[Kernel] : Knight Online da oynadığım ve KO camiasında adından epey bir söz ettiren characterlerim:

TheWinsome2 Manes Pk Movie

TheWinsome2 Manes Vs Movie

DaHaCKeR Girakon Pk & Vs Movie

Bence KO sabır ve elbecirisi gerektiren bir oyundur. Sürekli lvl kasmıyorsunuz. Canınız sıkılır lvl kasmaktan bıkarsanız Sürekli Action yapabileceğiniz alanlar mevcut ( : Burda ister 1vs1 ister 8vs8 ister 1vs5 kapışabilirsiniz. Videolarımdanda ne demek istediğimi izleyerek anlayabilirsiniz. UO ya ara vereli nerdeyse 1 sene oldu ve KO ya oldukça alıştım. Kaldı ki Uo oynayan bir player eğer bence Pürmage Pvp si sağlam sa KO da Asas chacaracterle oyunu kavrayabilirse adından epeyce bir söz ettirir. KO forumlarında adımın sıkça anıldığını söyleyebilirim ( :. Neyse Sizleride KO da 1 ay içinde açılcak olan yeni sunucuya beklerim. Hep beraber kasarız :P Iyi akşamlar...

Bilader Kızma Ama Sırf Videomu göstericem diye Konuyu HORTLATMIŞSIN :)
ehueheue maksat eğlence olsun ( :
Merhaba arkadaşlar Gunz Online'yi sitesinden indirdim oyunu kurdum %100 update ettiğim yerin yanında Start Game ye tıkladım ve tıkladıktan iki üç saniye sonra beni oyundan atıyor ve Xtrap diye bir hata oluşuyor.Anlayan birisi varsa yardım edebilir mi ?
Bknz:

TheWinsome2

DaHaCKeR

DeaDLoVe
:no cok sacma deılmı bence sadece krallar ve gm ler harıcınde 80 ve 75 ustu charlar tanınır ve yhanı cıkıpta bırden tanınıorum demek sacma sen kendını ne zannedıosun kı 3 tane char kasmasın en faz la 1i 70 dır belkı o bıle yoktur...... Bana katılan KO cu arkadaslara ty ama yhanı kendını bıse zannetmemenı dılerım 1 gun boyle tanınıom deyıp konusursan ws de sıcarlar agzına gorursun o zmn daha KO da mauseyı elıne alama ezqqqq..!!
Ahauhauahu O karakterler den 1 i şu an 80 lvl .) Manes forumlarına gir bak arkadaşım. Diğerlerine gelince 1 tanesi Xgenion ilk kralı. Ve youtube ye gir sonra Dahacker yaz izle 13 serverin 9 unda bulundu o karakter ve kafasında asla dragondan aşağı işaret çıkartmadık. Vs mi istiyorsun başkalarının aletiyle gerdeğe girmiceksin. Biraz KO forumlarında araştır bu nickleri efsane mi değil mi anlarsın arkadaşım .) Bilmediğin şeyler hakkındada yorum yapma!. Kim bilir belki daha videoları izlememişsindir bile çünkü izlesen levelleri görürdün :D Hade bb
1. Online oyunlarda artık bir karakter üzerinde yoğunlaşmam. Yani bir karakteri kasmak için saatlerimi harcamam. Nedenini anlatayım. Bizde böyle okuldan kayıpta saatlerce karakter kasmakla uğraşıyorduk. (Ben o kadar uğraşmıyordum da arkadaşlar cok fena ugasıyordu.) Bir gün geldi hacklendi karakterleri. Adam çıldırdı kafayı yedi. Bunu intikamını almak içinde tüm kafeyi hackledi. Elimizde bir tane kral char vardı. Kime ait oldugunu adamın klandaki arkadaslarından öğrendik. Kaç yaşındaki adam ağlıcaktı msnde. Oyunun bir açığından da maili filanda değiştirdiler. Anlayacağınız karakterlerin hepsin üstüne geçirdi. Karakterlere ncs basıp birde üstüne itemleri satsak 3000 ytl den fazla para olurdu. Bir oyun için bu kadar emekler verilmez. Arkadaş iyimser olmasa adamın ne kadarlık emeği çöpe gidecekti. Geri verdi karakterleri.
2. Eğer birisi seni överse bu büyüklüktür; senin kendini övmen seni yükseltmez alçaltır.
Şimdi oyunun açığından hacklendi demişsinde o zaman herkesi hacklerlerdi. KO oynuyorsan evden bağlanıcaksın arkadsım + Kredi kartı ile premium ve cash alıcaksın ki hacklendiginde karakterinin anında alasın ve Rollback atılsın. Yani 18 yaşında olman şart .) Çoluk cocuk oynarsa olacaklar bunlardır işte. Neyse gelelim şu övme meselesine ben Uo sitesinde yazdım nickimi ve dedimki girip izlerseniz efsane yi görürsünüz dedim güldüm. Bunda ahrazlık yapıp atlarsa arkadasın birisi benim emeklerime git onla vs yap bunla vs yap derse bu tepkiyi veririm. Gir izle youtubeden + Ko forumları hangi sitedir biliorsanız girin bakın serverların adlarınıda verdim. O forumda arama motoruna imzamdaki nickleride yazın öven övüyor zaten o konuda şüphen olmasın. Yaşımızı aldık artık Uo daki gibi ben seni keserim muhabbeti oldu bu ama istemeden buraya geldi konu. O arkadas daha videoları izlemeden lvl in 70 bile deildir dior :) Kaldıki video yu izlersen kac ay once cekılmıs ve o zaman 75 lvl mis .) Şu an 80 oldu. Kısaca bilmeden yorumlara kalkısmayın...
Konuyu dagitmak icin icin online oyun isimlerini yazayim

Ultima Online
Knight Online
World Of Warcraft
WOW Frozen
Counter Strike
Conquer online
Gunz Online
Cabal Online
Empire Online
Silkroad Online
Guild Wars
Age OF Mitology
Lord Of The Rings middle

Daha Bir Sürü Var Suana Kadar Bunları Oynadım Bir Kaçı Güzel Bazıları İgrenç Ötesi ...

Sitelerini Bu isimlerini Google Ararsanız Bir Sürü Free ve Gold Üyelikli Siteleri Cıkacaktir.

iyi Geceler..
www.ikariam.net

O-game tarzı ve aynı firmanın ürettiği yeni bir oyun. Denemenizi tavsiye ederim arkadaşlar...
Voyage Oynamamıssanız Cok Sey Kaybetmıssınız..Dunyaca Unlu Bı Oyun Sıtesınden Paralı Oyunların Arasından 8.5 gıbı Bı Oy Almıstı..Bence Denemenızı Tavsıye Ederım..
Arkadaşlar söyle knight online metin 2 tarzı Türkçe yeni bir oyun varmı tavsiye edebileceğiniz ?
gökyele : Arkadaşlar söyle knight online metin 2 tarzı Türkçe yeni bir oyun varmı tavsiye edebileceğiniz ?

karahan vardı bildigim duruyorsa hala
GTA San Andreas Multi Player : Kesinlikle tavsiye ederim. Hele ki bazı sunucular var ki; "ROLE PLAY" 'e doyamıyorsunuz. Gerçekten zevkli :) Ve başlayıp, anlamaya başladıktan sonra ise vazgeçebileceğinizi düşünmüyorum :)
son destan diye bir oyun cıkmış varmı oynayanınız o nasıl ?

Bu konu gökyele tarafından düzenlendi(2010-05-22 21:09, 13 yıl önce)
: ')



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.