vebruer : illaki ev telefonuna kablo çekmesi gerekmez şifresini değiştirirse sorun çıkabilir..

Ttnet müşteri hizmetleri ile kişisel bilgilerini sıfırlamak o kadarda zor değil aslında.

@atacker
&裟&裟bankacılık işlemlerini de.. ekran klavyesi kullanarak yaparsan hacklenme ihtimalin kalmıyor.&裟&裟

Mousenin kordinatlarını alabilen programlar mevcut yanlış anlama diğer arkadaşlar için söylüyorum tabi bazı bankalarda bunu göz önünde bulundurarak ekran klavyesinde bazı değişiklikler yaptılar. Her girişte sayıların yerleri değişiyor.

Anti virüs olaraktanda kaspersky yada nod32 yi öneririm gerek bilgisayarını kasmaz gereksede böyle sorunlarla birdaha uğraşmak zorunda kalmazsın.
Saolun savcılığa gittik ilgilenen arkadaş pederin arkadaşı çıktı :)

Yarın yada pazartesi günü türk telekomdan bütün herşeyimi sıfırlıcam.

Şu öğrendiklerimi aktarayım, böyle bişiy yapmaya kalkışan kişilere 6 ay hapis cezası var + banka hesabı ile bırak para çekmeyi oynamaya kalkışanlarada en az 14 sene imiş aslında bana kalsa ttnet hackden onu hapise yollattırırdımda peder iş çıkarma dedi :)

Unutmadan hiç bişiy olmazmış savcılığıda bunun için yormıcakmışız ama bidaha olursa bizzat kendileri ilgilenecek..
hackerlik okadar kolay bir iş değildir sen solucan yemişssindir nod 32 yükle ağın güvenliğini al yeter....

hackerlik nedir öğrenmek isteyen elhacker.net e girsin
Novice
-14.8
1.Pc'den Bankasına giriş yapan birinin banka hesabı hacklenebilir.
2.Sen ( salak ) gibi paypaL'a para verirsen yine hacklenir.
3.Bu 3'ü bir çelişkimidir. // :P
Ha-ha-ha
Kadhras okadar komiksinki benimle ne alakan olduğun her yerinden belli oluyor.

Hack işleriyle uğraşanlar cezasını alır ve alıyorlar.
Hack sitelerinde dolaşıpta x forumun açığını öğrenipte googleden ''x forum'' diye aratıp index i atan herkez ortalarda hackerim diye dolaşıyor.

Türkiyede öyle her önüne gelen büyük bir siteyi hackleyemez ki zaten ttnet ten yaptıklarınızı saklamanın kesinlikle bir yolu yok ttnet her zaman peşinizde bir gölge gibi.
Bilgisayarında bir anti virus koruması yok ise gerçekten şifrelerine ulasılabılır bu bılgısayar hacklemeyı engelleyın bir programı ben bılgısayar hackleyenden ogrendım :) nod 32 kullanın baskalarının bılgısayarına gırmesını engellıyor vede guzel bir anti virus en son sanırım orjinalını mavi bilgisayarda 20 ytl ye gormustum
:selektor
Nemesis[Berk] : Arkadaşlar bukadar basitmi zannediyorsunuz banka hackleme olayını nerdeyse bütün bankalar artık ileri derecede güvenlik sağlıyorlar.. en son bana Garanti Bankasından sifrematik gönderdiler. Bukadar karmasık bi sistem varken bir LAMER'in banka sifresi alması zor..


+1 Katılıyorum :selektor
Hack işiyle uğraşanlar cezasını alıyor ve adam gerçekten doğru bir cümle kurdu. Bizzat sadece birşey denemek için bişi yaptım ve uyarı aldım hatırlıyorum o gün bugün anladım bu işler tehlikeli ama haklıysam gıne yaparım.

Demeyın cafede söyle böyle.. Cafede bile Pornografik,Serial,Warez,Hack,Yasadışı site giriş yapıldığı anda cafeye baskın gibi bişi yapıyolar baskından kastım 2-3 kişi geliyo ve bizim ordaki tanıdık cafeye 2 kişi geldi ve Mit oldugunu söyledi uyardı. Ve yeni Bilişim yasalarını okudum araştırdım Cezalar zarar verildigi kişinin özel bilgilerini ögrendıgın için , istemeden onun evındeki bir alete girdigin için kontrol altına aldıgın için cok büyük cezalar yol acıyor. Bu konuda Belediye Başkanlarımız Bir çok msn hack gibi basit bir olay dahil yakalayıp Savcılıga götürüyormuş bilginize. Msn ciddi şekilde doldurup ve kayıt olan bir kişi hacklersenız ve suc duyurusunda bulunursa yapan kişi başı büyük bela görür.
:gorme ... Zaten kredi kartı bilgilerin falan alma gibi bir durum olsaydı öyle bir uyarı yazmazdı akıllı bir adam değilmi göz göre göre niçin sana bak haberin olsun hesapların elınden gidebilir yazsın .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.