Arkadaşlar Anlattığım Olay Tamamen Gerçektir Ve Dün ve bugun Arasında Geçiyor bnm hakkımda

Dün okuldan geldım ve oldugum gibi yattım cok uykuluydum ondan sonra gece kalkıp tekrar yattım sonra gece rüyamda ben teyzem ve küçük yeğenim Cd dükkanından ufaklıga oyun begenıyoduk neyse ben içerde bunaldım dışarı cıktım ve uzaktan koşarak gelen bi kedı gordum korktum geceydı sokak lambaları dısında hiç ışık yoktu bir besmele çektim ve kedi oldugu gibi yön değiştirip bi binanın çatısına şekil değiştirerek cıktı rüyada cd kısmına gelmeden önce Evde rüyamdaki evde Mutfak Salon Tuvalet ve dedemın odasının ışıkları yanmıyordu bugun yaklasık 9da teyzem geldı ufaklıga Ben gidip tek cod 4 aldım ve 10 dk önce mutfağın ampülü patladı anlattıklarım tamamen gercek arkadaşlar gerçekten içtenlikle söylüyorum acayip bir şekilde korkuyorum sürekli besmele cekiyorum dua ediyorm bişey önerebilrmsnz aşırı derecede korkuyorum neredeyse rüyadaki ile aynı ya ellerım tıtrıyo korkuyorm cok nolur biri bişi sölesin
hiç çekme bişey olmaz
ulan deniz anca böle bi cevabı sen veririsn
Valla kardeşim sana ancak şunu söyleyebilirim. Hiç olmamış gibi davran.Şimdi sen onun psikolojik tesiri altındasındır muhtemelen.Hiçbirşey olmaz. Felak, Nas Ayetel Kürsi oku. Artık korkulacak birşey kalmamış.Seninki yine iyi ya benim başımdaki :D Şuan gülüyorum ama neredeyse iki haftadır sessiz ortamlarda sağ kulağımda gayipten sesler duyuyorum. Ya deliriyorum yada çoktan delirdim yada bilmiyorum :)
@Zagor
delisin sen deli :D:D

@marlock
bişey olmaz la tırsma
Bu rüya kuvvetle muhtemel başına gelebilecek bir musbietin alametidir , rüyanda gördüğün kedi de şeytan(iblis)'ın simgelerinden biridir. Bu musibetten kurtulusunun tek yolu Satanizm'in kurucusu olan Anton Szander La Vey in yazmış olduğu Şeytan İncili'nde geçen Yemen li bir ruhani liderden öğrendiği " helak-ül hâvle " büyüsüdür. Kısaca bu büyüden söz edeyim 33 yaşındaki dul bir kadının (saçları boyasız olacak)5 saç telini , sahipsiz bir kediden alıcagın 2 kılla iyice bağlıcaksın . Bu kıl yumagını cezvede suyla kaynatıp su buharını içine çekiceksin . Tek kurtuluşun bu dostum ! Dikkate almayıp dalga geçersen başına geliceklerden sorumlu değilim !
Beyler Us yeniym bakarmısınız cs nerden indircem!!!
benim ark boyle rüya ggordu 3 gün sonra pert :( yattara oldu :(

bence allaha duva et allaha sigin...camiye git hocaya anlat büyüyede inanma ama büyüsüzde kalma :D
@hain_kostok

Muhahaha kopardın beni.Batıl batıl işler yahu :D
Rüyalar kimi zaman gelecegi gosterir ama biz bircogunu hatırlayamayız ama bilinç altımıza yerleşir ve ruyamızda gorduklerimiz gerçekleştiğinde dejavu denen olay oluşur.Ama senin gordugun ruyada bi gairplik yok kedi gorsen nolcak kuş gorsen ne olcak hiç bişi olmaz kafana takma unut gitsin.
@hain_kostok
Arkadaşım o tarifi boyle herkeze acık biyerde verme buraya ufak cocuklarda giriyor tehlike yaratabilir buraya yazmak yerine arkadasa pm ile atabilirdim
tesadüf bunlar.saçma saçma batıl inançlara inanmayın yahu.birşey olmaz bilinç altı etkisiyle oluşabilecek olaylar.
cod 5 varken cod 4 alırsan olacagı bu olur... git değiştir bence.
Bu arada Cod5 nekadar iğrenç olmuş.:no
indiriyorum wallaha mıllet ınternetten oynuyor guzel dıyorlardı :O_o
Mistick : Rüyalar kimi zaman gelecegi gosterir ama biz bircogunu hatırlayamayız ama bilinç altımıza yerleşir ve ruyamızda gorduklerimiz gerçekleştiğinde dejavu denen olay oluşur.Ama senin gordugun ruyada bi gairplik yok kedi gorsen nolcak kuş gorsen ne olcak hiç bişi olmaz kafana takma unut gitsin.
@hain_kostok
Arkadaşım o tarifi boyle herkeze acık biyerde verme buraya ufak cocuklarda giriyor tehlike yaratabilir buraya yazmak yerine arkadasa pm ile atabilirdim

Mistick'in dediklerine katılıyorum. Dediği gibi rüyalar bazen geleceği gösterebilir bunun korkulacak bir tarafı yok. Bir keresinde benim başımada gelmişti. Rüyamda karşı komşunun kızını bizim sokak kapısının önünde sırtı kapıya dönük bir şekilde görmüştüm. O kızıda 3-4 ay gibi uzunca bir süredirde görmüyordum tabi. Sabah uyandım kahvaltı yaptım vs. Sonra sokak kapısından adımımı attım kız rüyamda görüğüm yerde aynı şekilde duruyordu. Bu da benim gördüğüm rüyalardan birisiydi. Yani böyle şeyler insanın başına gelebilir korkacak ya da büyütecek birşey yok.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.