Silindi
Vallah artık tadı tuzu kalmadı
Güle güle.
Michaell : U-snin iyice tadı kaçtı.Kişisel problemlerin U-s nin yönetimini yönlendirmesi komik.Bakalım işin sonu nereye varacak.

US'nin tadının kaçmasınında sebebi yönetimmi? Yani eğer bizde bırakırsak buranın tadı tuzu geri gelirse ben bırakmaya razıyım yeterki zaten aktif olarak ben ve lokman kaldık zaten uğurun burayı bırakması gibi bir ihtimal söz konusu olamaz ama steel ve akillis'ten şikayetiniz olduğunu hiç sanmıyorum Micheall senin yazını alıntı yaptım üstüne alınma sakın çoğu kişi bu konuda düşünüyor buna eminim çünkü buna benzer bir topic açılmıştı o topic'te konusulanlara dayanarak bunları yazıyorum neran neden bıraktı bilmiyorum ama çok kaliteli,seviyeli çok muhabbet etmesemde sevdiğim bir kişiydi gerçekten çok üzüldüm ama eğer yönetimi şikayet ediyorsanız ben burdan sizin yerinize açık bir şekilde sesleniyorum


LUCRETIUS ACİL YA TOPLANTI YAPILMASI GEREK YADA BU YÖNETİMİN (BİZ MOD'LAR) OLARAK BU SİTEYİ TERKETMEMİZ GEREK TADINI TUZUNU KAÇIRIYORUZ USER'LAR HİÇBİRŞEY YAPMIYOR ONLAR MASUM KABUL EDİYORUZ HERŞEYİ BİZ YAPTIK SUÇ BİZİM.

söylücek söz bulamıyorum neran'ın gitmesine biz sebep olduk diğerlerinin ayrılmasına biz sebep olduk ByTymaron bırakıyodu bir ara birisi forumda onun açtığı topicle dalga geçtiği için onada biz sebep olduk siz diğerlerine hiç kaşık atmadınız çünkü bütün suçlu şu yönetimdeki bir avuç insan.

Neran bunları okuyorsan veya neran'a ulaşabilen biri varsa bu yazıyı iletsinde gitmesine bizlermi sebep olduk çok merak ettim.

Yukarıda yazdığımı tekrarlıyorum bu forumu uğurun sitesi olarak değil kendi sitem olarak benimsedim belki sizlerde öylesiniz biz ne günah işledik tam olarak bilmiyorum ama bizim ayılmamız bu sitenin yararına dokunucaksa biz gidelim ozaman?

................................................
Şunuda belirtmek isterim platform'u bırakıcak olan her u-ser topiç açıp diğer u-ser'lari galeyana getirmekten vaz geçsin.
Gürültü çıkartmaya gerek yok. Hani ''ben bıraktım, bakalım kim üzülcek, bakalım kim benimle gelicek, bakalım u-s yönetimi bırakmamı isticekmi veya beni geri çağırıcakmı'' gibi bir düşünce ile açılan topic'ler de mevcut.
Bırakmak isteyenler sessiz ve sakince çıkış yapıp birdaha giriş yapmayabilir. Bu onun iradesine bağlı.
Sözüm Neran'a değil.
Ceviz kabuğunu doldurmayan konular yüzünden çocuksu gurur ve içgüdünüze yenik düşmeyin.
Neran,
Gerçekten de saygı duyduğum bir kullanıcısın.Yaptığın RPlerin birçoğunu alıntı yaptım belki de :asik2.US yi bırakman bence büyük bir kayıp ki bu gidişin sonu hâyır değil.Bırakmanı istemezdim ama kişilerin görüşlerine saygım büyük ve de yaptıkları şeyleri değiştiremem.Yolun açık olsun.Umarım en güzeli olur senin için.

Artık gerçekten de düşünmeye başladım...
güle güle özlicez seni:)
Neran :
Bu tarihten itibaren, kendi yetkilerimi kendimden alıyorum. Bana ulaşmak isteyenler;



Vladimir ruhsal sorunların mı var arkadaşım Neran arkadaşımız mod. du ve bazı sebeplerden dolayı ( bunlar kişisel de olabilir platformdanda kaynaklanabilir) platformu bıraktı bize güle güle demek düşer.

U-s yönetiminin kimi mod alıp kimi u-ser bırakacağını tartışmak bize düşmez.

Güle güle neran,
Üzüldüm Açıkcası
Güle Güle Neran.
Silindi
Members
0
@Anemon
Zaten kasıt ettiğim kişi sen değilsin.Anlayan anlamıştır.
Güle güle neran

özlücem seni valla :(

Birde merak ettim neden u-ser oldun ve ultima-strike'yi bırakma kanısına vardın anlıyamadım.
U-s Den birilerinin Küfürlerle "atılması" ve Yetkilerin başka birine devredilmesinden sonra gelişen olaylar sonucu U-s çok acaip bi platform oldu bu bi gerçek kimse üstüne çekmesin bumu bumu diyede sormasın :p
Güle güle ama sessizce veda etsen daha iyi olurdu

Allaha emanet ol..
Master
59.2997
Güle güle Dave..

Bu platform yokluğunu çok arayacaktır buna emin ol. Ama kendi kararın olduğundan saygı duymalıyız.
Bu site artık sahsen benim açımdan bitti :D

hertürlü bilgi mevcut olmasına rağmen kimsenin araştırmadıgını düşünürsek. yakında daha yaprak dökümü olacaktır.

çünkü artık kimsenin kimseye saygısı yok.

@anemon

yazdıgın yanıt gayet mantıklı. site administrator unun. Artık Google reklam gelirlerini bırakıp biraz siteyle ilgilenmesi lazım galiba.

Şimdi birileri diyecekki ne geliri falandı fişgandı. Pagerank ı zaten yüksek olan bir sitede gelir kaynagı olması dışında başka neden göremioyorum. Sitenin görselliği de bozuldu yani. Neyse ammaann içim sıkıldı gene



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.