@Armina - @Kage_
zaten bir yazılım firmasında çalışıyorum ve profesyonel anlamda yapıyorum bu işi. r10'a gelince yaklaşık 4-5 senedir takip ediyorum birkaç iş alma fırsatı bile buldum. r10da 150 liraya psd-html-css dosyalarını kimse vermez. bu arada ilginize teşekkürler.

@Kage_
20-30 dolara kimse sana bütün dosyalarını vermez. Verse bile senin dışında birçok kişiye satar.

@amaolmadisimdi
seni kale bile almıyorum. yazı yazmaktaki amacın bile belli değil.

Modlardan ricam konu kilit olabilirmi acaba temada alan adıda hostta satıldı. Bu arada Armina bilgin olsun diye yazıyorum connector+100 tl'ye.
Yok aslında demek istediğim bir ultima online sitesine göre pahalı bir fiyat . Tasarımın tüm hakklarını birine veriyorsun tabii bu ekstra bir şey ücretli joomla ve wordpress temalarında dediiğin gibi sadece kullanım hakkı alıyorsun ve bazı temalarda tüm hakkıda alabiliyorsun sanırım neyse konuyu dağıtmıyalım tasarımın iyi ama daha önce açtığın bir başlık vardı orada ki temaları ben daha çok beğenmiştim buna göre.
satılmış vah vah tepki gördüm vaz geçtim demiyorda satıldı diyor.Amacım böyle taş patlasın 50 lira edicek siteye 2 katı para istemen.Prof olarak yapıyormuş bir de işi vallahi stand up felan yap sen

** Lütfen tahrik edici kelimeler kullanmaya devam etmeyiniz.
** Bu başlıktaki size yapılan II. uyarı. Uyarı I /Ghlahn


Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2011-11-25 16:37, 12 yıl önce)
@amaolmadisimdi
bil diye söylüyorum alıcı g-defender, Bayram KARATAŞ.

@amaolmadisimdi
böyle ezik insanlar nereden geliyorsunuz. yok eskiden ultima-strike ve paticik vardı kalitenin adresleri olarak bilinirdi. sayenizde ultima-strike'ında kalitesi düşüyor. çocukluğunuza veriyorum dicem ama ortam b.k olduktan sonra çocukluğuna versem neye yarar.

sen kaç tane tasarım programı hakkında bilgiye sahipsin. ya da renk uyumları konusunda ne bilgin var. eğitimin ne. hangi yazılım dillerini biliyorsun. kaç tane referansın var. etc... bir b.k bilmeden, yorum yapmak için yorum yapan insanlar işin sonunda kendilerini daha küçük düşmüş bulurlar.

@yetkililer
sanırım artık yetkililerde kuralları takip etmiyor.

@diğer arkadaşlar
rahatsızlık verdiysem affedin.
Master
59.2997
Şu trollük kavramını ve kendini anarşist sanan tipleri ortaya çıkartanlara lanet olsun. Her halta boş boş yorum yapıp komik olduğunu düşünmek pek bi hoşunuza gidiyor sanırım. Yazık, zihinleri böyle köreltiyorlar işte.

Adam iyi veya kötü bir iş yapmış ve yaptığını satmaya çalışıyor. Genele sesleniyorum; sen sokakta seyyar satıcılara veya bir dükkana girip neden bunu bu fiyata satıyorsun diyebiliyor musun da çıkıp bu adama yok pahalı satıyorsun, onu ordan çalmışsın vs diyebiliyorsun? Sizlere ne adamın ne kadara ne sattığından? Sırf cool göründüğünü düşünüp, laf atınca karşı tarafı zan altında bırakıp onlardan üstün yaratıklar olduğunuzu düşündüğünüz* için boş yorumlar yapmayın. İsteyen istediğini, istediği fiyattan satar, bu kimseyi de ilgilendirmez. Size pahalı geldiyse satın almazsınız olur biter. İyi de olsa kötü de olsa her malın bir alıcısı vardır. Zaten pahalıya satıyorsa kimse talepte bulunmaz veya satın almaz. Böylece satan adam da anlar ona göre düzenlemesini yapar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.