oyun hikayeleriyle kafayı bozucak kadar asosyal birine dönüşmediğimden olsa gerek işin hikaye kısmına pek bakmadım. hack&slash adına bir başyapıt orası ayrı.
darkbrs : oyunu birçok karakterle normal ve nm modda bitirdim co-op da oynadım ah ile de baya içli dışlı oldum 1 hafta sonra da sıkıldım ha cool olma çabalarının getirisi olsa gerek ki oyuna kötü diyebilenler var ona gülüyorum bayaoyun hikayeleriyle kafayı bozucak kadar asosyal birine dönüşmediğimden olsa gerek işin hikaye kısmına pek bakmadım. hack&slash adına bir başyapıt orası ayrı.
İlk 3 günden sonra zaten her modda aynı actleri yapmaktan oyun monoton bir hale geliyor ki yanınıza arkadasınızda yoksa dungeon yapcak, zaten oyuna hiç girmezssiniz. Şahsen ben öyleyim arkadaşlar 3 4 kişi çağırmadıktan sonra oyunu açmıyorum bile.
darkbrs : oyunu birçok karakterle normal ve nm modda bitirdim co-op da oynadım ah ile de baya içli dışlı oldum 1 hafta sonra da sıkıldım ha cool olma çabalarının getirisi olsa gerek ki oyuna kötü diyebilenler var ona gülüyorum bayaoyun hikayeleriyle kafayı bozucak kadar asosyal birine dönüşmediğimden olsa gerek işin hikaye kısmına pek bakmadım. hack&slash adına bir başyapıt orası ayrı.
Hikaye fasa fiso nasılsa...

Toplam oynadığım süre 140 küsür saat az değil ama abimle beraber oynadığımızı da sayarsak az bir süre aslında