fistandantilus : Bunları okumayan varsa bence okusun son günlerde forumun iyice seviyesi düştü :arastir

Bencede okunması gerekli her geçen gün yeni fake kayıtlar ve seviyesiz başlıklar.
daha ii olur bu sekilde; sınırlarla..
Bence Seviyesizligi Ortadan Kaldırmak İçin Kayıt Sistemini Elden Geçirmek Lazım ... Girmiş Topige Basmış Kufur Sonra Log out Demiş Açmış Bi Tane Daha Acc ... Bence Bu Olmamalı Bir Yaptırım Yok Ortada ... Burası Buyuk Bir Platform Ve Buyuk Oldugunu Surece Her Zaman İlgi Gorecektir .

Bakın Size Bir Ornek Vereyin ; Bir Siber Savunma Sitesinde Account Alımı Üye Alımı 2 Senedir Kafelat Sistemiyle Yapılmak.Bu Nasıl Oluyor Peki ? Kefalet Havuzu Var , Üye Olmak İsteyenler Havuza İsimini Yazıyor.Eger Normal Üyeleden Herhangi Birisi Havuzdaki Kişiye Kefil Olursa Üyeligi Gerçekleşiyor ...Ama En Son Havuzdan Üye Olan Kişi Forum Kurallarını Çigneyici Bir Hareket Bu Kufur , Gereksiz Topic , Saygısızlık , Seviyesizlik Vb. Gibi Şeyler Olursa Zincirleme Olarak İlk Once Suçu İşleyen Sonra Kelif Olan Sonra Onada Kelif Olan Hepsi Banlanmakta...Bu Bir Yaptırımdır... Bu Seviyeyi Getirir.

Bence Boyle Bir Sistemin Getirilmesi U-S 'nin Eski Seviyesini Geri Getirecektir ... Veya Boyle Bir Sistem Değilde Herhangi Bir Kışkırtıcı Yaptırım Olursa Onada Amenna !!!
hms bir süreliğine üyelik alımlarını kapatalım o zaman bakalım ne olucak.

Daha sonra eklenen mesaj 3 dakika

https://www.ultima-strike.com/
Üyelik alımları tarihi belli olmayan bir süre boyunca kaldırılmıştır.
Bu sürede hem boşa açılan accountlar değer kazanıcak hemde sadece 1 başlık açıp giden vs. kişiler engellenmiş olucak. Bu sürede seviye bakımındanda platform incelenicek ve ona göre üyelik sisteminde değişikliğe gidilebilir.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2006-08-10 19:27, 17 yıl önce)
OOo işte Bu SÜpersin UUr Süpeer
Şu Anda U-S İçin En Mantıklısı Bu ... En Azından Net Bir Karar Varana Kadar ...


Ayrıca Uyari Sistemi Yerine Daha Yaptırım Gucu Yuksek Olan Bir Sistem Getirilmesi Bence Daha İyi Olacaktır ... 5 Uyari Ne Demek ? İlk 2 Uyari da Bişi Yok zaten 3. Uyarida 2 gun 4.uyarıda 1 hafta 5 de ban...

bence Bukadar Uzatmaya Gerek Yok Biraz Daha Zora Dayanan Bir Sistem Olmalı Diye Düşünüyorum ... Ornegin ; Uyari 1 = 1 Hafta Uzaklaştırma / 2 Uyari = 2 Hafta Uzaklaştırma / 3. Uyari = BAN !!!

Biraz Alakasız Olacak Ama Bir Tane Daha Ornek Vermek İsterim ;
Osmanlı Zamanında Hırsızlar Sayılıyış ... Yakalanlara İlk Once "Hangi Elinle Çaldın ? "Sorunu Sorup Sonra Hangi Eliyle Yapmış İse O Eli Padişahın Emriyle Kesilirmiş ... Diger Hırsızlarda Ya Yeni Başlayanlar Yada Daha Hiç Yakalanamayanlarmış !!!


Bu konu Quantele tarafından düzenlendi(2006-08-10 19:47, 17 yıl önce)
İşde bu süper oldu.

Üyeler artık daha dikkatli olacaktır eminim.
Yeni gelenler ise üyeliğin kapalı oldugun görüp açıldıgı zaman üyeliklerinin kıymetini bilecektir.
Ya eski üyelerdende artık eskisi gibi paylasım görünmüyorki yenileri engelleyelim ? Artık 2 tne tebrik pm si alan veya 2 serverda staff lık yapan kendini kral sanıyor bir kişi soru sorunca herkes baslıyor oba dısyalayın ezik bu . Bence U-s nin eski u-s olabilmesi için önce herkes in bu düsünceden kurtulup geçmişini hatırlamaları lazım yoksa gün gectikce u-s erir , biter ...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.