Bence korkmalısın !
Aramachus : indiriyorum wallaha mıllet ınternetten oynuyor guzel dıyorlardı :O_o

Açıkcası hiç hoşuma gitmedi.
hain_kostok : Bence korkmalısın !

Çok yardımcı oldun arkadaşa (:
Eğer bi ruyadan korkucaksa :D hiç korkma hiç bişi olmaz olmuyoda zaten saan yapabilecekleri en fazla sey korkutmak ben bir ruyadan korkacak olsaydım simdiye ohooo :D senin o gordugun ruyanın 10 katını yasadım :D
Ben de bir ara rüyamda ak sakıllı bir dede görmüştüm valla.
Bana seni rüya kaptanı yapıyorum demişti bu kaptanlardan 12 tane olur ve bunların 3 özelligi olur bunlar:
-Başkasının rüyasına girer ve yönetir.
-Rüyada oldugunu her zaman bilir.
-Rüyasını istedigi gibi yönetip istedigi rüyayı görebilir.

Yemin ediyorum o zamandan beri bunları yapabiliyorum :D Ama ilk ozellikteki başkasının ruyasına girdigimi o görmüyor.:D

Geçen gün gene gördüm file binerek geldi böyle devam et dedi rüyalar başka bir yaşamdır bu yaşamda hiç görmediklerini bulabilirsin falan dedi.Böyle devam edersen yetki atlatıcam seni dedi , o zaman başkasına yetki verme ozelligim olcak :D

Yukarda yazdıklarım dogrudur arkadaşlar cidden (:
:D garip :D ama ruyanın farkında olma kontrol etme lucid ruya diye geçio :D
Xantier üyesi avatar
ya hiçbişeye inanma ben neler görüyom rüyamda ,kapkaranlık bi odada uyanıom ztaen rüya bitince azıcık korku olsada yatıyom yani pek önemli bişey değil... cinmiş şeytanmış peh..
Çok basit düşüncelisiniz ;-)
Zaten yapman gerkende o :D baktın uyuyamyon rahat bırakın beni de yat uyu :D
Xantier üyesi avatar
sen paso aklına bunları getirirsen zaten uyuyamazsın. gereksiz inançlar
DC-Game : Ben de bir ara rüyamda ak sakıllı bir dede görmüştüm valla.
Bana seni rüya kaptanı yapıyorum demişti bu kaptanlardan 12 tane olur ve bunların 3 özelligi olur bunlar:
-Başkasının rüyasına girer ve yönetir.
-Rüyada oldugunu her zaman bilir.
-Rüyasını istedigi gibi yönetip istedigi rüyayı görebilir.

Yemin ediyorum o zamandan beri bunları yapabiliyorum :D Ama ilk ozellikteki başkasının ruyasına girdigimi o görmüyor.:D

Geçen gün gene gördüm file binerek geldi böyle devam et dedi rüyalar başka bir yaşamdır bu yaşamda hiç görmediklerini bulabilirsin falan dedi.Böyle devam edersen yetki atlatıcam seni dedi , o zaman başkasına yetki verme ozelligim olcak :D

Yukarda yazdıklarım dogrudur arkadaşlar cidden (:

Sen bence fazla Selena izleme.
dc-game gamemastermisin senior gm misin ? arkdaşım su agn ki plevelin ne ona göre bi gun 2 bobma kızla rüyama girsene fetis yaparız kızlara :D
ya hocalar sacma sacma olaylar için konuşuyorsunuz yok kedi geldi dönüştü gitti çatıdan atladı apandisi patladı vs vs :D
ya 3 gün önce donuna sıçacak şekilde okadar gerçekci bir rüya gördümki bir hıçımla yataktan fırladım sağıma baktım soluma baktım yatağımın yanındaki sudan 1 yudum aldım kafamı koydum güzel karıları düşündüm yattım uyudum olay bu korktunmu güzel karıları düşün ne korku nede bişey kalmaz içinde harbi diyorum bi dene bakalım ++++ HERKEZ uyurken baş ucunda 500ml lik bile olsa su bulundursun korkunç rüyadan sonra iyi geliyor
HOCA ÖLCEKSİİİİN
çocukmusun sen marlock ?

böle saçma sapan şeylerden korkulurmu ?

10 yaşında isen kork ona birşey demiyorum:kikirik
@DC-Game

Sallanırda bukadar sallıyanını ilk defa gördüm.
:D spawnsas hiç basıan boyle birşey gelmemiş sanırım :D
ve ayrıca sallamıstır sallamamıstır bilemem ama lucid ruya diye birşey vardır ruyayı kontrol etmedir çok zevklidir arastırın orenin :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.