Adept
4.3
UOLoader
Ee pekala bnde sistem gereksınımı oldukca yüksek ve hala lag durumu mevcut ultima ve csde fps sorunu lag yasıorum 1.5 gb ram 3.06 dual core 512 ekran kartı ati x1300 radeon ??
Ultima Online'ı Oyanabilmek için gereken sistemler;

Operating System Windows XP/98

System Memory 128.0

Processor Speed 500 MHz

DirectX Version 9.0

Display Memory 32.0

ADSL 512KB/s (Tavsiyem :))

(Lagın sebebi bilgisayarda msn ,internet explorer ,download vb. interneti yavaşlatıcak şeyler kulanıyosan pvpde hatta yürürken bile lag yapar :))
bi interne bağlantın olsun kafi :D
1.si Ultima online için ekran kartı alman biraz gereksiz olmuş. Sorun senin bilgisayarında veya işletim sisteminde olabilir. Anakartını kontrol etmeni öneririm ve bunun yanında deepfreeze pek işe yaramaz. Deepfreeze kullanıp, bilgisayarı kapatıp açtığında virüsün yok olduğunu sanıpta, bilgisayarına fark etmeden zarar vermiş olabilirsin. Benim sana tavsiyem bir an önce Kaspersky ile bir virüs taraması yaptırman, eğer virüs varsa bilgisayarına format atman. Eğer uzun süredir virüs varsa, sistem dosyaların hasar görmüştür. Bu yüzden bir format atıp tekrar kasıp kasmadığını denemen. Eğer format atmana rağmen kasıyorsa ya işlemcinde sorun var yada fanlarında. Çünkü işlemcin yeteri kadar soğumuyorsa bilgisayarını kastırabilir belkide işlemcin yanar, yenisini almak zorunda kalabilirsin. Umarım bir nevi yardımcı olabilmişimdir. :asik2



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.