Novice
-0.500001
Olm Bak Sana Acıkca Tehdit Sabah Sabah Sinirlerimi Titretme Kotu Olur..

Sana Mı Sorcam Kime Ne Yazcagımı Burası Bir Forum istedigimi Yazarım Kimse Karısamaz Ayrıca Benimde Elestirdigim Sey Sizin Gibiler..

Yarası Olan Gocunur Kocum..Yaran Acıdı Galiba??
Allaha Şükür Gocunacak Bir Yaramız Yok Asıl Senin Gibiler Yüzünden Ultima-Online Ölüyor İnsanların Emeklerini Görmezden Geliyorsun ve Beni Tehdit Edemezsin Forum Kurallarını Oku İstersen Adam Gibi Eleştiri Yapabilirsin Ama Böyle Çocuk gibi Eleştirmen Çocuk gibi göstermiyor Çocuk Gösteriyor Seni Herhalde Staff Başvurusu Yaptın Almadılar Seni O Yüzden Post Atıyorsun Böyle :no Hadi İyi Eğlenceler
Novice
-0.500001
Hıhı Evet Kesin Yapmısımdır..

Adam Gibi Derken Kime Gore Adam gibi Neye Gore Adam Gibi Sn Suan Resmen Bana Hakaret Ediyorsun Ama Bunada Susucam Cunku Yas 19 Yazmana Ragmen Bu Kadar Basit Kafalı Olabilir Bi Insan Cocuk Gibi Elestirmenin Ne Demek Oldugunu Merak Ediyorum Yha Harbiden Baydın Inan Yasının 19 Olduguna Inanmıyorum..

Eger Tartısmaya Devam Etmek Istıosan Pm At Milletin Goz Zevkini Bozmayak:P
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Sorulara Cevap Vereyim.

1.Mysterious benim ne iş yaptıgım onemli değil web master aramıyorum tşkler :)

2.HeLLBreaKer haklısın kardeşim ama malesef real hayattaki işlerimden dolayı inan dokuman okuyacak halim yok o yuzden işi bilen tercihim.
zaten sadece safe alanı değişceği için 1 haftalık işi olcağını sanmıyorum .

3.Neden 2 page master şöyle soyluyeyım alımlarda online saatlerini soruyoruz biri gunduz biri gece çalışacak böylece bir nebze server boş kalmıyacak.

4.Nowanka Kim oldugumu neyime guvendiğimi bilseydin şaşardın seni almadık diye boyle yapıyosun heralde :) neyse sana ogut kimin ne oldugunu bilmeden yorum yapma.
5.konu dışı postlar atmayın bir daha lutfen herkese iyi gunler.

Not: world builder alımları devam etmektedir.
Güzel kardeşim sen kadronun tamamını dısardan arıyorsun.. Bir yuksek yonetici 2 in game yönetici 1 wolrd builder bir client tasarımcısı ve yapımcısı arıyorken sen ne iş yaparsın diye sormak actıgın ilan hakkında bilgilenmemiz acısından faydalı olur..
ya arkadaşlar bi kişi server açıor alacağı staffları us tan msn yoluyla seçior bundan sizene ? ister 500 staff alır ister 499 bu kimseyi alakadar etmez lutfen mantıklı ve doğru düşünüpte yazın burası bir paylaşım sitesi ve aynı zamanda insanlar yardım alıor bu siteden lutfen saygıda kusur etmemiş bi mesaj görmek istiorum bu sitede. adam ap açık yazmış tehtid ediorm demiş ama hiçbir yönetici uyarmaya kalkmaz nasıl bir millet olduk çıktık biz ? ? ?
heroés msn'imi ekLem$n ama sennin neqi cxS
[email protected] buradanda görüşebiliriz arkadaşlar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.