Merhaba arkadaşlar ödevim için wordpress ile hazırladığım siteme dil secenekleri eklemek istiyorum, internetde işime yarıcak kaynakların çoğu yabancı dil olduğu için pek yararlı olmadı. Örnek vermek gerekirse ana sayfada bayraklara tıklayınca google ceviriden siteyi dil seceneklerine göre çevirmesi gibi bir şey cok işime yarıyacak. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Web tasarım gibi konularında uzman birisi değilim, bu yıl derslerim vasatısayla başladım, uğraşmasıda eğlenceli fakat fazla bir bilgim yok ödev konusunda da farklı bir şey yaratmak için böyle bir şey yapmak istiyorum. Konu hakkında araştırma yapsamda bir sonuca varmadığım için yardım almak istiyerek konuyu acıyorum. O yüzden eleştiri yapmak yerine yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
header template dosyasını editle en sağ üste bayrakları koy, bayrakların linkini de https://translate.google.com/translate?sl=tr&tl=en&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&eotf=1&u=dot.gen.tr&act=url gibi ver
Bu konuda birçok yazı var internette biraz araştırırsan aradığını bulursun. Basit birşey birkaç html kod ve js dosyasından ibaret.

Tıkla
dediğim gibi acemiyim biraz yanlış araştırmışım tekrar teşekkür ederim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.