Merhabalar Ultima-Strike üyeleri

Ultima-Strike'ı ilk açtığımda yönetim şeklinde daha çok bir arkadaş ortamına benzer platform anlayışını; belki bir hata belki bir samimiyet duyusu olarak uygun gördüm ve uyguladım. Zaman ilerledikçe bundan memnun olunduğunu sandım ve Ultima-Strike'ı her anlamda yenilerken yönetim anlayışında bir revizyona gerek duymadım. Ancak zaman ilerledikçe gördümki bu samimiyetin temel ilke olarak kabul gördüğü yönetim anlayışı bilinçsiz kullanıcılar tarafından sömürü haline getirilmeye başlandı. '' Abi şu topici siliver'' '' Şuraya bir reklam atalım'' tarzı üslupsuz yakışıksız biçimsiz şekilsiz şemalsiz hitaplarla karşılaştım. Geçtiğimiz günlerde yönetim üyemizin bir kullanıcımıza uyguladığı yaptırım sonrası bilinçsiz kullanıcımızın '' Lucretius bişey dememişse sizde diyemezsiniz '' tarzında garip savunma metodu karşısında bardak taştı.

Sadece bunla sınırlı olsa yine iyi samimiyetin getirisi olarak farklı sömürü çeşitleriylede karşılaşmadım değil. '' Ben şu siteye üye olayım birkaç ay birilerine yardım edeyim laf yapayım sonra yönetime girer yan gelir yatarım.'' tarzındaki düşüncelere sahip olanlardan da oldukça fazla sıkıldım. Bu tarz düşüncelere ve gayelere sahip olanlar hala aramızda varsa şu andan itibaren Ultima-Strike ile ilişkisini kesebilir, kestirebilir.

Eğer bizim büyük bir platform olucaksak yönetim anlayışını bir baştan bir uca değiştirmeliyiz. Bundan sonra yönetim şeklinde olması gerekeni uygulayacağız; bir devlet dairesine benzer şekilde yetkilileri ulaşılmaz kılacak samimiyeti belli sınırlarda tutarak aralara kesin sınırlar koyacağız. Dolayısıyla Ultima-Strike'da yönetim biçimi açısından radikal kararlar alınacaktır.

Bu zamana kadar Ultima-Strike'da bireysellik ortaya çıktı diliyorumki bunu yıkacağız ve site genel anlamda sevilecek bireysellik geride kalacak.
Fazla Samimiyet İyi Diyildir Zaten.
Yazdıklarına katılıyorum Lucre İnş Daha İyi Yerlerde Görürüz U-s Yi. Ve Daha İyi Üyelerle...
Lucretius : Eğer bizim büyük bir platform olucaksak yönetim anlayışını bir baştan bir uca değiştirmeliyiz.

Biz zaten büyük bir platformuz..Ama daha büyük olmak için iyi bir yaptırım..
LDU'yu öğrenen yapıyor işte birşeyler kısa olarak özetlersek.
Herşeyde bir sınır konulmasi bencede gerek bu herşey için gerekli.çünkü cok samimiyet sonunda iyi şeyler getirmez.alınan kararlar ins site için hayırlı olur...
:alkis:alkis:alkis
Nerdeyse Bütün Admin ve Modları Tanıyorum ve Bunun Kötü Birşey Oldğunu Hiç Düşünmedim Bugüne Kadar Bir Zararını da Göredim. Tam Tersi Eğer Bilinçsiz Bir Kullanıcı Yanlış şeyler Yapıyorsa Ve O An Sitede Online Yetkili Yoksa Msn den Fln Uyarıorum. Sonuçta Burası Bi Arkadaş Ortamı Resmi Bir Daire Değil! Bugüne Kadar da Üyeler Arasında Bu Konuda Şikayetini Dile Getiren Olmadı. Bence Böyle Devam Etmeli. Zaten Böyle Bir Ortamda Yöneticinin Ulaşılmaz Olması Mümkün Değil. Burda Yönetici Olucak Kişi Bütün Arkadaşlarıyla vs Bağlantılarını Fln mı Koparcak ? Bence Öyle Şey Olmaz Bugüne Kadar Bunun Zararı Görülmedi ve Tam Tersine Daha Faydalı Oldu. Böyle Gitsin Diyorum. En Azından Oylama Yapılsın. Burası Demokratik Bir Forum. (öyledir heralde)
Darklord Lasonnde , haklı zaten büyük bir platformuz. Birazcık disiplinimiz eksik gibiydi o tamamlanıyor yavaş yavaş sanırım. Umarım eskisi gibi u-s görebiliriz.
Silindi
Members
0
İnşallah eski u-s olucaz U-ser lar olarak bizde yardım olarak daha sewiyel idwarana bilriz...
Novice
0.6
Ben epeydir bu sitedeyim daha admin veya mod'la bi dialog içinde bulunmadım.Ben okurum,yazarım,yorum yaparım,eleştiririm,överim diğer şeyler beni ilgilendirmez.Ama gördüğüm kadar ile admin ve mod arkadaşa yaklaşmaya çalışan ve onlar adına yeri geldiğinde konuşmaya çalışan bi çok arkadaşda var.
Tabiki her kullanıcı ve yetkililerin hakları korulacak ayrımcılık yapılması hic bir kişi için mantıklı değil sadece yetkililere biraz daha tölerans tanılır bunun nedenide ,yetkililerin forum 'un düzeyli bir şekilde ilerleyebilmesi için uğraşıyorlar hiç bir çıkarı olmadan bu nedenden dolayıda forum yetkililerin site üyelerinden ayrı kılınması için biraz daha ağır tepki olur.

Örnek : Biri sizin arkadaşınıza küfür etti ama o arkadasınız sizin can dostunuz ,kardeşim kadar yakın dediğiniz biri degil merhabalaşıyorsunuz dertleşiyorsunuz size geldi bu kişi bana küfür etti diyorsunuz siz olayı çözmek için yardımcı oldunuz ve sonra aradan cekilirsiniz. Ama bu birinci dereceden yakınınızın başına geldi olay çıkartırsınız kısaca bir yönetim tarzıdır bu.

Ayrımcılık ile alakası yok sadece samimiyet ve sorumlulugundan dolayı daha sert oluyorsunuz.

Enes ilgin için teşekkürler ama belirtmek istediğin farklı anlamlar iceriyor ,biz Ultima-Strike yetkilileri olarak hic bir zaman ayrımcılık yapmadık ve yapmayızda sadece her kişinin daha seviyeli daha düzgün ve anlayışlı olmasını istiyoruz
Bu uygulama yönetici-kullanıcı arasına bir sınır koymakla yeterli kalmamakla birlikte yetkilileride seviye farkına göre ayırıyor anladığım kadarıyla... Bence bu uygulama aşırı derecede uygulanmamalı, ben bu platformda ilk günden beri varım ve sürekli yardım etme içindeyim (son zamanlarda yoğunluktan azaldı) ve bu süre içinde gözlemlediğim şey şudurki; u-s arkadaşlık çerçevesi etrafında büyümüş bir platformdur, gerek lucretius gerek diğer yetkililer sürekli muhabbetin, yardımın içinde oldukça daha fazla büyüdüğümüzü farkettim... Tabi yeri geldiğindede kişileri uyarma görevi yetkililere düşer. Buda adaleti, refahı sağlamak içindir..
Ama görüyorumki burada arkadaşlığı geride bırakıp, ast-üst egosunu ön plana çıkartma istediği var, bu isteğin sebebini ben aşırı büyümenin verdiği büyüleyici hazza bağlıyorum... Bu büyüme kimsenin başını döndürmesin, zirveye çıkan dibe düşme olasılığını göz önünde bulundurmazsa, bir gün kendisini dipte bulur, zamanında terkettiği arkadaşlığıda dipte bulamaz...

Not : Dilim sert biraz ama dost acı söyler....
Sen bu şekilde anlayabilirsin ama bir müddetten sonra iyi niyet ,samimiyet kötü kullanılıyor. Burdaki ilişkilerin durumu artık biz bize olmaktan çıktığı için bu karar alındı bu yüzden artık arkadaş mantığı ile sürderemeyiz.
bir gün anlaman dileği ile..
Buradaki asıl sorun bunlardan öte ilginin yeni üyeler ve yeni insanlarla başka alanlara sapmasından ötürü gibi görünüyor.

Eskiden UO kısmı çok ilgi görürken hatta başlıkları takip edemediğimiz zamanlar oluyordu bazen şimdi değişen Sohbet&Geyik kısmının ön plana çıkması yani insanların geyik = vakit öldürmekten başka birşey yapmamaları burayı tarihinde hiç görülmemiş şekilde bir durgunluğa giderek sürüklemekte uzun zamandır.

Buna bir şekilde dur denilebilirse hareketlenme mutlaka gerçekleşecektir.
Paylaşım Filam SIFIR!

Moderatör Arkadaşlarımız Yardım'a koşucaklarına kendi serverlarının reklamlarını yapıp oralara script yetiştirmekten gelip buraya bakma zahmetinde bulunmuyolar.

Yada Geliyolar Ama Script Soran Arkadaşlarımızı Azarlayıp Gidiyolar.

Sohbet & Geyik'ten başka bişey kalmadı açıkcası.

Uo İLe İlgili Açılan Konularda Hep Aynı Artık..
Ben Serveri Açtım Arkadaşlarım Giremiyor.
İp Adresim ne ?
Sphere Nasıl Açılır.
Script Nere Açıcam.
Onlarda Geyik Oldu Artık.

Hepten Geyik Forumuna Çevirsek Daha İyi Olur ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.