Silindi
2 Yildan sonra yeniden UO yükledim AoS.Cd den yuklemeyı yaptım,patchleri yaptım sonuna kadar ancak bir servera girmek icin önce login.cfg adlı dosyayı o serverin ipsiyle değiştirdim.Ancak gırerken Verifyng accta kalıyorum,uogatewaydende aynı sorunu yaşadım hiç bir servera giremiyorum.Acaba login.cfg de yaptığım bir hatamı var?Nasıl yapılmalı?Acele yardım ederseniz cok sevinirim 2 yılda neler değişti cok merak ediyorum :)
girmek istediğin serverin clientini indirip girmeyi denedinmi ?
Silindi
Members
0
Serverin belirli bir clienti yok forumlarina baktim.Keşke olsa...Ayrıca biraz önce AUTO ACC veren serverlarıda denedim aynı şekilde Verif de takılıyorum giremiyorum.Biliyorum aslında bunun daha önce başıma geldiğini ama hiç hatırlıyamadım 2 sene geçti.
sen belli bir server in clientin indirip dene login cfg yi değiştirip orj clientle zaten giremessin...
runuodan bahsedıyo arkadaş.
Baglanmanı engelleyen bişey olabilirmi ? Bazen windows engellemeyi kaldır veya kaldırma diye sorar cünkü.. Ona bi bak derim..
Silindi
Journeyman
0
Sorun 6.0dan sonraki patchlerin Osi tarafından tekelleştirilmesi amaçlanarak Osi harici başka servera girişi kısıtlamasıymış.Bunu öğrendim bir kaç yerden.bendeki patch 6.0.2ydi oyuzden hic bir yere giris izni vermiyormuş..Neyse sizide yordum teşekkür ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.