@ cyclone O senin Kuruntun.
Zaten Benim Kuruntum Oldugu İçin Steel de aynı konuya parmak bastı ya.
İlk önce Moderatörlerin işi yardıma koşmak değil , yönetimi sağlamaktır.Ama tabi yardım etmeside gerekli birşeydir. Ayrıca
ULTIMA-STRIKE.COM - Ultima Online ve Counter-Strike Bilgi Platformu
Biz Bilgi Platformuyuz Paylaşım Platformu değil. Gelen kişi burda bana pin sistemi scripti lazım diyip başka kişi gelip bunu aynen vermesi gelen kişinin bilgisini çoğaltmaz köreltir çünkü hazırcılığa alışır. Bunun yerine kişiye dökümanlar ile ilk önce basit bir şekil ile script dilini nasıl kullanacağını öğretip kişi buraya acaba pin sistemini nasıl yapabilirim diye sorsa daha iyi değilmi?

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2006-06-20 01:28, 17 yıl önce)
Aldıysan Cevabını uzatmanın Anlamı YOk @Cyclone.
Keşke söylediğin gibi user olsada seve seve yardım etsek hep beraber çoğunun kendinden haberi yok gelen insanlara bağlı birazda haklısın sende Uğur.
U-s' de arkadaşlık ortamının bozulacağını kim söyledi? Yetkililerin olaylara daha objektif bakması kimsenin arkadaşlığını bozmaz, bunda endişe edilecek birşey yok. Sadece yetkililerin belli bir tutum içerisinde davranması mı bu ortamın havasını bozacak? Biz yine biziz, arkadaşlıkların çoğu zaten kullanıcılar arasında devam etmekteyken onların refahı ve huzuru bulmaları için biraz daha çerçeveyi sıkı tutmamızın zararı olacağı yoktur.

Ama görüyorumki burada arkadaşlığı geride bırakıp, ast-üst egosunu ön plana çıkartma istediği var

Bu tarz bir düşünce içerisine girmen bende kuşku ve şüphe uyandırdı. Bu zamana kadar böyle bir ego aklımıza gelmemişken bir anda "hadi beyler artık kendimizi tatmin edelim" arayışına mı girdik Chernobel?

Bu karar sadece Lucretius tarafından alınmamıştır. Tüm herkesin fikrinin sorulmasıyla nihayete bağlanmıştır. Kimsenin aklında "biz büyüdük artık havamızı atalım" edası olmayacağını sende çok iyi biliyorsun. O yüzden bu tür kuşkuları bulundurmayın kafanızda.

Son olarak diyeceğim şudur, Lucretius' un yazdığı yazıyı iyice okuyun ve sebepleri tekrar gözden geçirin, anlattığı olaylar forumlarımızda zaten istenmeyen şeyler olduğunu göreceksiniz.

İzlenilecek yol kesin ve açıktır. Bunun kimseye zararı yoktur.
Lucretius : İlk önce Moderatörlerin işi yardıma koşmak değil , yönetimi sağlamaktır.Ama tabi yardım etmeside gerekli birşeydir. Ayrıca
ULTIMA-STRIKE.COM - Ultima Online ve Counter-Strike Bilgi Platformu
Biz Bilgi Platformuyuz Paylaşım Platformu değil. Gelen kişi burda bana pin sistemi scripti lazım diyip başka kişi gelip bunu aynen vermesi gelen kişinin bilgisini çoğaltmaz körertir çünkü hazırcılığa alışır. Bunun yerine kişiye dökümanlar ile ilk önce basit bir şekil ile script dilini nasıl kullanacağını öğretip kişi buraya acaba pin sistemini nasıl yapabilirim diye sorsa daha iyi değilmi?


Ben neler gördüm uğur.Adam Gelio şurda takıldım diyo. ordan 3-5 kişi aa orda takılınırmı hiç aaa bırak bırak hiç ugraşma die cevaplar veriyo.

eh durum böle olunca yapıcak bişi yok.

Ama İllaha Diyosanız..

Burada Bilgi Alış Verişi Süper.

Lafım Yok.

Ben Kendi Yorumumu Söyledim sadece.
Bence böle.

Kanglaoo veya herneyse kuyruk acısı olaraktan bana laf atma.
PM Yolu İle Halledebilirsin Derdini...!

Durum öyle olcağında bizim veya rahatsız olan kişinin ne yapacağı açıklanmıştır.



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-09-06 01:50, 7 ay önce)
Bana fikrimi sorarsanız bilgi alışverişinde Semih'in de dediği gibi adam geliyor takıldım diyor ordan bir kaç tane bilmişin teki çıkıyor ordada takılınır mı bırak sen bu işi filan herkes anasının karnından bilerek doğmadı bu yüzden forumlar sohbet-geyik e kacıyor disiplin olarakta ne bekliyorsunuz anlamış değilim tartışma küfürleşme vb gibi şeyler de konu kilitleniyor olay bitiyor adamı banlasan nolcak ki başka kullanıcı adı alıp gene gelecektir
Galentos :
Ama görüyorumki burada arkadaşlığı geride bırakıp, ast-üst egosunu ön plana çıkartma istediği var
Bu tarz bir düşünce içerisine girmen bende kuşku ve şüphe uyandırdı.

Bu karar sadece Lucretius tarafından alınmamıştır. Tüm herkesin fikrinin sorulmasıyla nihayete bağlanmıştır.


1. Neyin kuşkusu? Bu kanıya sadece bu konuya bakarak varmadım, gözlemlerim beni doğruluyor...
2. Tüm yetkililere soruldu demek! Biz adam değilmiyiz, bana niye sorulmadı peki?

Bu konu Chernobel tarafından düzenlendi(2006-06-20 11:36, 17 yıl önce)
Öncelikle Lucretius'a bu kararı için tebrik ediyorum. Bence geç bile kalındı. Cyclone sana katılmıyorum çünkü Moderator'ler her zaman yardımımıza yetişiyor. Bunu son zamanlarda çokda iyi anladım. Çünkü çok değerli emeklerimi yaymak isteyen bir kaç grupun açtığı Topic'leri silerek beni minnettar bıraktılar. Sadece bununla bitmiyor bunlar. Saçma topicler açıldığı anda uyarılıp kitleniyor veya siliniyor. Ama yalnız şunda katılıyorum. Bilmeyen bir arkadaşımız bir topic açıyor. Ona şu deniyor: "Biraz arama yapsan!", "Araştır sonra topic aç!". (Bunun sadece yetkililerin dediğini öne sürmüyorum. Aksine User [Kullanıcı]'ların söylediklerini öne sürüyorum.) Arkadaşım o adam bu forum'a takılmıyor ki nasıl araştırıp nasıl bulacağını bilsin? O adam bir ümitle geliyor bana yardım ederler diye. Azarlanıp yollanıyor. Bu bize buranın dsiplinli olduğnu göstermez. Bu bize sadece User kaybetmemize sebep olur.
Chernobel pm' in varlığından haberin var sanırım?!
Slimmer : Nerdeyse Bütün Admin ve Modları Tanıyorum ve Bunun Kötü Birşey Oldğunu Hiç Düşünmedim Bugüne Kadar Bir Zararını da Göredim. Tam Tersi Eğer Bilinçsiz Bir Kullanıcı Yanlış şeyler Yapıyorsa Ve O An Sitede Online Yetkili Yoksa Msn den Fln Uyarıorum. Sonuçta Burası Bi Arkadaş Ortamı Resmi Bir Daire Değil! Bugüne Kadar da Üyeler Arasında Bu Konuda Şikayetini Dile Getiren Olmadı. Bence Böyle Devam Etmeli. Zaten Böyle Bir Ortamda Yöneticinin Ulaşılmaz Olması Mümkün Değil. Burda Yönetici Olucak Kişi Bütün Arkadaşlarıyla vs Bağlantılarını Fln mı Koparcak ? Bence Öyle Şey Olmaz Bugüne Kadar Bunun Zararı Görülmedi ve Tam Tersine Daha Faydalı Oldu. Böyle Gitsin Diyorum. En Azından Oylama Yapılsın. Burası Demokratik Bir Forum. (öyledir heralde)

Size modlarla ilişkinizi kesmeniz fikri aşılanmamış fakat bazı kişiler bunu bu şekilde anlamış sanırım. Yazının ana fikri böyle bir düşünceye eş değer değil.

Sizler yetkililerle samimi olabilirsiniz, görüşebilirsiniz özgürlüğün olduğu bir platformdayız ve bu platformdaki herkes özgür iradesi doğrultusunda hareket edebilir. Biz yetkililere dost olduğunuz kişilerle dostluklarınızı sıfırlayın demiyoruz. Burada size sunulan düşüncenin özünde yatan tek gerçek var; platform dahilinde samimiyetinizi yansıtmamak. Bu yetki mekanizmasına balta vuran bir durum olduğu için bunun önüne geçilmek istenilmiş ve bu karar alınmış. Fazlasıyla abarttığınızı ve düşünceyi yanlış anladığınızı üstüne basa basa vurguluyorum.

Chernobel : Bu uygulama yönetici-kullanıcı arasına bir sınır koymakla yeterli kalmamakla birlikte yetkilileride seviye farkına göre ayırıyor anladığım kadarıyla... Bence bu uygulama aşırı derecede uygulanmamalı, ben bu platformda ilk günden beri varım ve sürekli yardım etme içindeyim (son zamanlarda yoğunluktan azaldı) ve bu süre içinde gözlemlediğim şey şudurki; u-s arkadaşlık çerçevesi etrafında büyümüş bir platformdur, gerek lucretius gerek diğer yetkililer sürekli muhabbetin, yardımın içinde oldukça daha fazla büyüdüğümüzü farkettim... Tabi yeri geldiğindede kişileri uyarma görevi yetkililere düşer. Buda adaleti, refahı sağlamak içindir..
Ama görüyorumki burada arkadaşlığı geride bırakıp, ast-üst egosunu ön plana çıkartma istediği var, bu isteğin sebebini ben aşırı büyümenin verdiği büyüleyici hazza bağlıyorum... Bu büyüme kimsenin başını döndürmesin, zirveye çıkan dibe düşme olasılığını göz önünde bulundurmazsa, bir gün kendisini dipte bulur, zamanında terkettiği arkadaşlığıda dipte bulamaz...

Not : Dilim sert biraz ama dost acı söyler....

Chernobel bu yazıyı sahip olduğun sıfatla beraber yazman acı bir tablo örneğinden farksız. Galentos'unda sana yol gösterdiği üzere görüşlerini ve düşüncelerini sadece bizlerle paylaşman gerekirdi. Ben burda küçük bir çocuğun yaptığı show davranışı dışında ne yazıkki başka birşey göremiyorum. Burada ast üst egosu yok bunu ortaya çıkaran bir yazı ya da vurgulayan bir düşüncede yok sadece böyle bir kompleks gözüküyor okadar..

Yukarıdaki yazımda da belirttiğim üzere sadece platformda daha seviyeli davranılması gerektiği dile getirilmekte okadar bunu bu derece yanlış anlayacak kadar düşüncesiz biri değilsin bir hışım sonucu bu kanıya vardığını farz ediyorum ve yaptığın bu gereksiz tavrın farkına varmanı diliyorum.

Görüş bildirme gayesi güdüyorum deme böyle bir gaye güdecek olsaydın bu yazıyı buraya yazmak yerine bizlerle gelip güzelce konuşabilirdin ancak sen yazılanları kendince yorumlayarak küçük bir show yapmayı uygun görmüşsün; ne yazık.

Cyclone : Paylaşım Filam SIFIR!

Moderatör Arkadaşlarımız Yardım'a koşucaklarına kendi serverlarının reklamlarını yapıp oralara script yetiştirmekten gelip buraya bakma zahmetinde bulunmuyolar.

Yada Geliyolar Ama Script Soran Arkadaşlarımızı Azarlayıp Gidiyolar.

https://www.ultima-strike.com/forum

Bu düşünceleriniz neden bu konuyla çelişiyor sorabilir miyim ? Yukarıdaki konuda masum bir soru sorulmuş ve hemen hemen her user soru soran kişiyle alay ederek kendini avutmuş. Bu doğru mu ? Bu davranışı sergileyen bir moderator var mı yok ozaman bu artniyete bürünmüşlüğün başka sebepleri mi var ?

Sözler çok önemlidir eğer açıklanamayan şekilde tavırlarla çelişiyorsa ortada büyük sorun var demektir ya da art niyet...

Moderatör Arkadaşlarımız Yardım'a koşucaklarına kendi serverlarının reklamlarını yapıp oralara script yetiştirmekten gelip buraya bakma zahmetinde bulunmuyolar.

Konuların içinde reklam yapan bir moderator ile u-sde bulunduğum zaman içerisinde karşılaşmadım, karşılaşacağımıda sanmıyorum. Bir moderator aynı zamanda bir serverda yetkiye sahip olabilir. Bu iki yetkininde altından rahatça kalkabiliyorsa istediği yere önceliği vermekte hürdür. Epey alakasız bir yazı yazmışsınız çünkü hiçbir sözünüze eş değer bir tavır ve davranış örneği yok..


Gelelim genel düşünceye..

Bazıları konuyla beraber sizlere verilmek istenilen düşünceyi kendince en uç noktada yorumlayarak aklı sıra prim yapmaya, düşünceyi yanlış algılatmaya çalışmış. Yazık; vahim bir durum. Kendilerine mutluluklar diliyoruz.

Önümüzdeki günlerde bir işleyiş planı ortaya çıkarılacaktır. Bununla beraber temel felsefemiz yenilenecek; daha sorunsuz daha mükemmel bir platform olma yolunda emin adımlarla, sizlerle birlikte ilerleyeceğiz. Bunlar korkak ve cılız adımlar değil, son derece kendinden emin ve sağlam...

Plan, program, disiplin ve huzur ortamı aynı zamanda kaliteninde olduğu ortamdır. Alınan her karar, yapılan her düzenleme, savunulan her görüş; bu öğeleri sağlamak içindir.

Saygılarımla.
Keanu :
Chernobel : Bu uygulama yönetici-kullanıcı arasına bir sınır koymakla yeterli kalmamakla birlikte yetkilileride seviye farkına göre ayırıyor anladığım kadarıyla... Bence bu uygulama aşırı derecede uygulanmamalı, ben bu platformda ilk günden beri varım ve sürekli yardım etme içindeyim (son zamanlarda yoğunluktan azaldı) ve bu süre içinde gözlemlediğim şey şudurki; u-s arkadaşlık çerçevesi etrafında büyümüş bir platformdur, gerek lucretius gerek diğer yetkililer sürekli muhabbetin, yardımın içinde oldukça daha fazla büyüdüğümüzü farkettim... Tabi yeri geldiğindede kişileri uyarma görevi yetkililere düşer. Buda adaleti, refahı sağlamak içindir..
Ama görüyorumki burada arkadaşlığı geride bırakıp, ast-üst egosunu ön plana çıkartma istediği var, bu isteğin sebebini ben aşırı büyümenin verdiği büyüleyici hazza bağlıyorum... Bu büyüme kimsenin başını döndürmesin, zirveye çıkan dibe düşme olasılığını göz önünde bulundurmazsa, bir gün kendisini dipte bulur, zamanında terkettiği arkadaşlığıda dipte bulamaz...

Not : Dilim sert biraz ama dost acı söyler....

Chernobel bu yazıyı sahip olduğun sıfatla beraber yazman acı bir tablo örneğinden farksız. Galentos'unda sana yol gösterdiği üzere görüşlerini ve düşüncelerini sadece bizlerle paylaşman gerekirdi. Ben burda küçük bir çocuğun yaptığı show davranışı dışında ne yazıkki başka birşey göremiyorum. Burada ast üst egosu yok bunu ortaya çıkaran bir yazı ya da vurgulayan bir düşüncede yok sadece böyle bir kompleks gözüküyor okadar..

Yukarıdaki yazımda da belirttiğim üzere sadece platformda daha seviyeli davranılması gerektiği dile getirilmekte okadar bunu bu derece yanlış anlayacak kadar düşüncesiz biri değilsin bir hışım sonucu bu kanıya vardığını farz ediyorum ve yaptığın bu gereksiz tavrın farkına varmanı diliyorum.

Görüş bildirme gayesi güdüyorum deme böyle bir gaye güdecek olsaydın bu yazıyı buraya yazmak yerine bizlerle gelip güzelce konuşabilirdin ancak sen yazılanları kendince yorumlayarak küçük bir show yapmayı uygun görmüşsün; ne yazık.

hoop orda biraz duralım bakalım, ben ne showu yapıcam bana söylermisin ??? benim serverımmı var? bir sitemmi var? show,reklam yapmam için bir sebebimmi var?? ayrıca bunu yapacak en son kişi benim, ve bunları söyleyecek en son kişilerde sizlersiniz sanırdım (galentos ve keanu) Ben burda sadece görüşlerimi söylüyorum, bu kararın yanlış olduğunu düşünüyorum, ve herkese danışılmış bana danışılmamış bir konuyu neden gelipte sizinle konuşayımki? bende bir u-ser gibi artık burada yazarım görüşlerimi, sizlerle özelden konuşacak birşeyimin kalmadığını farkettim, ve ardındanda bu platformda u-ser olarakta görevimin kalmadığını farkettim... Nedense herkes görüşlerini yazarken iyi güzel, ben yazınca niye buraya yazdın deniliyor, düşünce özgürlüğü olmayan bir platformdamıydık yoksa 2 senedir?
Diğer bir noktada benim o yazıdaki düşüncelere varmamdaki neden sadece bu karar değil, bu karar sadece düşüncelerimi söylemem için bir ortam hazırladı, ayrıca söylemlerimin siz 2nizle alakası yokken birden galentos ve keanu olarak 2niz cephe aldınız bana, asıl lafları üstüne alması gereken dururken siz benim muhattap olmaya başladınız, bilmiyorum artık 3 lü ittifak kurdunuz galiba tepede, size koltuklarınızda mutlulukar, artık burada tartışma yaratmayın sorunu olan msn e gelsin...
Bunları okumayan varsa bence okusun son günlerde forumun iyice seviyesi düştü :arastir



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.