Merhaba arkadaşlar;

Neden sponsor oluyorum: Load balancerlı bir sistemi test etmem gerekiyor. Amacım oyun serverı gibi kısa sürede yüksek trafik oluşturacak bir test ortamı yaratarak performans ölçemek sistemi upgrade ederek standart bir sistem haline getirmek.

Projenize göre tahütlü olarak, 1 ay tahütü gerçekleşirse artı 3 aylık karşılıklı sözleşme yapılarak iki tarafında çıkarları korunacaktır. (Sağlam bir projeniz varsa ilerde reklam şartı ile zaman daha uzun tutulabilir).

*Tahüt örnek vermek gerekirse 1 ayda şukadar anlık trafik yapman gerek gibi bir şart koşma olarak açıklayaiblirim yani oyun serverinizi açıp tek başınıza oynamanız benim için birşey ifade etmiyor. Sistemi test etmem için bana anlık trafik oluşturmanız gerekiyor.

Desteklenecek projeler:
1- Online Radyo
2- UO Server
3- RunUO server
4- Yüksek anlık trafik yaratabilecek tüm projeler

Tüm projelere hoting hizmetide verilebilir.

Not: Download siteleride yüksek trafik yaratır fakat amacım download serveri oluşturmak değil birden çok kullanıcının bağlı olması ve bu kullanıcıların trafik oluşturması (Load Balancer sistemlerde amaç tek bir kişinin hattı sömürmesi değil birden çok kişiye hattı paylaştırmaktır) sisteminde bu trafiğe cevap verip varemediğini ölçmek cevap veremediği anlarda hedaflediğim maliyette çözümler üretmek eğer sonuç kötü olursa ve hedeflediğim maliyeti aşarsa şözleşme zamanı sona erdiğinde projeyi sonlandıracağım.

Arkadaşlar lütfen boş yorumlar yapmayınız. Yok olmaz öyle bu şekilde olur sistem cevap vermez öyle test edilmez bilemem ne gibi şeylerle boş yere konuyu kirletmeyin. Oyun serveri açarım sonra beni ekarte edersin gibi boş konuşmalarda yapmayın lütfen benım zaten buna ayıracak vaktim yok güvenmeyen Online Radyo yapar bu şekile ne ortada el konulacak birşey nede kişi ekarte edip devam etme gibi saçma birşey olmaz.

İsteyen arkadaşlar alan adı alıp ip yerine alan adını kullanabilir böylece anlaşma sona erince kendi alan adı ile devam eder (anlamayan arkadaşlara detaylı olarak pm den alatırım)

Projeleriniz ve saçma olmayan sorularınız için lütfen pm atınız.

Bu konu illa tarafından düzenlendi(2009-08-19 18:54, 14 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.