Online Oyunlar 6 ayılır..

1. Kağıt ve Taş ile oynanan oyunlar:

Kağıtlar veya taşlar yardımı ile oynanır. Çok kaliteli oyunlardır..

Pişti,
En az iki, en fazla 4 kişi ile oynanır.. Kağıtlar 4 er , 4er dağıtılır.. Oynamaya başlanır.. Çok tatsızdır. aynı döngü içerisinde gidip gelir..

Papaz Kaçtı,
Kağıtlar herkeze eşit dağıtılır, aralarından papaz çıkarılır, Papaz kime gelirse kaçırır.. Papazı gören genelde "Hay a...." die bi ifade gösterir ondan uzak durun.

Tabu,

Belirli bi kelimeyi belirli bi gruba , belirli kelimeleri söylemeden anlatmaya çalışırsın. Arada geyik yapılır..

Tavla,
Çok güzel bir oyundur, önce taşlar dizmesini bilen birine dizdirilir, sonra zar atılır. Taşları karşıda toplamaya çalışılır..

2. İnsanlarla oynanan oyunlar..

Uzun Eşşek,

Önce oynayan arkadaşlar 2 grup oluşturur.. Aramızdaki en safı duvara dayarız. Yastık olur sonra sırayla atlarız... Çok zevkli oluyoo. Pantolona dikkat etmek gerekir.

Birdir Bir,
Bir kurban belirli şekillerde yatar, Herkez onun üzerinden sırayla atlar.. Harika bişeydir..

Simitçi,
Bir kurban simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitçiiiiiii diye bağırarak yuvasından çıkar, Ve birine vurmaya çalışır vurduğu kişiye h3erkez vurucakdır yuvaya kaçana kadar, eğer kesilirse herkez simitçiye dalar. Yuvasında vuramazsınız..

3. Uyuz aletlerle oynanan oyunlar...

Şişe çevirme,
Ortaya bi şişe koyarız, sırayla herklez şişeyi döndürür. Ucu kime gelirse bişey seçer, bu şey ya doğrulukdur, ya da cesarettir. Genelde herkez g*t korkusundan doğruluk der, cesaret diyince direk belden aşşaa bakarlar.. Tavsiye etmem

Cin Çağırma,

Ortaya bi fincan ters çevrilir. Landan oynan bir oyundur, port üzerinden cine bağlanırsın muhabbet kurcaksın. Genelde hatunalr korkar, yanınızdaki hatunu tavlamanız açısından acayip süperdir. Yanlız Cinle şaka olmaz, hatuna artistlik yapcam die çarpılıp gitmeyin.

4. Ebeli oyunlar..

Saklanbaç,
Bir vatandaş arkasını döner ver 100'e kadar saymaya başlar, o sırada herkez saklanır. Vatandaşın sayması bitince salak salak bunları arar. Bulduğu zaman "Abuzittin SÖBE" gibi arkadaşını söbeler, Eğer adamları karıştırırsa "çamlaak çömlek patlar" ebe tekrar ssayar.

Akşam ebesi,
Bütün akıllılar toplanarak akşam akşam eğlenirler, kafasına göre biri birine vurup ebe der, oda intikam almak için başkasına vurucakdır. Bu olay güneş doğana kadar devam eder. Güneş doğunca batmasını beklerler..

5. Toplu Oyunlar..


Futbol,
sahada 23 kişi vardır fakat bu 23 kişiden 22 si bi topun peşinden koşarak topu kalenin içinden geçirmeye çalışırlar.. Manyak zevklidir, ayakla oynanır, FAKAT BAZI TAKIMLAR topa elle dokunabilir, bu onların cahilliği

VBoleybol,
Çok uzun bir ipten topu atlatmaya çalışırız. Acayip uzun işdir. Güzel oynanır.. Elle oynanır, Elle atarsınız topu ayakla değil. Bazı futbol takımlarını buraya sevketmek gerekir.. Özellikle Federasyonn bu konuya değinmesi gerekir, bazı futbolcuları milli takıma alabilirler, çok güzel top kesiyolar..

6. Saymadığım diğer oyunlar..

Saymadık zaten..


Teşekkürler..
Silindi
Members
0
Cin Çağırma,
Ortaya bi fincan ters çevrilir. Landan oynan bir oyundur, port üzerinden cine bağlanırsın muhabbet kurcaksın. Genelde hatunalr korkar, yanınızdaki hatunu tavlamanız açısından acayip süperdir. Yanlız Cinle şaka olmaz, hatuna artistlik yapcam die çarpılıp gitmeyin.

mauhah Horus *Sabah Sabah Kopar 2. Kere :D*
horus Espiri niyeti ilemi yazdın yoksa forumu kıllatma amacı ilemi yazdın anlamadım ama senden böyle bir konu altına bölye bir cevap beklemezdim...
mert online oyun olarak silkroad ismi pek daha duyulmadi sanirim ama ilerde gorceksiniz knight in en actionlu tarzı kervanları basıosun hırsız olusun guild savaslari oluyor bir cok sey yakinda duycaksiniz...6 tane serveri var hepside full az zor giriliyor server lari milyon cekiyor...sitesini isteyenler burdan inceleyebilir orda ne kadar fazla turk gorusek o kadar gururlaniriz .... www.silkroadonline.net iyi eglenceler..
bende oynadımsilk road da 23 lvlda tıkandım baydı baskada char kasmak ıstemedım yoksa guzel olyun ben tıcaret yapıyodum deveye yukluyodum malı ordan orayada lvl kasmak zor bır de knight gibi skill rest yok akıllı oynaman lazım oo oyunu ama guzel oynamaya deger SİLKROAD
Guild Wars ın yeni oyunu çıktı ayrıca Battlefield 2 nin special force ve Expansion packleri ve bir sürü daha gördüm de isimlerini hatırlayamıyorum.arlında link resim flnda koyacaktım da çok araştırmam gerk :)
Death_Rider : Darklord bi Zahmet Guild Wars ı anlatırsa seviniriz :D
Cossacks var Gzl bir Strateji oyunudurr https://www.Cossacks.com

Matrix var ama hiç görmedim
Starwars var Görmedim =)



star wars mu var varsa ben oynarım da ilk defa duyuyorum:):):)
Yeni bir oyun var conquer mi ne birde o var frozen throne var

Bu konu fistandantilus tarafından düzenlendi(2008-02-20 03:41, 16 yıl önce)
OLm horus delisin ha :D
Horus The Gral =)

Daha sonra eklenen mesaj 32 saniye

Horus The Gral =)

Bu konu DroopGs tarafından düzenlendi(2006-07-31 23:09, 17 yıl önce)
Bende Hero Online diye bi oyun biliyorum.Oyun Silkroad gibi bişe.. İşte sitesii... Tıkla
Web Tabanlı Güzel Bir oyun ...

www.klansavaslari.net
Knight Online da oynadığım ve KO camiasında adından epey bir söz ettiren characterlerim:

TheWinsome2 Manes Pk Movie

TheWinsome2 Manes Vs Movie

DaHaCKeR Girakon Pk & Vs Movie

Bence KO sabır ve elbecirisi gerektiren bir oyundur. Sürekli lvl kasmıyorsunuz. Canınız sıkılır lvl kasmaktan bıkarsanız Sürekli Action yapabileceğiniz alanlar mevcut ( : Burda ister 1vs1 ister 8vs8 ister 1vs5 kapışabilirsiniz. Videolarımdanda ne demek istediğimi izleyerek anlayabilirsiniz. UO ya ara vereli nerdeyse 1 sene oldu ve KO ya oldukça alıştım. Kaldı ki Uo oynayan bir player eğer bence Pürmage Pvp si sağlam sa KO da Asas chacaracterle oyunu kavrayabilirse adından epeyce bir söz ettirir. KO forumlarında adımın sıkça anıldığını söyleyebilirim ( :. Neyse Sizleride KO da 1 ay içinde açılcak olan yeni sunucuya beklerim. Hep beraber kasarız :P Iyi akşamlar...
Spawnsas Star Wars galaxies var indir oyna ama patchler biraz uzun haberin ossun.
Uzun süreli bi oyun düşüniyosanız bence World of Warcaft başlayın ilk başta biraz tuzlu gelebilir çünkü mecburen Cd almanız gerek içindeki Cd Key ile acc alıyorsunuz çünkü . Şuan 2 Cd var Wow'un ve toplam iki Cd'in Fiyatı 100 Milyon civarıdır ama hakını veriolar paranın :alkis



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.