Lilith Anti-Hack
www.lilith-project.com
Projesyonel sunucular için profesyonel çözümler.

Eskiler hatırlar. Geçen sene bu zamanlarda sunucuların istediği özelliklerde bir bağlantı programı yapmaya çalışıyordum.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/bir-connectorden-beklenti-q34864
Linkinden de görebileceğiniz gibi 1 senelik bir geçmişimiz var.

Aradan 1 yıl geçmesine rağmen bu hedefimden vaz geçmedim ve benimle aynı görüşe sahip bir ortak buldum. Bugün itibariyle Lilith Anti-Hack sürüm v8.0.0 satışa sunulduğu haberini vermekten gurur duyuyorum.

Sitemden de okuyabileceğiniz gibi, buradan da kısa bir bilgi vermeyi uygun gördüm.

* EasyUo Engeli
* Speedhack Engeli
* Multi Engeli
* Kullanıcı Yasaklama
* Güncelleme
* Ekran görüntüsü kanıt sistemi
* Hesap takip sistemi(opsiyonel)

Genelde en çok sorulan özellikleri kısa bir özet olarak geçmek istiyorum.

Kullanıcı Yasaklama

Sistem, banladığınız kulanıcının clienti açtığı anda daha giriş bile yapamadan sunucudan atılmasını sağlar.




Böylelikle sunucunuza hiç bir şekilde yük binmemektedir.


Ekran görüntüsü kanıt sistemi

Bu sistem sayesinde oyuncularınızın gönderdiği küfür, şikayet, alan ihlali gibi görüntülerin Paint yada Photoshop gibi programlar ile düzenlenip düzenlenmediğini anlayabilirsiniz.
Sistem 1 pikselin bile değişmesini algılayacak hassaslıktadır ve kırılması kesinlikle imkansızdır.


Hesap Takip Sistemi

Deneme aşamasından yeni çıkan bu sistem(07.09.09) sunucunuzda bir karakter hack ve benzeri şekilde çalındığında bu hesaba kimin girdiğini ve giren kişinin başka hangi hesaplara girdiğini gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca biraz da size iş düşmesi açısından trade gibi logları tutmamaya karar verdik :D
Yine sistemin yararlarından birini söyleyecek olursak, herhangi bir oyuncunun bir şekilde çok büyük bir bug yaptığını varsayalım.Sistem sayesinde daha önce girdiği bütün hesapları bulup Programın "Yasaklı Listesine" ekleyerek kolaylıkla uzaklaştırabilirsiniz.




Yazılımı sitedeki Yönetici Panelinden yönetebiliyorsunuz.



Sitedeki referanslar kısmından şu anda kullanılan sunucudaki kurulumu yaparak programı test edebilirsiniz.




Şimdi ufak bir sık sorulan sorular bölümü yapmak istiyorum.

S. Referanslarınızdaki x sunucusunda multi açtım aha burda da resim var sana kanıt.Hatta sen iste video çekeyim.Hatta direk clientle girdim.Kırmama bile gerek kalmadı!

C. Bizimle çalışan sunuculara "Program Engelini" açıp kapatma şansı veriyoruz. Yani sunucu yetkilileri gerek görürse engeli açıp kapatabilirler.Bu yüzden bu olay bizimle değil sunucu ile ilgilidir.

S. Referanslarınızdaki x sunucusunda oynuyordum çok problem çıktı programda?!?

C. Program, şu anda stabil seviyededir.Programın bu duruma gelmesinde bize yardım eden Nimloth sunucusuna tekrar teşekkür etmek istiyorum.Kabul ediyorum ki onlar olmasa program bu seviyede olmazdı.



S. Sizin sunucunuz çökerse ne yapçaz? Oyuncular giremeyecek mi?

C. Ana sunucumuzun herhangi bir sebeple ulaşılamaz olduğu durumlarda "https://yedek.lilith-project.com" adresinin bağlı olduğu sunucumuz devreye girer. Ancak bu sırada güncelleştirme, banlama, duyuru gibi şeyler gösterilmez. Sadece oyuna giriş sağlanır. Ana sunucu işelvselliğini geri kazandığı zaman bütün sistem otomatik olarak eskiye döner.


S. Ekran görüntüsü olayı ne iş? Upload falan yapmasın?

C. Ekran görüntüsü sistemi tamamen sizin kontrolünüzde bulunmaktadır. "Print Screen" tuşuna bastığınızda masaüstüne JPG uzantılı dosya gelir. Resmin üzerinde sunucu ismi yazar ve bu resim kanıt olarak geçerlidir. Ancak herhangi Resim düzenleme yazılımı ile açarsanız resim anında kanıt niteliğini kaybeder.


S. Yasaklama nasıl oluyor? Formattan sonra bile neye bağlı kalarak bilgisayarımı tanıyorsun? Trojan mı sokuyon ne yapıyon?

C. Bu soruya sadece Windows sağolsun demek istiyorum ve ilk belirttiğim bilginin yeterli olduğunu düşünüyorum. Ancak Trojan, Virüs ve benzeri programlar asla bulunmamaktadır.

S. Usta sen ne yaptın 1 yıllık 200? O parayla neler yapılır biliyor musun? Birde uzatınca ek ücret istiyosun?

C. Yıllık ücret olduğu doğru.Çünkü biz Ana ve yedek sunucu olmak üzere iki sunucu parasını yıllık olarak ödüyoruz.Bu yüzden ki program ücretinide yıllık almak zorunda kalıyoruz. Ancak ikinci yılda ilk ücretin (200 TL) sadece %25 (50 TL) ücret talep ediyoruz ki sunucunuz için kullanılan Bandwith(Trafik) miktarı karşılanabilsin.Daha sonraki yıllardada bu ücret sabit kalıyor.




Bütün soruları yanıtladığıma inanıyorum. Ancak yinede her zamanki gibi görüş ve önerilerinize açığız.
Bugünden itibaren (12 Eylül 2009) Sitemiz üzerinden Kredi Kartı  ile alışveriş yapabilirsiniz.
Kredi kartı işlemi tamamen sitemiz dışındaki, Verisign tarafından sertifikalı sunucuda gerçekleşmektedir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.