Silindi
Merhaba arkadaşlar. Uzun süren arayışlar içinde bir scripter bulamadık. Birde bu yolla deniyelim istedik. Çalışabileceğimiz öncelikle vefali , daha sonra profesyonel ve 18 yaşını doldurmuş bir scripter arıyorum. Proje hakkında bilgi vermek istemiyorum buradan. İletişim adresi : [email protected] İlgilenen arkadaşlar olursa sevinirim.
Aradığını bulursun insallah..
Silindi
Expert
4.6
Aradığım alakayı bulamadığım için konuyu biraz daha açmaya karar verdim. Alışıla gelmiş sistemlerin dışında bulunan fikirlerimize karşılık verebilcek özgün bir Scripter arıyoruz.

Bu konu zeus17_1 tarafından düzenlendi(2009-09-14 18:23, 14 yıl önce)
yahu tek zeus senmisin=)

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-09-14 19:13, 14 yıl önce)
Tabi sizin tercihiniz sunucu hakkında bilgi vermek istemiyorum demişsiniz fakat bu şekilde gerçekten işinde iyi olan birisi ilgi göstermez siz geniş bir çerçevede başından sonuna kadar anlatıcak planlarınızı sunucaksınızki kişinin tabiri caiz ise ağzının suyu akıcak bende yer almak isdiyorum diyicek kendi kendine haksızmıyım :) Gönlünüze göre olsun herşey.
zeus17_1 : 18 yaşını doldurmuş bir scripter arıyorum.

neden bu +18 takıntısı herkezde var ? -18 Scripter olamıyormu ? veya sizin yaşınız çok büyükte sizmi -18 ayak uyduramazsınız ?
Rudoczes :
zeus17_1 : 18 yaşını doldurmuş bir scripter arıyorum.

neden bu +18 takıntısı herkezde var ? -18 Scripter olamıyormu ? veya sizin yaşınız çok büyükte sizmi -18 ayak uyduramazsınız ?

Belki sigortalı çalışan yapıcaktır. (:
Silindi
Neophyte
0
[Static] teşekkür ediyorum önerin için fakat şimdi aradığımı bulamayıpta yarım kalırsak üzülecek birileri olur diye düşünerek bu yöntemi tercih ettim. Küçük kardeşlerim alınmasın ama olgun biriyle çalışmak daha güzel olur diye düşünüyorum. Hala aradığım talebi bulamadım bilginize.
Ben size neden 18 yaşında aradığını söyleyeyim.Genelde diyorum 18 yaşından küçüklerin kafası pek çalışmıyor,akıllı olmuyor,düzgün hareketler sergilemiyor,olgunlaşmamış,çocukça hareketler yapıyor vs vs.Şimdi diyeceksiniz 18 yaşında olmayıpta onlardan daha güzel işler yapanlar var.Bakın öyle kişiler %1 bilemedin 2 çıkar ama geri kalan %98 hep 18 yaşından büyüklerdir.
Silindi
Expert
4.6
Konu +18 tartışmasına dönmesin lütfen. Bi önceki postumda belirttiğim gibi küçük kardeşlerim alınmasınlar , bu benim tercihimdir saygı duymalısınız.
:D tartışma yok zaten ben nedenini sordum berkanda açıkladı sağol berkan bencede daha küçük yaşta olup abilerinden güzel işler çıkaranlar mevcut.

zeus17_1 biz zaten saygı duyuyoruz açıcağın sunucu senin bizi ilgilendirmez teknik ekibi sen kuruyosun başarılar dilerim.
Blmiyorum bu +18 takıntısı nedir ama
Zaman armutları olgunlaştırır İnsanları değil ... bilmem yeterince acık oldumu.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.