Akadaşlar Uo ML nin 5x ve üzeri client versiyonunu kullanıyorum fakat adama atack verdiğim zaman adamı altında kırmızı hits ifadesi falan çıkmıo bunu nasıl halledebilirim veya halledebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum..

Arkadaşlar birde status değitirilebiliyormu yanı 2.0.3 clientteki gibi statusa dönüştürülebiliyor mu ?
Lbr npcleri ekleyince oyun hızlanıyor bu hangi durumdan kaynaklanıyor. Bir türlü engelleyemedim..Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu konu burakk tarafından düzenlendi(2010-02-09 04:36, 15 yıl önce)
// FeatureAOS, used to control AOS expansion features ( default 0 )
// FEATURE_AOS_UPDATE_A	01	// AOS Monsters, Map
// FEATURE_AOS_UPDATE_B	02	// Tooltip, Fightbook, Necro/paladin on creation, Single/Six char selection screen, Skills, Newer spellbook support
// FEATURE_AOS_POPUP		04	// PopUp Menus
// FEATURE_AOS_DAMAGE		08
FeatureAOS = 01|08

Sphere.ini ayarını bu şekilde değiştir. 01 den 08 e kadar numaralandırılmış farkettiysen, 08 damage ayarını aktif eder. Diğer numaraların ne işe yaradığını açıklamaları okuyarak anlayabilirsin.

Forumda takip ettiğim kadarıyla değiştirilmediğini biliyorum.

Oyun nasıl hızlanıyo ?
Lbr npc eklentisini ekleyince oyunda hızlanma oluyo sılahlardaha hızlı vuruyo herkez daha hızlı kosuyor bu eklentiyi kapatınca sorun kalmıyo eski haline geri geliyo.Normale dönüyor.

Ben biraz araştırma yaptım 5.0.3 clientte status değitirmek için gumpidix.mul,gumpart.mul,art.mul gibi dosyaları editlemek gerekiyor muş bunuda razor ile yapıbiliyomusuz sanırım.Ancak razor programını hiç kullanmadım.Bir arkadaş nasıl editlemem gerektiği konusunda yardımcı olursa sevinirim..

Bu konu burakk tarafından düzenlendi(2010-02-11 03:21, 15 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.