Tmm Tesekkürler Deniyecem..
@Rymelhone
Net cok sık olmak üzere kesiliyormu?
Bide böle garip garip erorler cıkıyomu?
slm arkadaşlar bnm sorum format atmaktan çok yedekleme ile ilgili yedekleme için ghost programını indirdim ama key sorunu yaşadım ve çözemedim yedekleme konusunda yardım ve yönlendirmelerinizi bekliyorum
yedekleme derken veri tutmak istiyosan eer 2 sürücüye böldüysen şanslısın derim.. Ben genelde yedeklicem şeyleri formattan önce d'ye atarım.. Windows'u kurduktan sonra d'den c'ye alır sonra d'yi formatlarım..
Yedek alacaksan 2 diskin warsa örn C: D: ,d nin içine yedekleri doldur c: yi formatla genelde c: formatlanır zaten ;)
wistayı silip xp kurabiliuomuyuz ????
Bayılıyorum bu yorumlara..


@ByTymaron ; partition magic programını indirin. bu programla istediğiniz diski biçimlendirebilir istediğiniz işletim sistemini kurabilir ve istediğiniz gibi bölümlendirme yapabilirsiniz.

@Rymelhone

Güncel DNS kullanman internet hızını arttıracaktır ancak diyorsun ki bilgisayarımda da yavaşlık var. Bunun muhtemel nedeni uygun sürücülerin uygun şekilde yüklenmemiş olmasıdır.
Sanıyorum ki ekran kartı sürücün ve anakartının chipseti yüklenmemiştir. Elinde CD leri yok ise ( anakart için maibboard yada motherboard yazan bir cd bulunur ) sitelerinden indirebilirsin. Marka ve modelini bulmak için kasanı açman ve ramlerinin sol tarafında bulunan siyah chipin üzerindeki yazılara bakman yeterlidir. Bu yazılar chipsetinin modelini gösterecektir. Anakart markan ise büyük yazılarla anakartın üzerinde yazıyordur.


Ekleme: HDD raid değilse ki %90 değil neden raid sürücü yüklensin.
Windowsa format atınca neden antivirüs programı kassın.
Ethernet kartı yanlış yükklendiyse internete nasıl bağlansın.
ve bütün modemlere 10.0.0.2 ip adresiyle girilebilir mi?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.