Bir konunun içine bu kadarmı edilir tebrikler yani

.
Arkadaş server açmayı düşünmüş vede doğal olarak player çekebilmenin yollarını sizlere danışmış.
Sizlerde olayı taaaa buralara kadar taşımızsınız U-S Ninde son zamanlarda yardım bilgi platformundan çıkıp kişler çatışması vede tartışma platformuna döndüğünü görüyoruz bunuda hiç yakıştıramıyorum bu büyük kitleli ortama.
Ben sabah sabah işteyken bi bakim yeni bişi varsa bilgilenim dedim bunu gördüm ondan yazim dedim umarım kimse rahatsız olmaz.
Öncelikle önerilen server özelliklerini isteyen arkadaşım sana sölim sen öncelikle hangi kitleye hitap edeceksin onu bir kararlaştır PvP Rp Normal Uo oyuncusu bunu seç vede ona göre kararlarla.
Sonrasında bu platform yada etrafına danışarakdan ben Örnek=Pvp server açmayı düşünüyorum sizde bir pvp serverda olmazsa olmazlar nelerdir diye danışırsan sonuca ulaşırsın yoksa buradaki arkadaşlar böle suyunu çıkarırlar olayın
Bir diğer deyinmemiz gereken konuda şudur HOST İÇİN Amd - Intel denmiş ben hem satış hemde kullanım olarak Amd Tercihini yapan bir kişi olmama rahmen Intel derim Çünkü Amd RT1 RT2 server kasaları şuan yok kurulanlar Normal kasalar vede Amd ısı sorunu Tek olarak Athlon 64 modelde çözümlendi vede piyasada o kasadan host veren tr bayilik göremedim ondan bence saniye açısından ençok vede kesintisiz ani ping atabilen Intel RT1 RT2 kasalı serverları tercih ederim.
Sonuç olarakda buradaki arkadaşlardan temenlim inşallah insanlara yardım için bilgilerini paylaşıp görüşlerini belirtmelerini vede vaadler yada tartışmalarla değilde sonuçlarla göz önünde bulunmalarını dilerim.