Merhaba Arkadaşlar,
Akşamları oynamak için bir rol yapma oyunu arıyordum Ultima Online buldum. Bana Ultima Online skpye üzerinden öğretebilecek biri var mı acaba? Yardım edecek herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Novice
-0.500001
ultima ıcın yenı bır oyuncu demek 2 yılda bır ender gozuken vakalardan.Role artık yapılmıyor malesef arkadasım.Oyun ise bence dıger oyunlara nazaran asırı zor (ogrenmesı) sana kalmıs..
baya oldu ama bu videoyu yapalı inşallah yardımı dokunu bölüm 2 de var

uo part 1
Yıl olmuş 2014 hala ultimaya başlayan adam varsa bu ülkede umut var demektir.
Tymaron : Yıl olmuş 2014 hala ultimaya başlayan adam varsa bu ülkede umut var demektir.

;(
Master
59.2997
Oyuna başlamamanı tavsiye ederim. Bu oyun, fazlasıyla vakit öldüren, harcadığın vaktin sonunda sana bir şey bırakmayan bir oyun. Arkadaşların olmadan bu oyundan pek zevk alamazsın. Ancak zanaatkar yetenekleriyle vakit geçiririm dersen, ticarete atılırsan bir miktar eğlenirsin. Ama onda da biraz geçtikten sonra tekdüzelik canını sıkar çünkü bir müddet sonra misyonunu tamamladığında, elinde para biriktiğinde yapacak bir şeyin kalmaz. Mücadeleye girişeyim, savaşlara katılayım dersen yine grup halinde oynayan birileri varsa (elbette olacaktır herkes yalnız kurt gezmeyi sevmez) oyunda yeni olmanı da fırsat bilip eğlenceyi zulme çevirebilirler. Hele bir de oyunun kurdu olmuş insanlarla karşılaşırsan haritadaki hatalı, kişileri zahmetsizce kenara sıkıştırabilecek noktaları dahi ezberlemiş bireylerse hiç ummadığın saçma sapan sahnelerle karşı karşıya gelebilirsin.

Türk Ultima Online sunucularında rp'ye dair bir şey kalmadı. Gerçi önceden de pek bir şey yoktu şimdiye özgü bir durum değil. Sırf RP için oynayacağım dersen Türk sunucular sana bildiğini unutturur, hevesini çok farklı bir yere çeker, canını sıkar ve oyundan soğutur. Harcadığın vakte de emeğe de değmez.

Bunca söze rağmen oynamak istersen Demise, Hybrid gibi devamlılık garantisi olan ve kalite sunan sunucularda oynamanı öneririm. (https://www.uohybrid.com/ https://www.uodemise.com/ https://www.uogamers.com/) İngilizcen de varsa bu sunucularda sıkıntı çekmezsin. Ayrıca oyunu oynarken kullanacağın yazılımlar Ultima Online'ın kendi yazılımları olur yahut Razor gibi kapsamlı, oyuncu dostu ve güvenilir yazılımlar olur. Türk sunucularında sunucuya girmen için şart koşulan ne idüğü belirsiz, kimin ne kod eklediğini kestiremediğin, bilgisayarı yorup hiçbir güvenlik önlemi sunamayan başarısız ve güvensiz yazılımlarla boğuşmak zorunda kalmazsın. Bu yazılımların olmadığı bir sunucuda (varsa öyle bir sunucu) da oynanmaz. Hile hurda derken yine hiç keyif alamazsın. Türk sunucusu istersen sana en yakın Ultima Online zevkini tattıracak şu an tek sunucu UO Dio'dur. Yapımcıları işini bilen insanlar. Oyuna has özellikleri en yakın haliyle bu sunucuda bulabilirsin.

https://www.ultima-strike.com/uo-rehber

Türkçe çeviri kaynak istersen üstte verdiğim linke göz at. Her sunucuda üç aşağı beş yukarı geçerli olanları öğrenirsin. Elbette sunucudan sunucuya bazı özellikler ve değerlerde değişiklik görebilirsin. Onları da sunucunun kendi sitesinden öğrenirsin.
Silindi
Master
59.2997
Umarım egoist stafflar ve beyinsiz oyuncularla anlaşabilirsin.Rp yaparken birinin gelip "zaaa gerizekalıya bak xdxdxd" yazmasını istemiyorsan fazla kalabalık ortamlarda dolaşma derim.Malum,zeka seviyesi oldukça düşük bir oyuncu kitlesi ile karşı karşıya kalmaman imkansız.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.