Mortal : HP-Nexiel o kadarda abartmaya gerek yok.Kredi kartı olmayan ve taksitli bilgisayar almak isteyenler için bence gerçekten güzel bir uygulama.

Aile kredi kartı kullanmıyor Yunusun dediği gibi ayrıca fatura ücretimi de ekledim zaten onu hesapladım bana göre iyi bir kampanya zaten ttnet kullanıyorum yıllardır yeni bir bilgisayar almak istiyordum casper nirvana bunun için ideal o yüzden pek sıkıntı olucağını sanmıyorum ben hala katılmayı düşünüyorum..
Novice
12.5
Ardıl Caspera şimdi baktımda bence onu alma

18.5" ekranı varmış bu türdekiler genelde film izlemek isteyenler içindir.Oyun ve programlarda biraz sıkıntı yaşabilirsin çünkü çok geniş ve yüksekliği az olur.Ekran kartı zaten anakarta bağlı dandik kartlardan biri.Eğer oyun oynamam dersen sıkıntı yok ancak ordakilerden birini alma ihtiyacı duysam kesinlikle HP G62 Dizüstü Bilgisayar tercih ederdim.Sıcaklık sorunu olduğunu üst mesajlarda duyduk ancak 20 liraya bir soğutucu alınabilir.
Arkadaşlar şimdi şöyle bir uygulama var. Yanlış anlıyorsunuz bazı şeyleri yada tam kampanya kurallarını okumuyorsunuz. Daha sonra sallıyorsunuzda sallıyorsunuz. Ha ben bunu Türk Telekomda çalıştığım için söylemiyorum.

Her gün önüme kaç kişi geliyor ana bacı söven bir bilseniz. Ama adamlar dunkof, adamlar aptal. Okumadan bilmeden etmeden birşeyler söylemeye meraklılar.

Şimdi ilk önce internetine bilgisayarı kaç taksitle alıyorsan ona göre taahhüt altına giriyorsun.2Yıl veya 3Yıl olarak.İnternetin normal ücretini ödüyorsun.

Daha sonra ise hangi bilgisayar modelini aldıysan ve hangi taksit seçeneğini seçtiysen ona göre + olarak faturana yansıyor.


**İnternetin hızı diye birşey yok bu kampanyada. NETLİMİTSİZ tarifesidir. 8Mbps e kadar hız alırsın.





Marka / Kategori 36 Ay Taksitli Fiyat / Ay 24 Ay Taksitli Fiyat / Ay

HP-Compaq Mini CQ10 Netbook 14,99 TL 21,99 TL
Casper Nirvana Masaüstü Bilgisayar 26,99 TL 38,99 TL
HP 500B Masaüstü Bilgisayar 34,99 TL 48,99 TL
Casper Nirvana Dizüstü Bilgisayar 29,99 TL 42,99 TL
HP G62 Dizüstü Bilgisayar 39,99 TL 56,99 TL




**** Eğer almayı düşünen varsa ( Ardıl ) bana ulaşırsan. Ben gerekli açıklamaları sana yaparım. :)
Novice
12.5
Anıl madem TT'de çalışıyorsun bir şey sormak istiyorum.Benim fatura geliş tarihim ayın bir sonraki ay 22-25 arası geliyor ve geldiği ayın 28'inde son ödeme günü oluyor.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
Sanırım değiştirilemiyor. Standart günler. Fakat yinede bir müdürlüğe gidip sorabilirsin.

(Bayiiler bilmez :) )



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.