Merhaba arkadaşlar hatırlar mısınız yaklasık 1 ay önce bending uo projesi vardı..Bu iptal olmustu ama ben yerimde duramadım projeye tekrar basladım.Ama avatarla bir ilgisi yok.Sadece Ateş-Su-Toprak-Hava krallıklarından olup savaşını yapıcaksın.Ve runuo tarzında olucak.Yani yanında yardımcı alabileceksin bir sürü görevler vs vs avatar uo da sadece büyü amaçlıydı ama bunda silahların özellikleri de olucak ve sistemi şöyle düşündüm.80 skillden başlayacak takılar sayesinde skillerin artaracak ve görevlerden artıcak falan filan yüzlerce item yüzlerce npc,mesela ozel npclerden bir book cıkacak ve bir kerelik bir skilline +4 verebileceksin.Sakın reklam demeyin bunları sadece istedigim görevlenin bilgisi olması için yazdım.Host icin bi merakınız olmasın zaten nerden alıcagımı buldum denebilir.Aslında bu projeyi tek başıma yapıcaktım ama hem scriptler hem de world build olmadıgı icin sadece scriptleri yazıcam.Bu yuzden yanıma 2 tane world builder lazım bu kişiler gayet ciddi işinde alışmış ve hızlı bir şekilde çalışabilen insanlar istiyorum.World builderlerin biri dış dekorasyon yani kaleleri binaları falan yapıcak digeri ise iç dekorasyon , kalelerin ve binaların icini yapan kisi olmasını istiyorum.

Bu konuda yardımcı olucak kisiler icin msn adresimi veriyorum : [email protected]

Bu adresten konuşabiliriz.
şimdi ben world dizayn olarak yardim edebilirim. fakat avatarla ilgim yoktur mesela buz kalesi diye bişe vardir bunu yap dersin anlamam ama videolarını bulabilirsem veya resimine bakarak yaparım.. yapmaya çalısırım. msnni acarsan konusabiliriz.
Bu serverin avatarla bir baglantisi olmayacak.Ateş-su kalesi vs olacak ama senden gidip de avatardakinin aynisini istemiyecem yani o kaleleri kendi yaraticiliginla yapacaksin.
tamam olabilir.
Peki iç dekorasyon mu dış dekorasyon mu ?
Elimden geldigi kadar yardımcı olabilirim. Msn ekledim gorusebilriiz.
ikiside olabilir. dış dekarasyon bitiririm iç dekarasyon yaparım. veya yardim ederim.. fark etmez sen nerede görev verirsen ilk önce basit bir kale yaptıtırsın iç ve dış olarak neresini beğenirsen oraya yol verirsin
ic dıs farketmez benım icinde nasıl bişi istediqini anlatman yeterli :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.