanından değil. Clienti ayrı klasore aldım ve istediği tüm dosyaları kopyaladım o klasore. Client oldu 680 mb e hiç uğraşmasaydık direk ultimayla birlikte indirtelim olmadı. Bu böyle olmaz bi olayı vardır illaki.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.