Bence köşe yazıları sunucuları düzeltmekten çok, playeri kaliteli sunuculara yönlendirmeyi amaçlaması lazım.Aksi taktirde zaten çok düzgün ve 5 playerli sunucularımız var.Önemli olan kitlenin kalitede doğru seçimi yapabilmesi.Köşe yazıları bunu başaramazsa hiçbir işe yaramaz.
Hataları bulmasından kastım o zaten düzeltmek haddimizemi adam öyle yapmışsa karışmak bize düşmez. Şu sistemi kaldırın yerine , bu sistem oyunu böyle bozuyor çünkü şu sistem ile çakışıyor gibi yorum yapmak ama her yönlendirme kitlesel yönlendirmeler şahsen tehlike uyandırır bunuda unutma örneğin yazarların elinde çok büyük güç taşıcağını bilin binevi Belediye Başkanlığı gibidir bu. Çoğu yazar aynı görüşü savunursa kitle full oraya yönlencen güvenilir biri olması başta en önemlisi (:
O yüzden yazarların objektifliğinden bahsediyorum.Yazarlar objektif olursa ve insanlar onları dinlerlerse Türkiyede uo biraz düzelir.
Up !
Olurdu ya sınıflara müfettişler girerdi hoca sessiz durun derdi :) Gmlerde saygılı olun mare vericem mi dicem X)
up !
Up.
Pu :O_o
Klasik sercan cevabı işte :D
Michaell : Köşe yazarlarının başarılı olup olmadığını us üyeleri belirleyecek yöneticiler değil.Ona göre düzenlemeler yapılır.Hele bir başlansın bir bakalım xD

xD ! Bekliyoruz
Doğru kişilikte arkadaşların seçilmesi dileğiyle. Umarım istenilen elde edilir.
:asik2
Artık duy sesimizi ey sitenin yüce insanı.. (Yağ çekersek belki birşeyler yapar :P)


UP
Uzun zaman olmuş hala seçilemedi mi ? :O_o



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.