Some_one : @dtuncer

Senin için söylemiyorum ama Almanya ve Hollanda bağlantılı sunuucların zaten en kralı 100 tl.. Pinglere gelirsek, o sunucuya 50-60 kişi girse lagtan geçilmez. Çünkü local bağlantı değil, havuz bağlantı sağlıyorsunuz. Doğal olarak 30 tl olması normal. Şuanda senin o bahsettiğin özellikli ana sunucuyu ben Hollanda yada Almanya lokasyonlu 140-160 tl arası kendime her türlü sağlatırım. Eğer sponsor olacaksanız, kişiye Türkiye lokasyonlu bir dedicated ile sponsor olmanızı öneririm, aksi taktirde iyi bir müşteri bulamazsınız. ''Kendim için kesinlikle söylememekteyim, sadece 13-15 yaş arası yeni açacak kişiler iletişime geçer''

Teşekkürler, başarılar...

Nereden sağlatıcaksınız merak ediyorum lütfen banada bulun :)

Kronos : Almanya lokasyonlu sunucuların en kralları zaten 100 lira
Lakin her gün 18:00 ile 22:00 arasında almanya lokasyonunun 120 ms'e fırlaması sorun yaratır.

Bu işte ciddiyim diyorsanız, öncellikle vps değil dedicated ve türkiye lokasyonlu sunucu almalısınız.
Aksi taktirde çok canınız yanar.

100 Liraya bu sunucunun aynısından bulursanız direkt olarak sponsor olurum dedicated olarak.

Marlock : Lokasyon en büyük sorununuz ki verdiğiniz makinada türkiye şartlarında aşırı pahalı bir makina değil işlemcisi gayet hoş o konuda iyi bişeyler söyliyebilirim ama genel olarak bu lokasyon ile sunucuyu açıcak kişinin işleri biraz karışır.

Sonradan Ek: Gerçekten kendini kanıtlamış başarılı vs bu tarz birini arıyorsanız'da bu insanların zaten kendi makinalarını alıcak paraları vardır denildiği gibi 13-15 yaş kesimi çekersiniz kendinize boşa vakit kaybedersiniz.

Deniz hariç denizi seviyoruz.

Lokasyon ile ilgili bir problem yok son yıllarda genellikle Türk Telekom ve Almanya arasındaki yurt dışı iyileştirmeleri gayet başarılı bir şekilde sağlandı, ping oranları sabah veya akşam sürekli loglarda tutulduğu üzere 70 - 75 MS i geçmemektedir. Bu sebeplede oyunlarda herhangi bir problem olmayacağı kanısındayım. Bu işlerin sürekli içerisinde olan biri olarak zaten bu kanıya varmasaydım bu başlığı açmaz idim. Çok güzel başvurular geldi projeye. Gerçekten 13 - 15 yaş arası değilde belirli bir olgunluğa gelmiş insanlar, görüşmelerimiz sürüyor.

Kronos : Sunucu açabilcek insanların belli bir olgunluğa ve kendi maddi gelirlerini sağlayabilen insanlar olması gerekli ayrıyetten, 30 lira vermemek için sizden sponsorluk desteği alıyorsa komik bi durum. kaldıki günümüzde açılan sunucular 50 lira verip vps veya vds gibi ezik makine özellikleriyle açılıyor. Dedicated nedir bilmiyorlar. ona rağmen 50 milyon bulamayıp maddi yetersizlikten kapatıyolar.

çok ilginç bi durum, çok kötüledik başlığı ama durum bu vahim.
yanlış veya kırıcı olduysam affola.

vps veya vds sistemlere ezik diyorsanız bu sizin kendi bilgi eksikliğinizden kaynaklanan bir durumdur, günümüz sistemlerince bazı vps ve vds sistemler dedicated sistemlerden daha üstün olabilmektedir.

Bu arada 20 yaşındada olsa yada belirli bir geliri bile olsa kişi illa ki sunucu almak zorunda hissetmez kendini, bizim gibi sponsorlukları niye tercih edilmesin. İlla para harcayan insan olgun ve bilir kişi midir.

@nedra,

Yorum için teşekkür ederim, ben sadece maddi gücü yetersiz olabilecek fakat başarılı arkadaşlara bir yol açmaya çalışıyorum, sunucusunu açar eğer beğenmez ise 1 - 2 ay sonra taşır fakat yeterki başlasın, benim bir kazancım var mı yok, umarım faydalı olurum bazı kişilere.

- Şartlarımız, özelliklerimiz sağladımız hizmetler bunlardır, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ki çokta iyi şartlar olduğunu varsayıyorum bunların. Kimseden herhangi bir kötüleme görmüyorum gerekli konularda bilgilendirmeleri yaptığım kanısındayım, herhangi bir sorusu olan varsa çekinmeden yazabilir, metanetle cevaplayabilirim.

Teşekkürler.

Bu konu dtuncer tarafından düzenlendi(2010-08-09 15:15, 13 yıl önce)
dtuncer : Nereden sağlatıcaksınız merak ediyorum lütfen banada bulun :)

Tamam benimle iletişime geçiniz.. Bana özel mesaj ile msn adresinizi atarsanız eğer size gösteririm. Ki yurtdışında ''sunucu barındırma'' hizmetlerinde de 1gbit bağlantı ve sayısını unuttuğum kadarda bw 60-70 tl ye mi sağlanıyordu.
@dtuncer

Geçenlerde uo projesi için scripter aramıyormuydun sen? yanlışmıyım ?
Some_one :
dtuncer : Nereden sağlatıcaksınız merak ediyorum lütfen banada bulun :)

Tamam benimle iletişime geçiniz.. Bana özel mesaj ile msn adresinizi atarsanız eğer size gösteririm. Ki yurtdışında ''sunucu barındırma'' hizmetlerinde de 1gbit bağlantı ve sayısını unuttuğum kadarda bw 60-70 tl ye mi sağlanıyordu.

pm gönderiyorum bakalım merak ettim.

Leqendary : @dtuncer

Geçenlerde uo projesi için scripter aramıyormuydun sen? yanlışmıyım ?


Olamaz mı =) Ama aramıyorum, arasam ne değişecek ti ki ? :) Xandra ile çalışıyoruz zaten.
ortada birşey yok ? öyle sponsor oluyorsun, ondan bir kaç gün önce scripter arıyordun da hani alacaklar için yorumladım hepsi bu =)
Dtuncer senelerdir seni bu platformdan iyi tanırım.Belliki elindeki imkanı değerlirmek istiyorsun ama gerçekten çok gereksiz bir iş yapıyorsun sana başvuracak adam daha ilk sunucusuysa 15 playerı göremeyecek örneklerini şu an bile görüyorum sunucular kısmına bak yeterli.

Eski bir sunucuyu açıcak kişide gece 20 30 playereı geçemeyek ve sen gene boş işler peşinde zamanını harcayacaksın.

Benden sana tavsiye abi artık geç ultima online elinde imkan varken diğer online oyunlara sponsor ol

Yani o kadar basitki şimdi ben sana bu konuda başvursam sırf u-s ve diğer platformlardaki script ve uo versiyonuyla benide kabul edecekmisin yani kriterin ne ?

Tamam ben istiyorum bana sponsor ol 1 saate sana server hazırlıcam bumudur yani şu dosyalar dökümanlarla bir dandik sunucu daha hazırlamak insanın kaç saaatini alır allah aşkına.
Members
0.1
Eğer sponsor olacağınız sunucuya girip staff olarak takılırım, yönetimin kararlarına karışırım, projenin başına geçerim diye düşünüyorsanız çok yanlış; yeni ve güzel şeyler yapıp da finansal desteği olmayan insanlara dosyalarına bile göz atmadan gerekli mahremiyeti sağlayıp fırsat sunup referans edineyim diye düşünüyorsanız çok doğru bir düşünce.
Ben anlamıyorum bu kötü niyetli yorum yapan insanları gerçekten...

Adam gelmiş 2 vps ile sponsor olmayı düşünüyoruz diyor. Gerekli şartlarını sunuyor vereceği makinenin teknik bilgilerini yazıyor. Bunun nesi kötü yada yanlış neye dayanarak bu tip yorumlar yapılıyor anlayamıyorum gerçekten...

Eğer şartlar hoşunuza gitmiyorsa kabul etmezsiniz olur biter ben o makineyi yurtdışından 100 liraya alırım gibi yorumlar kime ne fayda sağlıyor acaba. Sponsor olmayı düşünen firma sposor olacağı kişiye geçelim 30Tl - 40TL yi 5TL bile yarar sağlasa fayda faydadır iye düşünüyorum...

Başarılar dtuncer keşke herkez sizin gibi yardımsever olsa...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.