Elbette böyle bir kanıya sahiplerdir, her insanın çeşitli bakış açısı ve yaşam şekli olduğunu düşünürsek; atatürk veya herhangi birisi tarafından yapılan herhangi bir durum yada davranış veya devrim kimileri tarafından doğru kimileri tarafından yanlış bulunacaklardır.

Mesela ben harf devrimini asla mantıklı bulmam.. Faydasından fazla zararı olduğu kanısındayım.

Mesela kimileri Atatürk'e kurtuluş savaşı sırasında verilen yetkilerin saltanattan farksız olduğunu düşünür ve yine cumhuriyetle beraber sürdüğü hayat için de aynı görüşlere sahiplerdir..

Kimileri vahdettiğini vatan haini kabul eder, kimileri vatansever.
Sivas katliamı derken, Madımaktan mı söz ediyorsun ?
Evet elbette..

Görüş ayrılıklarının ve provakenin neler yapabileceğine bir örnek..
"hiç kimse başkası aynı düşünmüyo diye arabasına bomba koymaz ! Ne zaman atatürkü beğenmiyorum denildiğinde o kişinin arabası bombalandı ?"
Sivas katliamından haberin var mı senin?

Ben bu sözden, Madımakta'ki olaylarda, Atatürk'ü beğenmeyenlerin katledildiği anlamını çıkarıyorum.

Aslında tam tersi, Kahrolsun Laiklik diye bağıran insanlar tarafından katledilmedi mi 20 aydın ?

Yoksa ben mi yanlış biliyorum, ya da yanlış mı anladım dediklerinizi ?
Öncelikle 37 kişi yanarak öldü ve içlerinde provakatörlerde vardı. otel görevlileri de

Neyin ne için yapıldığı sonucu değiştiriyor mu? Yani atatürk için yapılırsa ya da laiklik karşıtı gruplar tarafından yapılırsa sonuç değişiyor mu?

Neyi yazdığım açıkça belli.. düşünce ayrılıkları böyle sonuçlar doğurabiliyor..
"hiç kimse başkası aynı düşünmüyo diye arabasına bomba koymaz ! Ne zaman atatürkü beğenmiyorum denildiğinde o kişinin arabası bombalandı ?"
Sivas katliamından haberin var mı senin?

Bu sözden o anlaşılır arkadaşım.

Neyin ne için yapıldığı sonucu değiştirmiyor.

Ama senin burada kastetmek i istediğin bu olarak açıkça anlaşılıyor.

Sanki, Sivas Katliamı, Atatürk için, Atatürk'ü sevenler tarafından yapılmış gibi lanse ediyorsun.

Yine de tekrarlıyorum.

Ben yanlış anladım.

Bence sen de, yazarken biraz daha dikkatli olmalısın.
Biz bunun adına demogoji diyoruz..

yukarıda bunlar yazıyor bense soruyorum sivas katliamından haberin var mı?

Bu şu anlama geliyor.. aynı düşünmüyor diye 88 kişi topluca yakılmaya çalışılabiliyor.. aslında şunu da anlayabilirsin atatürkü sevmiyorum dediği için.. şuaradaki insanların yorumlarını bir oku.. çoğu 18 yaşının altında.. Dink cinayetini düşün, zanlısı 18 yaşında..

Benim memleketimin insanı karşıt görüşe tahamül edemiyor.. ve evet o anladığın yanlışı da anlasan, benim neyi kastettiğimi de yanlış anlasan sonuç yine doğru çıkıyor yani..
bu topraklarda yaşıosa sevmeyebilir ama ne kadar sevmesede saygı duymak zorunda konuşmasının videosunu izledim inanın orda olsaydım kızın canını alcaktım :@
Tamam. Türkiyedeki rejimi sevmiyorsun diyelim. Bu rejimi baskıcı, afedersiniz "gavurca", özgür olmayan bir rejim olarak görebilirsin.. Düşüncelerine saygı duyuyorum ey beyinsiz arkada$ım..
Ama sen diyorsunki Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum!?
Humeyninin Iran'ında idama mahkum bakire kadınlar(Kızlar), cennete gitmesinler diye gardiyanlardan biriyle evlendirilip tecavüze uğruyorlar ve sen Humeyni'yi seviyorum, Atatürk'ü sevmiyorum!? diyebiliyorsun?
Benim anlayamadığım şey bu işte..
@Pennywise

İslamda zorla evlendirme yoktur.Kadın istemezse evlilk olmaz.Bir kadının tecavüze uğraması onun bu yüzden cehenneme gideceği anlamına gelmez.Belkide böyle bir olay kurtulmasına vesile olur.İslam budur.
Haklısın |ZagoR|

Ayrıca atacker,bütün düşüncelerine katılıyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.