ARKADASLAR BEN DAHA YENI UYEYIM . ID; SORU YOR NASIL GIRECEM ? SADECE ISMIMI YAZDIM MEMO09SAHIN DIE ID WERMEDİ NASIL GIRCEM
Ne dedigini anlamadım daha detaylı açıklarmısın?
sanırım burda ki üyeliği genel resmi uo sunucusu hesabı ile karıştırıyor.
Girmek istediğiniz sunucunun sitesine kayıt olacaksınız. Eğer ki, ultima online klasörüne 2 kere tıklayıp, girmeye çalışıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Çünkü o direk orjinal sunucuya bağlanıyor. Onun içinde, aylık yada yıllık şekilde ea games'e para ödüyorsunuz. Bunun dışında, free sunucular mevcut. Bu sunuculara https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular linkinden ulaşabilirsiniz.

Attığım linkte, 3 tane şık gelecek. Eğer ki bilmiyorsan hemen özet geçeyim;

RP(Rol tabanlı sunucular) Yani şuanda aktif olarak yok ve oyuncu bulmak imkansızdır.

PP(Güç, gösteriş, vb. tarz sunucular) Bu sunucularda, sunucunun verdiği limit kadar yetenek kasarsınız. Bu yeteneklerle, yaratık öldürüp veyahut zanaatkar meslekler yaparak para kazanırsınız. (Örneğin, bir madenci olur, madenlerde kazı yapıp, çıkardığınız madenleri eritip onlarla ''savaşçılar'' için set döversiniz) veyahut balıkçı olur, terzi olur vesayre vesayre devam ediyor..) Yani tavsiye ederim, eğer ki UO'da yeniseniz, ilk dönemler eğlenceli geçer. Ama aman dikkat, ciddi derecede bağımlılık yapabilir. Asosyal olursunuz, baştan söyleyeyim.

PVP ise, tüm yetenekleri size verir, siz sadece item kasar, bir loncaya girer veyahut bir lonca kurar ve adam öldürmeye gidersiniz. Buna uo dilinde (action) diyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Önerebileceğim sunucular ise;

www.pyramiduo.gen.tr
www.nebula.web.tr

Bunların 2'side PP sunucusudur. Oynamak istediğiniz sunucunun sitesine girip, kayıt olup, dosyalar bölümünden bağlantı dosyasını indirir, ultima online klasörüne kurarsınız. Zaten artık bağlantı dosyaları, otomatik olarak, uo dizinine kurar.

Not: https://www.uolist.net/ bu paylaştığım linkten, hangi sunucunun ne kadar online oyuncusu olduğu hakkında bilgi edinebilirsiniz.
:yes
herhalde bu üyelikle sunucularamı girmeye çalıştı :)
Eyvah, forum başlığına iyi bakamamışım. Meğerse counter-strike ile ilgiliymiş.. Özürdilerim >>
bence başlığıda yanlış yere açtı ahah :) neyse taşıyorum.
Banned
-3
cs ile ilgili ise setinfo_pw asdasd ama kayıtlı admin nickinle giriceksin hatırladığım kadarıyla böyleydi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.