konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yanlış ise doğru yere aktarırsınız umarım.. :)


Yeni bir proje

Merhabalar herkese,

(Bendeniz Yücel Çallı , Ultima Forumlarında Worldbuilder Necro olarakda bilinen birisiyimdir..
Tanımayan arkadaşlarımız için kısa bir kaç bilgi vermek istiyorum..)
*Yücel ÇALLI
*01/10/1990 Konya Doğumluyum.
*Bursa'da yaşıyorum.
*Ultima Online sunucularında çoğunlukla world builder olarak görev yaptım en son olarak Edomir Ultima Online'da yer aldım ki burada çok güzel eğlenceli abi kardeşli bir ortam vardı kapanması benim için üzücü oldu diyebilirim... ve ardından Syndrea adında bir sunucuya wb konusunda yardımcı oldum onunda akıbeti nedir haberim yok doğrusu.. ve epeydir de Ultima Online 'ı bıraktım bazen ara vermek gerekiyor diye düşünüyorum bunun nedeni ise hem oyunun eski değerlerini yitirmesi hemde işe yaramaz bi dediği diğer dediğini tutmayan tutarsız insanlar yüzünden bıkkınlık verdiğinden dolayı..



Neyse demem o ki..
Ultima ya bu kadar ara yeter diye düşünüyorum ve sürekli kafamda yer alan bir fikri gün yüzüne cıkartmak istiyorum..
Yıllardır içimden haritası değişik bir Ultima Online sunucusu açmak geliyordu bunu başlatmak epey zor olacağından çok fazla düşünmedim şimdi kendime ufak bir ekip kurup yılların patlamsını yapmak :D ve bu düşüncemin gerçekleşmesi hemde Ultima Online'a biraz da olsa renk gelmesi için ilk adımımı atmak istiyorum inşallah belirli bir kitle olusturup saygı ve sevgi değerlerini koruyarak güzel şeyler meydana getiririz.. diyor ve size bu projeden biraz bahsetmek istiyorum ..

* Map'imizde 3 ayrı büyük ada şeklinde şehirlerimiz olacak herbir şehrin kendine has özellikleri,kendi ayrı hikayeleri olacaktır.
* Bunlar dışında ayrı olarak 1 adet yaratıkların yaşadığı (bunu biraz role play mantığı ve maceracılık niteliğinde düşünüyorum) mağaralar, ormanlar vb.. yer aldığı yine büyük bir ada..
* Extra olarak savaş vb hikayelerin geçecegi yine bir ada bu adanın ise çevresi tamamen surlarla çevrili bir yer bir savaş kalesi niteliğinde olacak şekilde dizayn edilmiş bir bölge olmasını düşünüyorum..

Sanırım kafanızda bazı şeyler canlandı :) şimşekler çaktı diye düşünüyorum :)
Sizlere kısa ve öz olarak burada açıklamaya çalıştım Role Play tarzında bir düşüncedir.. Kim nasıl düşünür bilmiyorum elbetteki eleştirmenler aranızdan çıkıp düşüncelerinizi dile getireceksiniz ama genel olarak düşünüldüğünde Ultima Online'ı yaşatıp oyun akışını biraz da olsa değiştirip yeni bir rol sunucusu açabiliriz.Bu benim şahsi görüşümdür eleştirmek size kalmış..
--------------------------------------------------------------------------------------------------
*Şimdi aradığım ekip de önemli rol üstlenecek bir hikayeci girişimci bir senaryo yönetmeni :) ortak kararlarla oluşturacağımız bir öykü yazarı gerekiyor.
*World konusunda bana yardımcı olabilecek fantastik world düşünceleri kafasında yer alan 2 adet benim dışımda 2 adet daha world builder..
*Bir gözetmen niteliğinde olayları takip edip fikir verecek ve hikaye ile world arasında kordinasyonu sağlayabilecek role play düşünen birisi...
*Ve en son ve zor olan ise Role Play için script yazacak bir scripter bu en son aşama için şimdilik acelesi yok sanırım.
Yani Toplam Ekibimiz Scripter dışında 5 kişi role play'e script yazacak bir scripter bulunursa toplam ekip kişi sayımız 6 ile sabitlenecektir. Belki proje tamamlanınca + 1 (artı bir) olarak sürekli online olan bir staff daha ekleyebiliriz duruma göre hareket ederiz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki özelliklerde tamamen iyi niyetle çalışacak özellikle belirtiyorum ki iyi niyetle gelmeyen hiç gelmesin ! Takım çalışmasına uyabilecek yaptığı işi de severek üstlenebilecek arkadaşlar arıyorum..

Uygun görüp ben bu projeye katılmak istiyorum diyen varsa benimle irtibata geçerlerse sevinirim..
iletişim : [email protected] veya özel mesaj atarak konuşabiliriz.
Başarılar. Yeni yaz projeleri inşallah dilediğiniz gibi olur.
Xandra : Başarılar. Yeni yaz projeleri inşallah dilediğiniz gibi olur.
bbcodelarda hatalar var + Profesyonelce bir çalışma olursa güzel olur bence.Kulağa hoş geliyor.Başarılar...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.