Tamam tamam hallettim onu sağol.Mesajı düzenlemeyi unutmuşum :D
karas üyesi avatar
oyundaki adim perfectenemy
clanimin ismi -{kaf-kef}-
oyuna baslayali 1 ay kadar oldu aksamlari genel de hep oynarim vede iyi oynadigimi dusunuyorum :yes

Galiba ben bu oyunu öğrenmeye başladım:D

Başlıyalı 2 gün oldu dalga falan geçmeyin.
Başarılar çok iyi gidiyorsun gerçekten bende bir ara ss show yapıcam =)

Aslında Buraya Bir Soru Sormak için qirdim...
Clan Üye Sayimiz 25: ve max. Sayidayiz.
Spot mu alicağiz yoksa GP karşiliqindami Acilacak Spot... Cevap yazarsaniz Sevinirim...
GP karşılıgındadır. Liste yenilendi.
darqmaster üyesi avatar
isim : darqmaster
level: staff sergeant
kill/deaht: 4295/3009

ss çekemedim :S clana almak isterseniz söyleyin
Eques nasil Anlatabilirmisin ? GP yi nereye vereceqim Clanı qenişletmek için ?
Frauq : Eques nasil Anlatabilirmisin ? GP yi nereye vereceqim Clanı qenişletmek için ?

Soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın =) Parayla alınıyor; +25 lik bir pack var. Paypal yoluyla ödemenizi tavsiye ederim hem daha güvenlidir
Eques :
Frauq : Eques nasil Anlatabilirmisin ? GP yi nereye vereceqim Clanı qenişletmek için ?

Soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın =) Parayla alınıyor; +25 lik bir pack var. Paypal yoluyla ödemenizi tavsiye ederim hem daha güvenlidir

babacan şimdi 25 kişilik Slot verio Zaten kurulumda... +Slot icin ne yapmam gerekiyor.. + Bu konuda yardiminizi Bekliyorum Clani genişletmem gerekiyoR.. Clan:Turkiye
Yeni çıkmış bir paralı hesap var bundan bahsediyorum, +25 kişi daha fazla aldırıyor. yani 50 kişi alabiliyorsun

https://mall.subagames.com/Crossfire/CFItems.aspx buradan paypal yoluyla.
AsiAdige üyesi avatar
merhaba arkadaslar .. ben oyuna yenı basladım .. ılk sorum turklerın takıldıgı bellı bır server var mı ? ve su clan olayınıda tam bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden teşekkurler ...asagıda karakterım hakkında bılgıler ıceren 2 ss var eksıklerımı ve neler yapmam gerektıgını soylersenız sevınırım ...

mesutceyhan üyesi avatar
Bizim clanimizida listeye eklersen sevinirim... [DaVRaNS] klan adımız.

Crossfire oynayan herkes clanımıza davetlidir.Tüm maç tekliflerine açığız...

Clan Sayfası (Başvuru için) : https://clan.subagames.com/clanstat_cf.aspx?guildid=13876

Başvuru için açılan sayfada Apply yazan butona basınız.Başvurunuz Onaylancaktır ve onaylandıktan sonra oyunda nick inizin yanında [DaVRaNS] yazıcaktır.Clana mensup oldugunuzu gösterir.

Clan Adı : [DaVRaNS]
Clan Lideri : milanbaros
LosTBoY2009 üyesi avatar
Kardeş BenDE Sİze Katılmak İstiyorum KauL ederseniz Sevinirim ADım LosTBoY2009 ;)
arda11234 üyesi avatar
beyler ben türk klanı arıyorum bnide alrsnız çok svinrim. nickim "arda11234"

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.