eft kusra bakmayın biraz konuyu dağıttık pardon çıktım :S
Silindi
Members
0
Sphere için projeden kasıt formatdır.Sunucunun formatını anlatırsın.Sistem farklı birşey.
Abi EsqiLer nerde kaLdı Esqiden Pvp Serwermı Wardı Esiq ESiq Phsi %70 üstü olan serwerlarmı wardı beaa bi sw yi 1 haftaya gmlediqimiz qünler nerdeler... işte Hiç bişiyden anLamıyan hayal perest insanlar serwer aca aca uo kalitesi ayaqLar aLtına aLındı :((((((((((((((((((
bu konuda haklısın uo da kendınız bılmez herkez scpter olmus server acmıs rezıllık dız boyu
Silindi
Members
0
eee Zamanında Nebula Scp Pack Ve Paticik Yayın yapmasaydı bunlar olmazdı hiç kimse pack yayınına karşı cıkmıyorki pack yayınları durdurulsa 1.5 2 aya kalmaz ezık server olmaz ortada bir erador pack yayınlandı butun herkes rp server actı vay halimize
Tymaron un dediği gibi erador packden rp veya powerplay serverları açıldı ondan sonra yok sistemleri biz yazdık biz ettik oluyo.
Silindi
Members
0
Dabii dogru soyluyorum hıh
Hemende havalara gir:D
Silindi
Members
0
tabi girerim olm 40 yılın basında hakkımızda hayırlı bırsey soyledın
Allahdan kork lan ardıl nezaman kötü bişi söyledim :D
Silindi
Members
0
Sayimmi??
Yok allah korusun :D
Xlore : Tabi..

Orta halli bir sunucu


AMD 3700 üstü bir işlemci.

1 Gb Ram

40 GB Hard Disk

eğer %100 Dedicated'sa şu an Türkiyedeki bir çok sunucuyu sorunsuz kaldıracaktır.
Teşekkür ederim arkadaşım benim istediğimde buydu...
Bir konunun içine bu kadarmı edilir tebrikler yani :D .
Arkadaş server açmayı düşünmüş vede doğal olarak player çekebilmenin yollarını sizlere danışmış.
Sizlerde olayı taaaa buralara kadar taşımızsınız U-S Ninde son zamanlarda yardım bilgi platformundan çıkıp kişler çatışması vede tartışma platformuna döndüğünü görüyoruz bunuda hiç yakıştıramıyorum bu büyük kitleli ortama.
Ben sabah sabah işteyken bi bakim yeni bişi varsa bilgilenim dedim bunu gördüm ondan yazim dedim umarım kimse rahatsız olmaz.

Öncelikle önerilen server özelliklerini isteyen arkadaşım sana sölim sen öncelikle hangi kitleye hitap edeceksin onu bir kararlaştır PvP Rp Normal Uo oyuncusu bunu seç vede ona göre kararlarla.

Sonrasında bu platform yada etrafına danışarakdan ben Örnek=Pvp server açmayı düşünüyorum sizde bir pvp serverda olmazsa olmazlar nelerdir diye danışırsan sonuca ulaşırsın yoksa buradaki arkadaşlar böle suyunu çıkarırlar olayın :)

Bir diğer deyinmemiz gereken konuda şudur HOST İÇİN Amd - Intel denmiş ben hem satış hemde kullanım olarak Amd Tercihini yapan bir kişi olmama rahmen Intel derim Çünkü Amd RT1 RT2 server kasaları şuan yok kurulanlar Normal kasalar vede Amd ısı sorunu Tek olarak Athlon 64 modelde çözümlendi vede piyasada o kasadan host veren tr bayilik göremedim ondan bence saniye açısından ençok vede kesintisiz ani ping atabilen Intel RT1 RT2 kasalı serverları tercih ederim.

Sonuç olarakda buradaki arkadaşlardan temenlim inşallah insanlara yardım için bilgilerini paylaşıp görüşlerini belirtmelerini vede vaadler yada tartışmalarla değilde sonuçlarla göz önünde bulunmalarını dilerim.
Ben pvp serveri açmam arkadaşım her türlü rp.Zaten u-snin roleplay tarafına girerseniz franki'yi (adının küçük başlamasını sever :D ) Tanırsınız.On önerdi bana kardeşim gel senle bir server açalım diye.Bende olur dedim.Host bul gerisini sonra hallederiz dedi bende okey dedim.Host aramaya kalktım fakat daha önce hiç uo sunucusu açmamam demek kötü bir sunucu açıcağım demek değildir.Herkez uoyu doğduğunda bilmiyordu...Yani bu nedenle ön yargıyı biraz azaltmak lazım.Ve nerde kalmıştım...Hıh buldum :D:D Uo sunucusu için hosting özellikleri ve fiyatları aramaya başladım.Ve daha önce hiç sunucu açmadığım için neyin ideal maina olduğunuda bilmiyorum.Yani yardım istedim ğişman oldum....



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.