Merhaba arkadaşlar.

Uzun yıllar sonunda uo ailesine tekrar dönüş yapmak için adım atayım dedim konu biraz karmaşık olabilir fakat kısa ve öz olacak.zaman ayırıp okudunuz için şimdiden teşekkürler.

Yetkili alımları şu şekilde
2 scpter
1 web builder
2 in game yönetici

İçerik olarak tamamen sıfırdan hazırlanacak bir sphere tamamen eski taban yeni olan saçma sapan binek isimleri turetilerek uygulanmış hiç bir binek olmasını tabiki istemiyorum. Oto komutları içeren pvp etkinliğini makrolastiran kısayolları da istemiyorum detaylar scpter arkadaşlarla konuşuruz bu konuda zamanı olup bana yardımcı olabilecek fixlemeleri eklentileri yapabilecek arkadaşlar arıyorum öncelik scpter alımları kadro o şekilde kurulup sifirdan yapılmış soluksuz bir sunucu açmayı düşünüyorum parasal konuda herhangi bir problem yok edit medit gibi saçma sapan işlerle uğraşacak halimde yok yapacak adamlarda kendini belli eder. Tertemiz sıfırdan yapılmış yönetimi düzgün bir kadroyla bu işi yapmak isteyen arkadad var ise bana ulaşsın ultima bitti vs gibi yorumlar yapmayın lütfen gerek yok 97 den beridir hem oynarım hemde birkaç sunucu acmisligim var mmorpg dünyasında oynamadigim oyun kalmadı zaten hala niyeyse uo zevkini yaşamak istiyorum ordaki muhabbet ve ortam hiç bir oyunda yok.

İşin özü scpter arkadaşlar 530 483 32 02 numaralı telefondan bana ulaşabilir WhatsApp dan yazabilirsiniz istenilen serveri en düzgün şekilde Alicam. Şimdiden teşekkürler görüşmek uzere

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.