Novice
0.1
Ben iframe kullanarak spherestatus.html i göstermek istiyorum ama c:/sphere nin altında olduğu için spherestatus olmuyor appserve a atmayı flan deneim ama olmuyor nasıl yapabilirim bilen birisi yardım edebilirmi lütfen

Bu konu XoXo tarafından düzenlendi(2008-04-19 18:21, 17 yıl önce)
https://localhost:2593/

dene bi girio mu?
Novice
0.1
hayır girmiyor
Portun Ney 2593 mu ? yada KOnsolda Spheresatusbase hatasi verio mu ?
Novice
0.1
konsolda hata vermiyor ama bir süre sonra şöle olmaya başlıoyo mesela hani commands mtele flan der ya onu şu şekilde diyor spherestatus.html surface commands mtele gibi diyor sadece portum 2593
<TD vAlign=top height=100 width="150">
            <TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" cellSpacing=3 cellPadding=4 
            width="438" border=0>
              <TBODY>
              <TR>
                <TD width="424"><iframe src="form.htm" width="150" height="100" scrolling="no" frameborder="1">
</iframe></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD>

bunu sitende göstermek istedğin sayfaya ekle "form.htm" yazan yerede c:\sphere\scripts\web\status.htm yaz

sonra sphere.ini ye gir ctrl+f yap web diye arattır orda "c:\sphere\scripts\web\status.html" yazıyor ordaki html uzantısını htm yap
aynı şekilde diğer spherestatus.html uzantıyı .htm yap
tabi önce spherestatus.html düzenle kafana göre rengini v.s

Dene bakalım daha yeni uyandım karışık anlatmış olabilirm
Novice
0.1
tamam denicem peki şeyi nasıl gösterebilirm <eval <uid.<var.savestone>.timer>/60> Dakika yapmak istiyorum bunu nasıl yapıcam dedin olayı denicem şimdi.
XoXo : tamam denicem peki şeyi nasıl gösterebilirm <eval <uid.<var.savestone>.timer>/60> Dakika yapmak istiyorum bunu nasıl yapıcam dedin olayı denicem şimdi.

Anlamadim Daha Acik Ol Lutfen
Novice
0.1
şu şeklide özetliğim şimdi sunucuda save e kaç dakika kaldığını göstermek istiyorum web sitesinde save stone yaptım var.savestone stonenin uid'si ve ben bu uid nin more1'ini spherestatusbase de nasıl tanımlayabilirim.
Ben spherestatusbase ile bunu denemedim ama databasele oluo odedigin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.