Qnd : İyi olan kazansın başarılar.
Chimes : Benim sunucum yarın açılıyor. Başvuru yapabilirmiyim ?

Ayrıca web sitesi kategorisinde sadece tema mı önemli yoksa işlevi de önemli mi ? Oylamalar hem işlevsel hem tema olarak mı oylanacak yoksa sadece tema mı?


Web sitesi olgusu hepsini içeriyor. Tasarımıda işlevselliğide içeriğide önemlidir. Diğer konuya gelirsek teknik olarak tabiki başvuru sayılır, bekliyoruz : )

Syntax:
Yapılan çalışma 2010 yılına ait zaten fakat sunucu yapım aşamasında olduğu için açık olması koşulunu henüz sağlayamıyoruz .Gerekli dosyaları size yarın veya bir sonraki gün göndereceğim gerekirse içerisine bu durum ile alakalı bir not da yazabilirim.
Umarım önceki seneler gibi katılımcı sayısı düşük olan rekabetsiz bir yarışma olmaz.

Umarım, başvurunu bekliyoruz : )
Teşekkür ederim, beklemeden başvurumu yaptım zaten :)

Katılan herkese başarılar.
Başvuruyu göndermiş bulunuyorum.Başvuran herkese başarılar.

Not : Son başvuru tarihi ne zaman?
Silindi
Novice
2.1
sonuçlar bellimi 2012ye giricez
Kadir : sonuçlar bellimi 2012ye giricez
sana 2012'e girdiğimizde haber vericez.

Eleştiriyi ciddi bir şekilde yaptığını varsayarsak; bütün kategorilerde yeterli başvuru sayısını bekliyorum ayrıca 2011'e girmemiz 2010 "EN" ler yarışmasına bir etkisi olmadığını düşünüyorum.

dipnot: bu sene gerçekten uo sunucusu konusunda çok fakir bir yıl olduğunu kötü bir şekilde tecrübe ediyorum.
O zaman Pyramiduo, birinci gelecektir. :)
Şuanki gelişmelere bakarsak, Nebula ve Revolution kafa kafaya gider derim.
yıl 2011, hala daha nebula mecburen birinci oluyor, ki olacak da, olmalı. 8-9 senedir hiç kimse mi gelişemedi bir adım ?
Xantier : yıl 2011, hala daha nebula mecburen birinci oluyor, ki olacak da, olmalı. 8-9 senedir hiç kimse mi gelişemedi bir adım ?
Bildiğim kadarı ile RevolutionUO 2 senedir birinci oluyor (2008-2009). Nerden çıkardın Nebula'nın mecburen (!) birinci olacağını ?
neden demiş olabilirim ?
İşte ben de neden dediğini anlamadığım için yazdım. Açıklarsan sevinirim.
çünkü bir şeyler için emek vermek yerine daha çok, bir eve defalarca kat çıkar gibi hala ve hala bronx'un packinin etkisinde kalınması bence nebulayı her zaman birinci yapıyor.
Ordan burdan kod toplayan adamların açtığı sunucuların sonunun ne olacağını bilmeyip de o kişilere prim sağlayanlar kim acaba?
ordan burdan kod toplayan adamların açtığı sunucuların sonunun ne olacağını bilmeyip de o kişilere prim sağlayan kişiler tabi ki de.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.