Silindi
Arkadaslar Bılgısayara Format Atıcam Vista Kurulu Xp cd Format Atabılıyorum Vistadan Deneyince Eskı Programları Yedeklıyor Hıc Bırsey Sılınmıyor Vista Ustune Vista Kuruyor Napabılırım Yardım Edermısınız Xp Cd Atmak Istedıgımdede Su Ankı Bilgisyaraınızdakı Sıstem Cd Deki Sistemden DAha Ustun Oldugundan Bu Islem Gerceklestirlemedi. Bu Islemı Kullanabilmek Icın Bılgısayarınızdakı Sıstemı Kaldırınız Dıye bır Yazı Cıkıyor Vistayı Nasıl Sılıcem ??
Bir Windows 98 cd si bul ve bilgisayarini cd rom destegiyle baslat dos tan format c: enter yaptiktan sonra diledigin isletim sistemi kuraiblirsin:)
Silindi
Novice
6.4
ozmn olurmu ki cunku xp olmuyor 98 olursa hemen bulım
Windows 98 cd sini cd rom a takiyorsun bilgisayarini yeniden baslatiyorsun cikan dos bolumunden bilgisayari cd rom destegiyle baslat diyorsun ardindan sunu yaziyorsun format c: enter bi daha enter formatlama bittikten sonra 98 cd sini cikariyorsun ve diledigin isletim sistemi cd sini takiyortsun adimlari takip ederek kuruyorsun bu kadar basit:) Not: 98 kurmuyorsun:)
Xpdede önüne harddiskin bölümleri geliyor. C D F filan onları sil tekrar oluştur. Sonradanda biçimlendir. Format atılmış olur.
Xp den olmaz fistandantilus ntfs buna izin vermez illaki dos altindan formatlamasi lazim bir ust versiyornu oldugundan yani vista oldugundan ntfs xp ye dos altindan olmadigi surece musade etmez o dedigin olay fat32 olsa olur da arkadasin dolambacli yollara girmemesi acisindan bu yolu tavsiye ettim..
Elimde 98 cdsi olsa bende öyle atardım ama ben hep böyle attım xp de. En baştan bölümleri silip ondan sonra tekrar oluşturdum format atılmış oldu.
ARkadaşım C'yi Silmediğin İçin.Yani ilk önce sil sonra kur.Silmeden Kuruyorsun Ondan olıyor.Aynısı Banada Oluyordu.
Konu Acılmısken ßen de ßirşey Sorayım. Pc ye Format Attım İnterneti Kurdum İnt Aşırı Derecede Yavas Oluyor.. Nden Kaynaklanabilir.. Pcde Yavas Oluyor Tabi:D
Antivirüsten kaynaklanıyor olabilir. Yada virüs girmiş olabilir. Arka planda çalışan programlara bir bak belkide ordandır.
Rymelhone bu yanit sana Ethernet uzerinde baglaniyorsan ethernet karti tam yuklenmemistir muhtemelen modeminin markasini bilsem ona gore yonlendiririm donanimla ilgili detayli bilgi verirsen belki yardim edebilirim...
Onixon modemin markası
10.0.0.2 den Modemin arayuzune gir gerekli duzenlemeleri yap oradan genelde firewall etkin yavaslatma nedeni olabiliyor bir de usb mi ethernet mi bilmiyoruz onu da soylersen egerki ethernet ise ozellikle de ethernet on board olanlarda kasilmalar yavaslamalar olabiliyor yine de modemi cd den kurmana gerek yok belirttigim sekilde modemin arayuzune gir oradan hal etmeye calis..
Fakat Pcde Yavas Oluyor Acaba Anakartı falan Tanıtmadıgımdan mı Bi Ekran Kartını Tanıttım:D Ayriyetten usb
Arkadasim anakartin guncellemesinden olabilir tabi dilersen chipset guncellemesi yap ayrica pc i kurarken ilk kura baslarken raid surucusu de yuklersen daha saglikli calisir muhtemelen de ekran kartini eksik tanitmissindir egerki pc de kasiyorsa ekran kartindandir kesinlikle kendi surucusunu bul onu tanit:)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.