Günümüz çağında herkes bir konuda birilerine hizmet veriyor. Ancak ne var ki yeri geldiğinde müşteriler ya da üyeler yetkili birilerini bulmakta zorlanıyor veya onlara e-mail atmaktan çekiniyorlar. Bunun sebebi toplumumuzda insanların sabırsız olmalarından dolayı kaynaklanmaktadır. Peki daha verimli hizmet anlayışı için kurumlar veya kişiler neler yapabilir? Tabiki de anlık iletişim sağlayarak. Peki bu anlık iletişim nasıl yapılır ne gibi avantajları var onlara bakalım.

Bildiğiniz gibi günümüzde herkes messanger sahibi. Ancak messanger'larımızın bir sorunu var, belli bir kişi sayısına ulaştıktan sonra başkalarını ekleyemiyoruz veya başkaları bizi ekleyemiyor. İşte bu durumu yaşamamak herkesle bağlantı kurabilmek için şimdi sizlere "online destek hattı" olarak internette adı geçen anlık iletişim nasıl kurulur onu anlatıcam.

Öncelikle iletişim için kullanacağınız msn adresinizin web ayarlarını aktif etmeniz gerekiyor. Web ayarlarını aktif etmek için aşağıda vermiş olduğum link'i tıklayarak giriş yapınız.

[url=https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1279032738&rver=5.5.4182.0&wp=MBI&wreply=https://settings.messenger.live.com/Applications/Default.aspx&lc=1033&id=76215]Giriş Yap[/url]

Görmüş olduğunuz gibi karşımıza giriş paneli çıktı, buradan giriş yapıyoruz.


Daha sonra aşağıdaki sayfa ile karşı şarkıya geliyoruz ve sol tarafta bulunan menuden web ayarlarına giriyoruz.


Web ayarlarına geldikten sonra burada ki kutucuğu işaretleyip kaydet diyoruz. Bu işlemi yaptıktan sonra HTML sayfasına giriyoruz.


HTML sayfasında bize 3 adet seçenek sunuyor "Anlık İleti Penceresi - Düğme - Durum" sitenizde hangisini kullanmak istiyorsanız buradan onu seçin ve aşağıda görmüş olduğunuz gibi renk ayarları ve boyut ayarları bulunuyor. Bunlarıda kendinize göre ayarladığınız zaman aşağıda size hazır kod'u sunuyorlar zaten. Bu kodu sitenizde istediğiniz yere entegre ederek kullanabilirsiniz.


Sonuç:



Not: Alıntı değildir. Umarım işinize yarar..
Alıntı değildir tebrikler
Teşekkürler, sizlere birşeyler katabildiysek ne mutlu..
teşekkürler tymaron ellerine sağlık ((:
Silindi
Members
0
Profesyoneli için bkz: Skype Premium

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.