Merhaba arkadaşlar ;
Hali hazır bitirdiğim sunucu projem için yetkililer arıyorum. Iletişim için profil bilgilerimden yararlanabilirsiniz.. Sunucu konusunu reklama gireceği için pek açmıyorum yanlız yetkili olmak için bir tek soru sorucağım onu belirtmek isterim.

Sorum : "Sunucuya neler katabileceğini düşünüyorsun ?"

Ayrıca sunucuya alınacak yetkililer level 2 ( Counsellor ) yetkisi ile başlayacaktır ve yetkileri ciddi anlamda kısıtlıdır ( Sadece page bakmak dersem yeridir ).

Bu şartı kabul eden ve soruma usturuplu cevap veren arkadaşlardan başka bir talebim yoktur.
Her hafta performans değerlendirmesi ile yetkiler tekrar düzenlenicektir.


İlginize teşekkürlerimi sunuyorum..
Nemesis hayırlı olsun. İnşallah bulursun ama senden daha fazla sistem beklerdim :D 3 tane az olmuş :))
daha gelicek yavaş yavaş dökümantasyona giriyorum
iyi bakalım bide işin yoksa benim başlığa bi bakıver içinden çıkamadım :D
ben gelirdim abi ama öss var... ben ztn sırf pagelere bakmayı seviom gerisi boş :D tam bana göre ayarlanmış gibi :P
Aradığını bulman dileğiyle
Kardeş ben gelirim staff olarak.He bide soruna cevap vermeden olmaz tabi server'e ne katabilirim..Hmm..Player katmak sorun olmaz benim için çevrem geniştir biraz.Playerler ile cok iyi geçinirim ve cok güzel hayal gücüm vardır yani world builder işlerinden biraz anlarım.Saygılaar
he pardon soruna gelirsem serverine çok şey katabilirim... belki player diil ama en azından playerlerin kaçmasını önleyebilirim... ayrıca hemen hemen her konudada playerlere yardımcı olabilirim.... :)
biraz yaratıcı olmalısınız :)
Dostum ben sana burdan yaratıcılık gösteremem ki :D Al beni staff dene 3 gün memnun kalacagından emin olabilirsin memnun kalmassan çakarsın ip ban olur biter :D
@rebelcan
başta kaybettin :)
Nemesis[Berk] : @rebelcan
başta kaybettin :)

:D SanS'a Bak Rebel :)
Nemesis[Berk] : biraz yaratıcı olmalısınız :)

yaratıcılık 2. adım benim... falan :P abi şimdi sen diyorsun sadece pagelere bakma yetkiniz olacakta bundan ne kadar yaratıcılık bekliosun anlşamadım :P :D
Gerçekten ilginç..

Sevgili Berk şimdi neden ilginç dediğimi merak etmiş olabilirsin.

Kendinle çeliştiğini farkettim. Bunu xwerswoodx arkadasımda farketmiş olacakki kendi uslubu ile counselor iken neyin yaratıcısı olacagını sormus.
Yazmıs oldugun ilanda angarya iş yaptırmak için adam aradıgın izlenimine kapıldım. Sadece page okusun yeter demek sorunu çözmekten ziyade daha fazla sorun üretirki halı hazırda online sunucularda oyuncular pagelerin bakılmamasından değil çözüm üretilememesinden şikayetçidirler.

100 tane page gelir aldıgın adamlar okur okur tasa yazar sende sorunlarlamı ugrasacaksın yoksa serverimi yöneteceksin yoksa yöneticilerlemi ugrasacaksın?

Sunucu yeni iken saglam bir kadro olustursan (gerçi zor ama) daha faydalı olur görüşündeyim.

Bu konu Mysterious tarafından düzenlendi(2009-05-14 21:23, 14 yıl önce)
@Mysterious
Alınan Counsellor lar zaten gerekli mercilere yükselicektir. ilk başlığımda belirtiğim gibi haftalık performans değerlendirilmesi ile yetkiler yeniden düzenlenicektir. Counsellor alıp counsellor kimse kalamaz.

Ve de yaratıcılık şurda gerekiyor. Bir sorun çıktığı zaman sebebini bilmiyorsanız sebebine en yakın sorunu tespit edip bunu bir üst yetkiliye bildirmek kolay bir iş değildir. Oyuncularla iyi geçinmek , onların agresif tavırlanına metanetle cevap vermek. Yetkililer arası iletişimde cana yakın olmak..... daha bir çok şey sayabilirim. Bunlar için yaratıcılık gereklidir. Yetkili demek banka memuru yada bi veznedar değildir. Yetkili problem çözen insandır..

Vede aslında bu soru insanlarla iletişiminin ne seviyede olduğunu ölçmektedir. sen kendini iyi bir şekilde anlatamıyorsan , klasik kelimelerle yola çıkıyorsan bu senin bir eksiğindir gibi...


İlginize teşekkür ediyorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.