Silindi
50.000.000 Euro !! : )) Arkadaslar iyi bir universitede okuyan kisi turkiyede 10.000 eurodan is bulabilir,Bilgisayar muhendisinden bahsediyorum.Diceksiniz ki bu nasil oluyor .. Kardesimi ornek vericegim .Ingilterede okuyor ve mezun oldugunda 15.000 euro maasla basliyabiliyor.. Bunu soyleme nedenim ise dusunun 1 kisinin maasi bu ? Bu tur firmalarda calisan kisiler ise baslangic fiyati bu yaptigi is veya alana gore dahada artiyor .. Bunu gecelim sizce yaniliyor olabilirim ki yanilmiyorum..

50.000.000 euro bizler icin buyuk para olabilir ama bu firmalar icin Heleki microsoft ve google icin kucuk yatirim hatta yatirim demiyim kucuk bir mebla...

Microsoftun yahoo icin odedigi miktari bileniniz vardi !! Canli yayinda son teklifini yapan microsoft , Ayni anda borsada ki oynama yan yana tek ekranda gosterildi .. Cumleye baslarken borsa oynamaya basladi , Teklifi soyledigi anda Borsa korkunc bir calkalanma oldu.. Dusunun dunya borsasini oynatacak kadar buyuk rakamlar donerken 50.000.000 euro firmanin sadece reklam parasi olur diye dusunuyorum : )

yani sozu uzatmiyayim 50.000.000 ile Microsofta rekabet edicek kisi varsa, Turkiyede emin olunki Microsofta rakip olucak 100.000 kisi olurdu ..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.