Adept
4.3
Arkadaşlar selam,

Bu tarihten itibaren, kendi yetkilerimi kendimden alıyorum. Bana ulaşmak isteyenler;

[email protected]

adresine mail atabilir. Buradan atacağınız PMlerinize bakmayacak olmamın ihtimali yüksek. O yüzden gerçekten ulaşmak istiyorsanız mail atmanız gerekiyor. Mail adresi aynı zamanda MSN değildir, dolayısıyla eklemeye çalışmayın, mailbox'um reklamlarla dolmasın. :)

Görüşmek Üzere,
Neran
Neran sende mi? Niye gidiyorsun bir sebep göstersen.. of ultima-strike.Com'a ne oluyor böyle ya?
Novice
-14.8
Önce Noxier Şimdide Neran neden gidiyorsunuz.Sizi Kaybetmek gerçekten üzücü !!
Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.Hayırlısı neyse o olsun.U-s'a çok emeğin dokundu.Emeğinin karşılığını bu şekilde alman gerçekten çok üzücü.Yolun açık olsun.U-s "kullanıcıları" seni unutmayacak.
Novice
-14.8
Stormy : Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.Hayırlısı neyse o olsun.U-s'a çok emeğin dokundu.Emeğinin karşılığını bu şekilde alman gerçekten çok üzücü.Yolun açık olsun.U-s "kullanıcıları" seni unutmayacak.
Stormy : Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.Hayırlısı neyse o olsun.U-s'a çok emeğin dokundu.Emeğinin karşılığını bu şekilde alman gerçekten çok üzücü.Yolun açık olsun.U-s "kullanıcıları" seni unutmayacak.
noldukine niye bırakıosun ?
Publisher :
Silindi
Journeyman
0

Yakında bende yolcu sayılırım hakkını helal et bana çok yardımın dokundu fazla muhabbetimiz olmasada yine arkadaşım sayılırsın umarım sen benim msn adresimi eklersin.
Silindi
Journeyman
0
Görmüşmek üzere Neran. Kendine iyi bak.
Silindi
Journeyman
0
U-snin iyice tadı kaçtı.Kişisel problemlerin U-s nin yönetimini yönlendirmesi komik.Bakalım işin sonu nereye varacak.
İlginç, görüşmek üzere.
Silindi
Journeyman
4
Lokmanda şaşırdı =) neyse gerçekten u-s nin tadı tuzu kalmadı sanırım hemen hemen 1 sene falan oluyor ne kadar oldu bilmiyorum ama Doomsword ile başladı şimdi en son neran bıraktı. Sıradaki kim acaba bende üşünüyorum sadece 1 yer var orayı bekliyorum orası biter bitmez bende bırakıyorum.
DoomSword öss dolayısıyla bıraktı diye biliyorum ben.. Egenin başka bir problemi varmıydı bilgim yok.. Possession yani Soner bırakmıştı.. O günden sonrada baya bi kişi gitti diye gördüm.. Sanırım bir çok kişi aynı yeri bekliyor ByTymaron.. :)
Adamımda gitti ya ;( Tanımasamda en sevdigim insan...
Kendine iyi bak neran ...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.