Haziran Ayından Sonra Temiz Bir Server Bulursam Sponsor Olabilir Fakat Aradığım Bir Kaç Tane Madde Var

1-Oyun Yöneticileri ( Admin - Owner -GameMaster...) Sağlam Ve DÜRÜRT Bir Kadro
2-İyi Bir Scripter

Belli bir player kitlesi olursa tercihimdir fakat yeni açılacak yada açılması düşünülen serverlarada sponsor olmayı düşünüyorum.
Hedef İyi Bir Hizmet Ve Server'ın Devamlılığı
Makina mı sağlayacaksın ?
Owner olmak mı istiyorsun ?
biraz bilgi verirsen yardımcı olunabilir :utangac1
Makine hizmetlerini karşılıyacağım yani parası neyse vereceğim oyunla pek bi ilgim olmayacak biraz ticari amaçlı nadir gireceğim oyuna fakat edit olayının önüne geçebilmek için kendi ekibim tarafından yada şahsım tarafında kontroller olacak.
Umarım, istediğin gibi bi sonuç elde edersin.
İnşallah güzel ve dürüst bir ekip olursa elde edilebilir
ultima oynayan reel arkların var herhalde küçük çaplı bir sunucu açmanızı öneririm ben yavaş yavaş geliştirirsiniz edit olayının önüne geçmeyi bildiğinize göre script yazmak size vız gelir :D
yok hayır benim amacım tamamen ticari fakat temiz bi server olmasını istiyorum bi kere ismi kötüye çıkarsa bi işime yaramaz :)
ultima çevresi 4,5 yıl önce bitti sanırım :)
boş iş..
ticari derken neyi kastediyorsun hala çözemedim :con
Yurtdışında güzel sistemlerle çalışan serverlar knight premium sistemi gibi bir sistem düşünüyorum.Ek olarak bazı şeyler planlıyorum eğer istediğim gibi bir şey elde edebilirsem zaten benle çalışan kadroda bu hizmetlerinin karşılığı alacak o yüzden az öz ve temiz bir kadro lazım
ismini vermek istemediğim bir pvp sunucusu var bilirsiniz belki ordaki gibi bir sistem düşünüyor olabilir.
pff bende bişey sandım :utangac1 donate desene sen şu işe adam scriptleri yazacak sende para verip üstüne scriptlerin üstünden 3-5 ne koparırsam diyorsun ;-)
açıkcası uo uzun zamandır oynamıyorum eskiden saatlerimizi günlerimizi harcardık ama şuanda server olarak hiç bir bilgim yok amacım geniş bi player kitlesi yakalamak , para ödemeyip ne kopartırsam değil eğer istediğimi yapabilecek bir ekip bulabilirsem ileride belki iyi bir kazanç olabilir ama 2,3 yıl içinde para kazanacağımı yada kazandıracağımı düşünmüyorum en azından 5 senelik bir sunucu olması gerekir belli bir kadrosu olması gerekir
Uzun yıllardan beri açık olan sunucular da böyle uygulamalar mevcut zaten
bknz.olumpus
premium yapmış gayet başarılıdır.Örnekleri de vardır anlatmak istediğim iyi scriptleri olan kendine güvenen arkadaşlar eninde sonun da yapacaklardır zaten ama kendi parasıyla ama ortak parayla yada senin bahsettiğin donate sistemi ile server devam edecektir.Neyse konuyu dağıtmadan umarım istediğin olayı gerçekleştirirsin.
CoSit : Haziran Ayından Sonra Temiz Bir Server Bulursam Sponsor Olabilir Fakat Aradığım Bir Kaç Tane Madde Var

1-Oyun Yöneticileri ( Admin - Owner -GameMaster...) Sağlam Ve DÜRÜRT Bir Kadro
2-İyi Bir Scripter

Belli bir player kitlesi olursa tercihimdir fakat yeni açılacak yada açılması düşünülen serverlarada sponsor olmayı düşünüyorum.
Hedef İyi Bir Hizmet Ve Server'ın Devamlılığı

Owner, Admin, Game Master ve iyi scpter standart iş başlangic bunlar ? Yaşiniz nedir ? Ne iş yaparsaniz karşiliycağiniz maddiyat nedir :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.