Merhaba Arkadaşlar Bu Dakikadan İtibaren Yeni bir proje için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız
Uo Bünyesinde Çalışacak stafflara ihtiyacımız vardır;

Sucumuz=Rp Tabanlıdır
Sphere Versiyonu=56b

Adı:
Soyadı:
Doğum Tarihi:
Daha önce çalıştığı sunucular:
Msn adresiniz:
Ne kadar zamandır Ultima Online oynuyorsunuz:
Online olacağınız saat dilimleri :
Neden yetkili olmak istiyorsunuz:
Kendinizden kısaca bahsediniz:

Başvuru Formunu Doldurup Pm Atabilirsiniz...Saygılarımla

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2009-07-18 21:15, 14 yıl önce)
Proje ismiyle başlık açman sakıncalı olabilir ve tepki çekebilir.Düzeltmeni tavsiye ederim.
Silindi
Journeyman
8.7
Başarılar Dilerim :) İnşlah Kalıcı Oluruz
makro biraz daha bilgi ver ör... sistemelr rp de sistem olmaz ama bu bir örnekti yani rpye ne kadar çok benziyor %100 rp mi? bilelim dimi...
Silindi
Expert
5.4
Basarilar dilerim , yeni projeler bitmez .. Ama Kalite Reklami ile belli olur ..

Sakip sabanciya demisler ki , 100 milyarin olsa ne is kurardin ? (Olmeden once milyar kullaniliyordu) ...

Sakip Sabanci " 60 milyar ile is kurardim ,40 milyar ile reklam yapardim " demis . Ben daha bu u-s de Geliyoruz gibi bir reklam gormedim acikcasi veya ona benzer.. Ben diyorum ya bu yaz ses getiricek bir sunucu acilicak yalanci cikmasam bali : )
Aradığınızı bulmanız dileği ile.
Hayal Kırıklığı Yaşamazsınız İnş.
İlk öncelikle Rp sunucu demişsiniz, rp kavramlarınızı bilmeniz gerekmektedir. Şuanda birçok rp sunucusu açıldı, aslında adları rp ama pp tarzında.. Sizde öyle olmayın. Eğer beklediğim gibi bir rp sunucusuysa non-rpcileri kabul etmeyen bir sunucu ise gelip bende oynarım.
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.%100 Rp Olucak... Tam Sizin Hayal Ettiğiniz bir sunucu sunucaz sizlere.... o yüzden kadromuzu geliştirmemiz lazım çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız...Saygılarımla..
biz u-s üyelerine rp hakkında biraz bilgi verebilirmisin?
olucaz diyerek RP olmak..

ironiyi sezdin dimi ?
Bir Rp sunucusu açmak için ilk öncelikle ooc / ic kavramlarını bilmek ve nasıl emote kullanılır bunları öğrenmek gerek. Bunu yanı sıra oyuncular sizi değil, siz oyuncuları seçersiniz ve oyuncularında bu ooc / ic ve emote kavramlarını bilmesi gerekir. Oyuncuları siz seçersiniz derken, kayıt olurken oyunculardan karakter hikayesi istersiniz, beğendiğinizi alırsınız. Bunu yanı sıra ne Rp'si yapacağınızı burada bildirmeniz gerek. Mesela ortaçağ, veya modernçağ gibi. Malüm artık Ultima Online o kadar gelişti ki herşeye ayak uydurabiliyor. Çamaşır makinasında başla, gökdelenlere kadar. :no Neyse bize bunlar hakkında bilgi verirsen hoş ve güzel olur.
Adept
4.3
Eskilerden bir örnek:

https://89.19.3.74/DK

Sadece yazilar duruyor, site islek degil.
[Oyuncuları siz seçersiniz derken, kayıt olurken oyunculardan karakter hikayesi istersiniz, beğendiğinizi alırsınız. Bunu yanı sıra ne Rp'si yapacağınızı burada bildirmeniz gerek] Bu Dediğin Zati Olmazsa Olmazlardan; Accoutlar Hikayelerine Göre İncelenip Yöneticilerimiz Tarafından Uygun Görülürse Kullanıma Açılacaktır..
Rp Diyorsunuz Ama Benim bildigim rp eskilerden beridir herkes kendi hikayesini uygular kendi skillerini kasar kolaylık bulup degerlendirmes emeğiyle yapar ama baya serwerlarda da orataya çıktı rp sunucusuna skill dummy ve buna benzer olaylar basladı anlamıs deilim... bence sizde buna göre sade güzel ve emekle hakedilen bir sw yaratmanızı tavsiye ederim...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.