Master
59.2997
Evet arkadaşlar, geleneksel olacağını umduğumuz yarışmalarımızdan ilki olarak world building yarışması düzenlemekteyiz.

Katılımcılar yarışmaya katılmak istediklerine dair bir iletiyi bana özel mesaj olarak iletmelidirler. Bunun dışında yapılan katılımlar geçersiz sayılacaktır. Katılımlar 15 Şubat 2009 Pazar akşamı sona erip, onu takip eden hafta içersinde yapılan alanlar kontrol edilip oylama aktif hale getirilecektir. Oylama 28 Şubat 2009 Cuma akşamı sona erecektir.

Yarışmaya katılabilmeniz için gerekli olanlar ve uymanız gereken kurallar;

# Her bir kullanıcı sadece tek bir hesap üzerinden bir kere katılabilir. Bir kullanıcının birden fazla hesap ile yarışmaya katıldığı tespit edildiği anda bu tarz oluşuma giren hesapların tümü kapatılacaktır.

# Yapılan alanlar yapan kişiye ait olmalıdır. Yarışmaya katılacağınız alanların yapım aşamasından en az üç adet resim olmakla beraber kademeler halinde tanıtımı yapılmalıdır.

# Dilediğiniz bir çalışmanız ile yarışmaya katılabilirsiniz, konu tamamen sizin hayal gücünüze bağlıdır ve belirli bir sınırlama yoktur.

# Alanlar hakkında ufak bir tanıtım yazısı yazılıp hangi amaca yönelik olarak yapıldığı ve kullanım alanları belirtilmelidir.

Kazanan yarışmacıya bir adet @ultima-strike.com uzantılı e-mail adresi, ve sunucusu olan kişiye sunucusunu veya sunucusu yok ise dilediği herhangi bir sunucuyu ödül listesine ekleyebilme olanağı verilecektir.

Bu kurallar dahilinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Şimdiden tüm katılanlara başarılar diliyoruz.
ben başvurumu gönderdim modum :)
gerçekten güzel bir yarışma world builderim ama yarışmaya katılmıyacağım. ben u-s maili alsam ne olur almasam ne olur. Ben zaten u-s'un her zaman içindeyim birleşiğim maili napıcam :=)
ben e-mail için katılmadım zaten sırf biraz eğlence olsun zaten evde oturmaktan sıkıldım birşeyler yapayım dedim :)
arkadaşlar mail sadece ufak bir ayrıntıdır. Bana göre asıl ödül anasayfada ilk haber olarak ödül listesi açıklanıcak burada sunucularınızın adreslerinide koyuyacağız. Nitekim daha önceki yılın enleri yarışmasındada aynı şekilde uygulandı.
Aldıgınız @ultima-strike.com uzantılı mail adresini Msn Adresiniz olarak kullanabilirsiniz.
Kullansam ne olacak. Zaten bir msn adresimiz ve yeterince mail adresimiz var. Kayda değer bir ödül ile ilgiyi arttırabilirsiniz. Örneğin reklam alanı gibi.
İyi olan kazansın. :)
evet iyi olan kazansın :)
Rakiplerime başarılar dilerim o zaman :)
Katılacak arkadaşlara başarılar.
Ben sadece zevk için bu işi yapan birisiyim. Yarışma mantığı gayet güzel lakin ödüller çok gereksiz ve amaçsız. Hiçbir kazancımız olmamakla birlikte sizin için birşeyleri ıspat edermiş gibi çalışıcaz, veya yapmış olduğumuz bir eseri size tanıtıcaz. İnanın bu çok saçma geliyor, en azından biz emek harcıyoruz vakit harcıyoruz.. Karşılığı daha güzel ve cazip olmalı, ama bu caziplik kesinlikle reklam alanı demek değil bana göre. Ne olduğunu söylememi bekliyorsanız burdada hata edersiniz çünkü yarışmayı düzenliyen ben değilim, sizsiniz. Katılan ve yarışıcak olan herkeze başarılar dilerim. Ben yokum.
arkadaşım herkes böyle düşünüyor ama ne verebilirki sana söyle forum sitesi burası hadi diyelim bir ünvannn verebilir Wb 1.si 2.si falan ama başka ne verebilir söyle sende öğrenelim ???
@Ainsworth
bence çok haklısın ama xwerswoodx'un dediği gibi burası forum sitesi ellerinden başka birşey geleceğini sanmıyorum.Ben senin staticlerinin hayranıyım ve her projemde ön planda olarak seni düşünüyorum. Biri aradığı zaman seni öneriyorum. Keşke katılsaydın
#xwerswoodx: Cevabım sizedir.

Burasını bunu tartışmak için uygun bir ortam değil. Sana cevap vericem ama arkasından uyarı gelicektir belki bu mesajım ve senin mesajında bu konudan silinicektir. Tekrar belirteyim burası bu konunun tartışma yeri değil. Neresi olduğunuda bilmiyorum zaten tartışmicam :) Sorduğun sorunun cevabı ilk iletimde barınıyor zaten. Ayrıca ultima strike bana Mütait dese ne fark edicek? Beni veya diğer builderları bilen biliyor, bu yarışma bilinmeyenlerin bilinmesini sağlamak amaçlı kullanılıcak. Katılıcak üyelerde bu tip üyeler olucaktır, bundan şüphen olmasın. Şekil 1A bunlardan biriside sizsiniz zaten.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.