Banada lazım ya sinir ettiler kaç aydır açmıyorlar hala ...
Silindi
Banned
0
Weplaya ihtiyacımız kalmadı arkadaşlar
Sitesi 7 aydır kapalı
Sunucu 1.20c ile yerinde sayıyor.
İnsanların weplada kasmalarınında bir artısı yok herkes çevreden dolayı orada bulunuyor.Yoksa herhangibi bir artısı yok.Kendinizi orada çürütmeyin !

---------------Dotaworld Warcraft 3 PvPGN ReaLM Server---------------

Keyfe deger yönetici isteklerine göre kullanicilarin banlanmadigi;7 gün 24 saat açik olabilecegi, kesinti yasanmayan adaletli türk serveri ortaya çikmistir

Dotaworld setup
https://rapidshare.com/files/84791784/dotaworldsetup.exe

Setupı yüklerken warcraftın yüklü olduğu klaösrü seçin ve yükleyin.
Dotaworld setup yükleyince yüklü olan warcraft versiyonunuzu 1.21 yaparak son güncellemeleri tamamlar ve masaüstüne gerekli olan Warcraft III DotaWorld Giris kisayolunu atar.

Dotaworld Setup yükleyince dünyada ilk ve tek olarak dotaworld'de olan warcraftin temasi otomatik olarak degismektedir.Dotaworld ayricaliklari devam edicek!

Dotaworld reg dosyasi
https://www.dotaworld.net/dotaworld.rar

Setupı yükledikten sonra reg dosyasını indirin dosyayı açıp evet deyip geçin

Üyelik oyun içirsenden alınıyor.Servera bağlandıktan sonra Creat new accont butunondan.

Herkese iyi oyunlar !

Türkiye'nin DotA-Allstars Bulusma Noktasi | Professional Türk Server

Dotaworld.NeT Warcraft 3 Pvpgn ReaLM Server
fazla warsa bı tanede bana werebılırsenız aslında cok guzel olur.
5 yıllık warcraft sever olarak wela sıfremı ununttum eger fazla wepla accountu olan warsa farketmez k da farketmez onemlı olan ıd pls.......... bu konuyla ılgılenenler lutfen [email protected] dan benle irtibata geçsin pls
arkadaşlar bana acil account lazım werebilcek warmı oynamayan kullanmayan warsa bu msn i ekleyebilirmi

[email protected]

Yardımlarınızı bekliorm şimdiden teşekkürler
@DwT-Keops

Weplanın account alımının kapalı olmasının sebebi artık sadece profesyonel oyuncuları barındırıcak hack , kufur , multi gibi oyuncuları banlayıp elit kitleyi elde edicegi gerçeğidir.
Account alımını kapadılar fakat oyuncuları halen lamer.Oyuncu kitlesinin profesyonel olmasını account alımını kapatarak sağlayamayacakları gerçeğini anlayamadılar bi türlü.
her hafta düzenli banlamalar yapılıyor yakında biter lamerler :)
Oynayan oyuncu sayısı zaten gitgide azaldı.Oynayanlar ya lamerlerden şikayetçi yada lagdan.Bana göre lamerliğin asıl sebebi id saçmalığı.Gerek uo da gerek dotada gerekse diğer oyunlardan anladığım kadarı ile eski olmak hiçbir işe yaramıyor.10 yıldır uo oynuyorum diyenleri de gördük 1 ay önce uo ya başlayıp da neler yapanları da.weplada 2 acc vardı biri 17k biri 83k geçen el 17k lık acc ile ezdiğim adam bi sonraki el 83k id ile girdiğim oyundan beni atmaya uğraşıyordu(deminki acc yi söylememe rağmen)
Arkadaşlar benim de 12 k wepla acc var ama girmiyorum isteyene veremem kusura bakmayın ama size Garena yı önereyim. Host genelde bulabilirsiniz TR dışında europe da var. WC3 ten başka oyunlar da var (cs, cod 4 , AOE vs..)


Hostlar genelde 4k ve üstü olmak zorunda yoksa 5v5 dotada lag yapıyor fakat eğer 4k internetli bir host varsa 0 delayla landan oynar gibi oynuyorsunuz ki genelde host bulunuyor. Oyunu Local Area Network desteği ile oynattığı için de host olmak için port açmanıza gerek kalmıyor. Wepladaki birçok kişi zaten garenaya geçti.. Garenada Türkler için şu an 3 tane oda var. Her oda 225 kişi kapasiteli. Uygun akşam saatlerinde ilk iki oda dolu oluyor player sayısı gayet iyi..
1 k lık internetle arkadaşlarınızla 3v3 dota rahatça oynayabilirsiniz ille 4k mı lazım diyorsanız :P Genelde host bulunuyor zaten. Eğer bulamazsanız türk host yabancılarla oynayıp hem onların tarzını öğrenip hem de yabancı dilinizi geliştirme gibi şansınız da var ooh daha ne olsun :D

Amaan sabahlar olmasın diye dotaya başlıyorum ben de şimdi :P

adresi unutur muyum :P
www.garena.com
[BiTTER]DeAtH wepla id 21k satıyorum almak isteyen varsa kendi şahsımın şifreyi kimse bilmiyor
Arkadaslar fazladan wapla acc war veya paylasmak isteyen arakdası warsa almak veya kullanmak isterim..Lüftfen yardımcı olsanız çok sevinirim..Şimdiden ilqiniz icin tesekkürler...
neo75 : Wepla'da fazladan accountu olan var mı şu anda sitesi kapalı olduğu için account alamıorm...?


aynen bende accountu alalmıyorum warsa 1 acc bende rıca edeyım lutfen
Arkadaşlar wepla acc isteyenler [email protected] dan ulaşsınlar bana 6 tane mevcut elimde :) hepside 1k 2k filan deişiyo..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.