Neophyte
-1.7
Merhaba arkadaşlar,

İlk defa bir temayı editlemeden web sitesi yaptım. Stil dosyasını da tamamladıktan sonra buraya koyacağım. Şimdilik resimleri koyuyorum, sol üst kısımdaki boşluk logo kısmı. Beğenmediğiniz yerler varsa veya eklememi istediğiniz, buradan bana bildirirseniz elimden geleni yapmaya çalışacağım. İyi geceler :)



İndirme linki: tık

Bu konu cani tarafından düzenlendi(2010-09-05 12:40, 13 yıl önce)
İyide Html Kodu Vermen Gerek Resim Değil :D
arka plan çok gıcık :)
Renkler biraz göz alıcı daha sade yapabilirdin.
Emeğine sağlık bence kendi sevdiğin gibi yap :)
logo ve içerik eklersen daha sağlıklı yorum yapılabilir bu hali ile menünün oval hatlara sahip olması site ile uyumsuz olmuş
Eline sağlık fakat gri bir renkle sade birşey yapabilirdin.
Sade ve kullanılabilir olması önemli.
menüyüde oval değilde diger kısımdaki çerçeveli yaparsan dha hoş olucagını düşünüyorum genel olarak güzel :) Eline saglık begendim
Neophyte
-1.7
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Arkadaşlar aslında stil dosyasının bir bölmünüde hazırlamıştım fakat ne oldu anlamadım kaybettim sanırım veya silinmiş olmalı. Bende bu tasarımı yayınlamaya karar verdim başka bir tasarım üzerinde çalışmaya başlayacağım daha hoş bir şey yapmaya çalışacağım. İsteği olan varsa yazabilir değerlendirmeye çakışırım. İçinde psd dosyası da bulunmakta isteyen istediği gibi yenilik yapabilir. Buyrun link
O kadar güzel olmamış fakat yinede emeğe saygı :) Çalışmalarını geliştirmen dileği ile..
Neophyte
-1.7
Teşekkür ederim. Yarından itibaren yeni tasarıma başlıyorum. Oyun için yapayım bu sefer diyorum, herkes düşüncelerini paylaşırsa daha iyi olur ona göre yaparım. :)
Hadi hayırlısı olsun.. Herkes anasının karnında öğrenmedi ya :asik2 Grafik üzerinde çok çalışmanı ve psp bilgini genişletmeni önemle öneririm. Bunlar sana çok faydalı olacaklardır.
bu işler zekinin değil çalışanın yapacağı işler o yüzden hem zevklide yap dur :)
Merhaba Can Efendioğlu ve U-S üyeleri,

Biraz önce gezinirken cani isimli üyenin imzası dikkatimi çekti ve açıklamasını yapmak istedim. Her seferinde HOSTTEKNOLOJI adına yapılan çirkeflerden biride şuan gündem konumuzdur.

HOSTTEKNOLOJI yaklaşık 3-4 ay'a yakın bir süredir bahsi geçen (uo-scripts) projesine sponsorluk sağlamaktadır. Sponsorluk süresince firmamızdan hiçbir sıkıntı yaşadınızmı? veya Nirvana isimli UO projenizde bünyemizde barınıyordu, size sağladığımız Sunucu'dan hiçbir problem yaşadınızmı. Bir keresinde sunucumuzda donma(lag) yaşanıyor demiştiniz. Bunu tarafımıza bildirdiğiniz an itibariyle sorununuzu yetkili arkadaşımız çözümlemişti.

Şimdi burada gelipte emek hırsızı vs. vs. gibi kelimeler tüketiyorsunuz, peki bunun sebebinden neden bahsedilmiyor?

Aylardır size hizmet sağlıyoruz, firma yetkililerimize her seferinde sorunlarınızı dile getirdiğinizde sorunlarınızı çözümlüyoruz. (Müşteri Memnuniyeti) fakat projeniz (uo-scripts)'de hiçbir ilerleme kat etmediğinizi gözlemliyoruz.

1 veya 2 hafta boyunca ne siz nede ortağınız projeye bakmıyorsunuz, yetkili arkadaşımızda üst yönetimden gelen karar doğrutulsunda sponsorluğunuzu durduruyor. Siz bunu görür görmez yine aynı şekilde firmamızda irtibata geçiyorsunuz ve yetkili arkadaşımız size sponsorluğunuzun durdurulmasındaki nedeni anlatıyor. Daha sonra siz (ilgilenicez, pek zamanımız yok) gibi cümleler sarfediyorsunuz yetkili arkadaşımızda siz mağdur olmayasınız diye projenizi durdurulduğu yerden tekrar başlatıyor.

Aradan 2-3 hafta geçiyor aynı şekilde proje sorumluları tekrar ortalardan kayboluyor ve bende sitenizdeki tüm yetkileri sizden alıyorum. (Bakalım ne kadar projenizi düşünüyorsunuz?) Fakat ortağınız geliyor ve bize durumu anlatıyor, yetkili arkadaşımızın o an başka bir müşterimiz ile ilgilendiğinden dolayı birkaç dakika cevap veremiyor. Konuşma penceresini açtığında ise yapılan terbiyesizlikler, argo tarzı konuşmalar ve birçok hakarete yönelik cümlelerin kurulduğunu gözlemliyor.

Ortağınız (Aldarson - Emre) bey'in tarafımıza karşı yapmış olduğu bu terbiyesizliğinden dolayı projeniz (uo-scripts) tüm dosyalarıyla birlikte satılık domainler arasına geçiriliyor. Şimdide burada gelmiş profil imzanızda firmamızı kötülüyorsunuz. Gerçekten dediğim gibi size sağlanılan sponsorluğa yazık..

İsterseniz şuanda elimizde bulunmakta olan konuşma kayıtlarını ve cani isimli üye (Can Efendioğlu) ile yapılan e-posta izlenimlerini burada paylaşabilirim. Benim firmam adına yapacağım açıklama bu kadar. Gerisi siz U-S üyelerinin yorumuna kalmış birşeydir..
Şunuda belirtmek istiyorum ki, "Siz kendi hatanızı adınız kadar iyi biliyorsunuz." Bu firma sizin iftiralarınız ile kapanacak bir firma değildir.

İlgi göstererek okumuş olduğunuz için teşekkür eder, İyi bir gün dileriz.

Saygılarımızla.
Neophyte
-1.7
Konunun dışına çıkılıyor ama söylemek isterim. Ben 10 gün boyunca bilgisyara dokunmadım ve bu arada yetkileri almışsınız, hiç yenilik olmuyor diyorsunuz da bizden ne bekliyorsunuz? Sitenin tasarımını mı değiştirelim ne yapalım yani? Eklediğimiz dökümanlar, dosyalar ve daha bir çok şeyi göremiyorsanız ne diyebilirim. Bir kampanya düzenledik ve kimse iletişime geçmedi, biz birazda kullanıcıların eklemesini istedik ekleyen olmadı. Benim girmediğim bir anda arkadaşımı bilgilendirmeden siteyi elimizden almışsınız ve şimdi satılığa çıkarıyorsunuz. Domain bize ait ama verilen sponsorluk karşılığı onu da alıyorsunuz, verdiğimiz emekler ayrı bir şey. Neyse satabilirseniz satın bir sorun yok bizim için biz, dosyaları yayınladık. Nirvana projemizi bitirdiğimizden sonra bir çok scripti de yayınlamıştık, aynı şekilde UO-Scripts(com) bizim için bitmiştir ve dosyalarını yayınladık.

İyi günler.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi yeni tasarıma başlayacağım, gri tonlarını kullanacağım ve bazı yerlerde biraz renk kullanacağım. İsteğiniz varsa yazarsanız değerlendiririm. İyi günler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.