Yetkili alımı Olan Sw Arıyorum ARkadaşlar Bılgılerımı yetkılı olucagım servere verıcem Yardım Edersenız Sevınırım
Novice
-14.8
sw nedir ?
Server demek istedi heralde arkadaş. Arkadaşlar yardım istedğiniz konularda açıklayıcı ve akıcı bir metin hazırlamazsanız hiç kimse sizleri dikkate almaz. İlk önce bir konuda yardım veya başvuru yapmak istiyorsanız bir metin hazırlayıp kendiniz okuyup hatalarınızı kontrol ettikden sonra yayınlayınız. Akıcı bir metin hazırlamıyorum diyorsanız Google.com'u tavsiye ederim.
Silindi
Apprentice
12.8
Merhaba , amacim hic bir zaman yargilamak amaci ile degildir , bunu basta belirtmek istedim .

Ancak Kadhras sw 'nin orda server demek istedigini anlamayacak kadar geri oldugunu dusunmuyorum . sw ? bu nedir arkadasim artik insanlarin yazimlari ile yok efendim turkce karakter kullanimini yadirgamak ile ugrasicaginiza biraz da mantiginizi ilerletseniz daha iyi olucaktir.Ben yurtdisinda yasamam sebebi ile turkce karakter kullanimim olmuyor,olsada ne farkeder ki . Ultima online bolumu olan bir yer burasi , Bir lugat yaristirma alani degil.
Bir devlet daireside degil , arz ederim yazicagiz dimi . !

Coni23 arkadasimiz , bu tur bir yazi ile sunucu alimlarina katilbilicegini dusunmuyorum . Elbette ki staff bilgisi daha onemlidir. Ancak kaliteli bir sucunuda gorev almak ister isen ve bilgin var ise , once goze hitap edicek bir metin olusturman gerekir. Ne basvurular gordum ben ; Bir arkadas cv gondermis , Inanin o cv ile Koc genel muduru olur : ) Ancak sonuc ne biliyormusunuz hüsran . Benim fikrim Detayli bilgi forumdan vermicek dahi olsaniz , gorsel olarak karsinizdaki insani etkilemelisiniz. Daha sonra konusma faslina gecince sonuc belli olur.Ama bu sekilde dikkat cekmeniz gercekten zor.

Bu forumlarda ki kalitede , yargilama , konuyu saptirma ... Inanin insani soguttunuz.Herbir konuya negatif yaklasma ,insanda ki pozitif elektirigi cekmeniz gibi bir cok etken insanlari sogutuyor.


Bir konuda belirttigim gibi . Turk insani hic birzaman mutlu olmaz ve hic bir zaman emegin degerini bilmez. Iste bu yuzden KALITE yok. Iyi forumlar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.