iyi geceler ilk olarak

clientimde uzun emekler yarcayarak yaptıgım VErdata.mulun calınmasını veya statics0.mul calısnmasını nasıl engellerım bunu sıfreleyen veya kopyalanmasına ızın vermeyen bı yol warmı nasıl yapılabilir ?
nasıl oldugunu tam olarak bilmiorum ancak hatırladıgım kadarıyla mulleri birleştiren bi program wardı daha sonra clientın kullanması için tekrar ayırıormuydu neydi ama ondada bulunur heralde ama sen şöyle bişey yapabilirsin bu heralde mumkundur read only yaparsın file ını adam alır kullancaksa bile senın reklamını yapmıs olur
Hex Editor Programını indireceksin Yapacagın Clienti Onda Acacaksın F3'e Basıp verdata.mul u arattıracaksın verdata.asd yaz mesela static dosyalarınıda arattır mul ları .asd yap Verdata ve Static mul dosyalarınıda .asd uzantısı Yapmak Gerekiyor.Böylece Sadece o client Görücek Verdatanı ve Static'ini...İyi Geceler.
ha yanı çalmak isteyen o uzantıyı .mul olarak elle deiştiremicek:P ???? lütfen kulaktan dolma bilgilerle arkadaşların akıllarını bulandırmayalım [ya da yanlış anlamıssındır belki emmre11 onun verdatasını playerların görmemesini istiyo uzantısı farklıda olsa sonuçta deiştirebilicekler]
Ama öyle sadece formatı değişir yine çalınabilir...Pek böyle birşeyin mümkün olabilieceğini düşünmüyoruum..
umkun degıl dyosunz anladıgm kadaraylı ama bazıları Logine fln gırılmesını engellıyor bunu nasıl yapıyoruz ve yondem verdata.mul da fln etkılı olurmu ?
Konnektör (İngilizcemiz var ama Türkçe'yi seviyorum.) yaparsın. Clienti düzenlersin. Verdatayı ve diğer dosyaları başka yerden okutursun. Ve Konnektörün her açıldığında dosyaları örnek olarak C:\ 'ye çıkartır ve Client C:\ 'den okur dosyaları. Konnektör kapandığında ise verdata.mul'u siler.
Conecctorbilgimpekfazla yok ben normal clientte bu cozumu saglayamazmıyım mesala en azından login.cfg dosyasının acılmamasını nasılsaglarım?

Bu konu Emmre11 tarafından düzenlendi(2008-07-02 18:23, 15 yıl önce)
her türlü çalarım verdatayı :D
Arkadaşlar Hatırladıgım Kadarıyla Konu Bu Degildi.Bende Öyle Birşey Yazdım.Arkadaş Başka Birşey Sormuştu.Çalınmasını Azda olsa engellemek için exe yapmanı öneririm.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.